cok sagol tatlım allah senden de razı olsun senin için dua edicem.kardesinin insallah düsüncesi farklıdır yani en azından arayabilir ablam nasılsın die sorması gerek.insallah hepsi dogru yolu görür ve pişman olurlar.allah yardımcın olsun ne zaman dertlesmek istersen bana yazabilirsin canım cok öpyom seni güzelce bi dus al uzan sıcakta bi neskafe yada cay iç...az kendi keyfine bak ve cocuklarına.bosver kendinle ilgilen..düsün düsün kendine zarar...
Benim kardesim olacak insan hanimina "ablamla sakin gorusme birdaha, ben burda oglumla oynuyorum egleniyorum, o beni ariyor gunumu mahvediyor, ben yarin yolcuyum bunu yapmamasi lazimdi, cok yanlis yapti" demis!!! Birdaha onunla sakin gorusme demis..
Allahim ben ne gunah isledim benim etrafimi boyle insanlar sarmis.. kendime cok uzuluyorum.
Bir insanin hic mi etrafindakilerden yana yuzu gulmez.. cok yazik cok...
sagol arkadasim tum guzel temennilerin icin.. Allah razi olsun.
öylesey denirmi ya.hemde karısına senin bacın bu el degil.niye elin kadınına laf ettiryon.haklısın canım valla.ayıp etmiş sen zaten zor durumda olmasan onu aramazdın sanki keyfinden aradın.bir kardes olarak ablasının arkasında durmalıydı haklısın canım.ALLAH SENDENDE RAZI OLSUN ALLAH YARDIMCIN OLSUN
Allah razi olsun sagol arastirmissin.. Ben sabahtan beri otellere bakiyordum.
Kv bi yandan aman kizim gitme ne olur dedi. Burda kimsem yok.. Bir Allahim var.
En son care bu olacak artik, birseyler yapmam lazim.
Ama bu adam psikopat o an cildirir ve kendine birsey yapar diye korkumda var.
cunku beni alalen acikca tehdit ediyor, kaybedecek birseyim yok kendi canima kiyarim diyor..
inanin ben bu psikopattan hersey beklerim.
Senin kardesin oyle demis ben evi terk ettigimde oz kiz kardesim demiski enisteme isterse sahitlik edicem mahkemede cocuklari alsinlar ablamdan diye abilerimde evi terk ettim diye afedersin o....pu bizim bacimiz demisler cektigim gevur eziyetini bildikleri halde simdi yillar oldu yuzlerine bakmiyorum tanimiyorum bile birbilsen hepsinin basina turlu turlu is geldi bi slm versem yanasacaklar ama asla asla semtine slm vermem degmez dusmani uzakta aramama gerek kalmadi anam sagolsun dogurmus
Yakamoz merhaba
Eski konunu da hatırlıyorum ama bu kez daha detaylı yazmışsın
Ne biçim kardeşin var biz bile üzülüyoken küt kapatabiliyo telefonu vicdansız, bir de dayı olacak bostan korkuluğu
Gerçi ne şaşırıyorsam ( Erkekler genelde böyle vurdum duymaz )
Eşin psikopat evet ama hafıza kaybı mı yaşıyo her seferinde yapmadım etmedim diyo
Ayaş mı yoksa
Evet ayrılman tek çare ama maddi olanak yokken de çocuklarla çoook zor ?
Yardım kuruluşlarına ya da tv programlarına başvurman lazım hemen çıkıp gideceksen ille de
Tek sen olsan neyse de çocuklarla mümkün değil öyle hop diye çıkıp gitmek
Nasıl işler yapabilirsin ?
Tek bir işle hem geçim, hem kira ve hem çocuklarla ilgilenmen mümkün değil
Benim aklıma büyük evlerin müştemilatları olur ya, yardımcı olarak çalışsan çocukların da hem yanında olur hem kira derdiniz olmaz diye geldi
Sana uygun mu bilemiyorum ama
Ya ayrıca öfke ile kalkan zararla oturur derler
Sen çekip gidersen evi terketti diye tazminatta ödemez ki
Bi avukat yok mu aramızda arkadaşı yönlendirse ?
Normal şartlarda suçlu o madem bas tekmeyi gitsin derim de, bu adam psikopat mümkün olmaz o yüzden
Bunlar sana niye yapılıyo biliyosun dimi
Arkanda ailen yok diye
Biri çıksa sen benim kızımı veya ablamı sahipsiz mi sandın dese, bu bile yeterdi vakti zamanında
Adam gitmeyeceğinden emin, ne olursa olsun
Bir de ne alsa onu yerim, ne sigara ne makyaj ne giyim hiç masrafım yoktur diyosun ya
Asıl böyle olunca kıymetin bilinmez
Çok masrafsızsın gel sana madalya takayım diyen olmaz
Alışırlar, soğan yesin evde bize ne der çıkarlar yani
Belki bunları yaşayarak öğrendin ama
Bundan sonra önce kendini ve çocuklarını düşün
Boşver gerisini
İnsanoğlu nankör bir varlık, erkekler daha nankördür
Belki büyüyünce çocuklarından bile vefasızlık göreceksin ( Allah korusun da ), o yüzden altı çizili bir şekilde 'önce kendini düşün' diyorum
Kendine uygun bir iş bulmadan da evi terk etme
Konuşmuyosan yine konuşma da
Bu soğukta çocuklarla dışarıda kalamazsın
Keşke ben bi işveren olsaydım da, sana şu dk gel bizim şirkette işe başla iki göz odası da konaklama ihtiyacın olsun diyebilseydim
Lütfen böyle biri çıksın ya
Hep didişmek için mi konulara yorum yapacağız
Azıcık ta çorba da tuzumuz olsun lütfen vay be kk da bu da oldu diyelim artık
Sadece tv de mi olacak böyle şeyler
öylesey denirmi ya.hemde karısına senin bacın bu el degil.niye elin kadınına laf ettiryon.haklısın canım valla.ayıp etmiş sen zaten zor durumda olmasan onu aramazdın sanki keyfinden aradın.bir kardes olarak ablasının arkasında durmalıydı haklısın canım.ALLAH SENDENDE RAZI OLSUN ALLAH YARDIMCIN OLSUN
Merhaba Cekirge
Ben kardesimden bunu asla beklemezdim, inan cok buyuk bir hayalkirikligi yasiyorum suanda..
