İnsanın eşi en yakınıdır dertleşebilir ben aileme kızarım belli konularda ama söylemem kırılmamalrı için bu iki yüzlülük değilki.
Gidip annesine de söylemişsiniz. Şiddet ya da yaşanan diğer şeyler çok fena ama eşini annesine şikayet eden bir kocadan farkınız yok.
Bir kere sizde haklısınız diyemicem kusura bakmayın.
Yaşananların çirkinliği çok çok ortada ama boşanmazsınız bu da bir gerçek.
Kocanızın gözünü korkutmak için çocuklarınızı bır maceraya atmayın.
Sık sık yaşıyorsunuz zaten belli problemleri ve lütfen lütfen alet etmeyin
Benim çocuklarım diyebilirsiniz elbette haklısınız da ama ne demek istediğimi bir 15 sene sonra anlayacaksınız
Bügun olanlarıunutmuş görünebilirler ama unutmayacaklar
Otele gitme elisabetfree haus var acil durumda acilan bir siginma yeridir bikacgun orda kalirsin yada porz da marktplatza yakinbir kadinsiginma evi var polise git onlara bu iki yerin ismini ver yada siegenda frauenhaus var buralardan gectigim icin biliyorum telefondan girdigim icin tam goremedim hangi ulkedesin?? Almanyada isen bana tel nr ni yaz yolla ozelden sana sonuna kadar yardim ederim o oglunun gozyaslarina kurban olsun hepsi ben köln deyim bilgine
otele değilde sığınma evi gibi bir yere gitsen yurtdışında daha organizeler sanırsam hem seni öyle gelip alıp kolundan alamaz... internetten bul numarasını ara bakalım ne diyecekler.. otel de ne zaman kadar kalabilceksin?
Arkadasim evini terketme. Esine karsi da bir sure notr ol. Hic bir yakinmasina bilmem nesine cevap verme. Benim boyle tanidigim adam var karisini delirtti diyebilirim sana. Kiminle ilgili de konusursa konussun. Sen de esine sunu bunu yap deme. Cek kendini. Ben size bosanin diyemem asla. Ama bu adamun da seni eritmesine goz yumma.
Otel arastirdim,
Ama inanki cocuklarima hadi kalkin gidiyoruz deyince telasli gozlerle bana baktilar.
Anne gitmeyelim ne olur dediler yalvarir gibi, gelde git otele..ne yapacagimi sasirdim..
Suan ev darmadagin.. sabah kalktigimdan beri hicbir ise elimi surmedim.. cunku butun vucudum agriyor.
ne bulasik, ne etrafi toplamak...Belkide 12 yillik evliligim boyunca ilk kez evimi boyle goruyorum kendim..
makinede camasirlar var asilacak, asmadim.. utum var yapilacak yapmadim..
Artik hicbir sey yapmayacagim.. Aksam eve geldiginde evi boyle darmadagin gorsunde anlasin beni hale soktugunu kocam olacak insan.. Bir evde kadinin ne kadar onemli oldugunu anlasin.. Anlasin ki, o evi cekip ceviren kadinin boyle kotu bir sekilde ruhunu yaralamanin ne denli aci birsey oldugunu gorsun.. Elimi surersem ne olayim..
Boyle daginik ve pis kalsin ev..
Dunden beri aglamaktan gozlerim sismis, sesim KISILMIS...
ses yok cikmiyor, kayinvalideyi arayinca sesimi boyle duyunca korktu..
uzulunce sesim kisiliyor..
cocuklarimin yaninda aglayamiyorum, cunku hemen uzuluyorlar..
Allahim bana yardim etsin..
O istedigim ekonomik guce kavustursun Rabbim beni..
Huzur istiyorum, beni anlayacak hic kimse yok cevremde.. hepsi cahil ve ikiyuzlu,korkak...
simdi isten gelecek ve bana seslenecek "nasilsin, ne yaptin, iyi misin " diyecek
gelde delirme.. hicbirsey olmamis gibi davranacak.. ben susuncada cevap vermeyincede "iste sen boyle bir kadinsin" diyecek..
Onu gorende insan sanir.. Ama ne yazik ki, hicbirsey gorundugu gibi degil..
bak benim bir akrabam maddiyattan bir süre boşanmadı ama anında ayırdı hayatını evi paylaşan ayrı insanlar oldular madem sabretmen gerek... birlikte uyumadılar mesela eve geldiklerinde biri bi odada diğeri bir odada tv izledi oturdu sende cocukjlarınla oyna onlarla uyu biliyorum doğru değil ama bu adamdan kendini ancak böyle sakınabilirsin... sen araya mesafe koyarsan gelipte sana vurmaya cesaret edemez..
ailesine ne dediğinede karışma boşver karısına yumruk atan adam ikiyüzlülük mü yapamayacak?
Allah sabırlar versın ne dıyeyım kı ya:S nabza göre şerbet ver tartışma ıyıyım de git çocuklarn odasına kapa kapını oyna onlarla akşama kadar aynı odada oturma bıle... ne güzel çocukların var onlarla ılgılen bol bol
bak kaç yaşına sen gelmişssin unutmamışsın senin çocuklarında şahit olmasın böyle şeylere..
bence bir psikolaga da basvur sana nasıl davranman gerektiğini kendnini nasıl rahatlatacını anlatabilir..insna psıkologtan cıkınca huzur doluyor sankı senı yargılamadan dınleyecek bırılerıne ıhtıyacın var hem belkı bıraz rahatlatacak bırseylerde verır daha sakın kalabılırsın...