Merhaba Cekirge
Ben kardesimden bunu asla beklemezdim, inan cok buyuk bir hayalkirikligi yasiyorum suanda..
2 gundur hem kocamdan yedigim dayaklara, hemde kardesimin bana bu yaptiklari beni uykusuz birakti.. hic ama hic iyi degilim.
uzerime telefonu kapatti..
Bana diyorki " ben napayim yani, gelip kocani mi doveyim, geberteyim? simdi bana niye anlatiyosun ki sen" bende dedim ki ben sana gel dov demiyorum, sende dovmek icin yer mi ariyorsun? bana morel ver enazindan, icime bir su serp, birde bakin bende huzursuzluk yasiyorum evimde, hicbirsey oyle sandiginiz gibi super degil...
demek icin aradim..
yuzume kapatti telefonu, o kadar aramama ragmen bakmadi, cevap bile vermedi bana..
Esim de tam bir psikopat buna inaniyorum artik..
maddi olanaklarim yok bosanmam suan icin zor gorunuyor...
Ofke ile kalkmayacagim, cok sakin dusunecegim artik.. Cocuklarima zarar vermeden bu isi halletmem lazim..
zaten 2 gundur perisan oldular..
cok sagol canim benim dusuncelerin icin.
oyle guzel ve gercekci yazmissin ki..
Evet ben masrafsiz biriyim, zararim olmaz kimseye.. bundan dolayi kimse bana madalyada takmadi.
ama inan bu benim yapim.. karakterim bu.. Ben azimi coga sayarim, yetinmesini bilen bir insanim.
Ayagimdaki ayakkabim eskimis olsa bile onunla idare ederim,
hic gozum yukseklerde olmamistir..
Evet benim ne anam, ne babam nede kardeslerim birgun olsun destek olmadilar bana..
ben kardesimden onu bekledim, "eniste yapmayin etmeyin ne oluyor size, cocuklar var orda"
yada "abla cik bize gel, cocuklarida al.. yada ben gelip cocuklari alayim siz ne yaparsaniz yapin"
demesini beklerdim.
Ama yok o diyemezmis, ben onun son gidecegi gunde aramamaliymisim, rahatsiz etmisim, oglu ile eglenirken ben ona huzursuzluk vermisim megerse.. suanda bundan dolayi herkez bana cephe almis durumda, herkez benden nefret ediyor..
kocam olacak adam bile SEN HATALISIN, KARDESINI ARAMAMALIYDIN, ya gelseydi biz 2 erkek birbirimize girseydik ??? diyor..