2 gundur hem kocamdan yedigim dayaklara, hemde kardesimin bana bu yaptiklari beni uykusuz birakti.. hic ama hic iyi degilim.
uzerime telefonu kapatti..
Bana diyorki " ben napayim yani, gelip kocani mi doveyim, geberteyim? simdi bana niye anlatiyosun ki sen" bende dedim ki ben sana gel dov demiyorum, sende dovmek icin yer mi ariyorsun? bana morel ver enazindan, icime bir su serp, birde bakin bende huzursuzluk yasiyorum evimde, hicbirsey oyle sandiginiz gibi super degil...
demek icin aradim..
yuzume kapatti telefonu, o kadar aramama ragmen bakmadi, cevap bile vermedi bana..
Esim de tam bir psikopat buna inaniyorum artik..
maddi olanaklarim yok bosanmam suan icin zor gorunuyor...
Ofke ile kalkmayacagim, cok sakin dusunecegim artik.. Cocuklarima zarar vermeden bu isi halletmem lazim..
zaten 2 gundur perisan oldular..
cok sagol canim benim dusuncelerin icin.
oyle guzel ve gercekci yazmissin ki..
Evet ben masrafsiz biriyim, zararim olmaz kimseye.. bundan dolayi kimse bana madalyada takmadi.
ama inan bu benim yapim.. karakterim bu.. Ben azimi coga sayarim, yetinmesini bilen bir insanim.
Ayagimdaki ayakkabim eskimis olsa bile onunla idare ederim,
hic gozum yukseklerde olmamistir..
Evet benim ne anam, ne babam nede kardeslerim birgun olsun destek olmadilar bana..
ben kardesimden onu bekledim, "eniste yapmayin etmeyin ne oluyor size, cocuklar var orda"
yada "abla cik bize gel, cocuklarida al.. yada ben gelip cocuklari alayim siz ne yaparsaniz yapin"
demesini beklerdim.
Ama yok o diyemezmis, ben onun son gidecegi gunde aramamaliymisim, rahatsiz etmisim, oglu ile eglenirken ben ona huzursuzluk vermisim megerse.. suanda bundan dolayi herkez bana cephe almis durumda, herkez benden nefret ediyor..
kocam olacak adam bile SEN HATALISIN, KARDESINI ARAMAMALIYDIN, ya gelseydi biz 2 erkek birbirimize girseydik ??? diyor..
Kardeş demeye bin şahit lazım
Neymiş son günüymüş oğluyla oynarken, ablası aramış sıkıntısını anlatmış diye bunu bana yapmamalıydı diye cephe alıyo
Deli midir nedir paşamızın keyfine zeval gelmesin diye ablası dayak ta yese susmalı, yine mutlu süsü vermeli kendisine
Onu da geçtim minnacık yeğenlerinide mi düşünmüyo
Sen oğlunla oynuyosun keyfiniz bile bozulsun isemiyosun da yeğenlerin ne alemde acaba düşünemiyo musun
Blöf yapıyo
Cana kıymak hele de kendi canına kıymak o kadar kolay değil
Ha kıyarsa da o kendi tercihi, sen niye sorumluluk duyuyosun ki
Kardeşin çok tuhaf
Oğluyla oynuyomuş ta arayıp moralini bozmuşmuşsun
Yalan..
Morali bozulsa cidden
Kalkar birşeyler yapar
Hatta cidden ben onun yerinde olsam
Gider eniştemin ağzını burnunu kırar, gücün kadınlara mı yetiyo der ablamı ve yeğenlerimi de alır çıkarım
Kendi oğlunu düşünüyo da ne biçim dayı o, yeğenlerim o şiddetin ortasında ne alemde diye düşünemiyo mu
Benim annemde senin gibi masrafsız biridir
Yoksa bile var der yani
Kimse ona madalya takmadı da ordan biliyorum
Bi şekilde bi yerden başlaman lazım çalışmaya Yakamoz
inşallah canım.çok üzüldüm yaşadıklarına,
kocan ayrı bir dertte zaten,ailenin seni yanlız bırakması,
kardeşinin seni arayıp sormaması,üzerine üzerine gelmesi çok acı.
kimseden hayır gelmiyormuş bunu anladım.
inşallah rabbim çocuklarından yana yüzünü güldürür.
hayırlı evlat,iyi kardeş olurlar inşallah