Aynı fikirdeyim yola getirme çabası ama mesajda zaten dedim bida söz demicem böyle lafları sinirle evden gitmicem büyük bi hatan olmadıkça diye.demek boşuna yazmışım umrunda olmamış zahmet edip bi cevap bile vermediği gibi hala beni takmıyo.bende yokmuş gibi davranıcam en nefret ettiğim şey küslük ve küsen insan o kadar gıcık oluyorum ki iletişimi kesen kişilereZaten haklısınız annesinin gönlünü edicem diye uğraşmışsınız kadın kabaca davranmış. Tamam gitmeseydiniz ama gidiyorsunuz diye üzülmüş ee geri geldiniz sizi arayan çağıran olmamış kendiniz gelmişsinix bide neyin sarılması? Hem suçlu hem güçlü. İten kakan o.bi özür dilese ya. Kendi haline bırakın. Evde onu takmıyo gibi davranın ondan adım bekleyin. Konuşmaya çalılırsada ağırdan alın.
Dengeyi kuramıyo besbelli. Sizi o kadar üzdü peki annesine alınan hediyeyi beğenmedim demesinin hata olduğunu diyebilmişmi yazık. Sizi yola getirme oyunları bunlar
Tabi ki saygısızlık büyük ayıp etti ama kendisi yazlıkta tatilini yapıyo 1 haftadır evinde huzur kalmayan benim.reva mı bu hayır hep böyle değildi yani baya farklı kişiliğe sahibiz ama böyle bi saygısızlığını görmemiştim yavaştan kaynanalık yapıyım demeye başladı heraldeEşinizle aranızda geçene bişey söyleyemem ama kayınvalidenizin ne yapmaya çalıştığını anlamadım hep böyle aksilik mi yapar? Hediyenin iyisi kötüsü olmaz hediye hediyedir düşünüp aldığınıza şükretsin.. Birde herkesin içinde yaptığı saygısızlık bence başka bişey değil İnşAllah tez zamanda halledersiniz aranızdaki konuyu ..
esiniz de evi terk eden bi eşe gıcık oluyordur belki olamaz mıAynı fikirdeyim yola getirme çabası ama mesajda zaten dedim bida söz demicem böyle lafları sinirle evden gitmicem büyük bi hatan olmadıkça diye.demek boşuna yazmışım umrunda olmamış zahmet edip bi cevap bile vermediği gibi hala beni takmıyo.bende yokmuş gibi davranıcam en nefret ettiğim şey küslük ve küsen insan o kadar gıcık oluyorum ki iletişimi kesen kişilere
Antidepresana başladı o günden beri baya depresyonda gibi işe falan geç gidiyo geceleri uyumuyo koltukta uyuyo kalıyo 4 gün oldu düzeltemedim naptıysam.niyeti burnumdan getirmek ama bende doluyorum canım gitmek istiyo diye evden mi gittim sanki o raddeye getiren de oesiniz de evi terk eden bi eşe gıcık oluyordur belki olamaz mı
ben adamin su anki tavrini destekliyorum,ben olsam uzun bir müddet burnundan getirirdim geri döndüğüne pisman olurdu.
Ben sizin konularınızı biliyorum. Maalesef ikiniz de evlilik olgunluğuna erişmediginiz için bu problemler siz erisene kadar devam edecek ki bunların yikimlarini da ileri de yasayacaginiz asikar.Antidepresana başladı o günden beri baya depresyonda gibi işe falan geç gidiyo geceleri uyumuyo koltukta uyuyo kalıyo 4 gün oldu düzeltemedim naptıysam.niyeti burnumdan getirmek ama bende doluyorum canım gitmek istiyo diye evden mi gittim sanki o raddeye getiren de o
Nası uzatmıcam ki ben zaten bişey yapmıyorum hep adım atıyorum ama karşılığı yok yoruldum bi annesi bi kendisi. Bir daha asla hediye almamUzatma bence bidaha da hediye alma
Nası uzatmıcam ki ben zaten bişey yapmıyorum hep adım atıyorum ama karşılığı yok yoruldum bi annesi bi kendisi. Bir daha asla hediye almam
Dün birlikte olduk sabah tavırlıydı mesaj yazdım o kadar yemek yaptım yedik şimdi ayrı odaya yattı ben çözemiyorum ne yapcağımı dengem bozulduKonuyu topluca kapatmaniz gerekir tabiki tek başına olmaz ama başka da yolu yok hem siz hem esiniz yipranmaya devam eder uzarsa
Cani istemis sanırım siniri geçtiğinden değil. Hoş değilmiş bu davranış. Ya sinirli olur insan ya düzelir.Dün birlikte olduk sabah tavırlıydı mesaj yazdım o kadar yemek yaptım yedik şimdi ayrı odaya yattı ben çözemiyorum ne yapcağımı dengem bozuldu
İleriyi beklemeye gerek yok şu an yaşıyoruz günlerim ya onun ya benim ani hareketlerinden rezil olarak küslükle geçiyorBen sizin konularınızı biliyorum. Maalesef ikiniz de evlilik olgunluğuna erişmediginiz için bu problemler siz erisene kadar devam edecek ki bunların yikimlarini da ileri de yasayacaginiz asikar.
"Çünkü o korku tetiklendiğinde sevdiği insan gitmesin diye her şeyi yapsa da insan içinde güven kırılıyor, tamir etmek çok zor oluyor. Bu sefer acı çekmemek için sizi gözden çıkarabilecek bir yere koymaya çalışıyor hayatında, duygusal olarak uzaklaşıyor"
Siz bulunmaz hint kumaşı misiniz? Eşinize sürekli tehdit tehdit..O laflar öyle her an söylenip durulmaz.Kızlar iyi bayramlar herkese, benim bu bayramım o kadar mutsuz geçti ki şu anda da kafam allak bullak sizlerden akıl almaya ihtiyacım var.
1 buçuk yıllık evliyim eşimle aramızda çok fazla kültür farkı var ama bugüne kadar bu ciddi bi sorun olmamıştı.anneler gününde anneme ve kv ye hediye aldım akşama da yemek düzenledik eşimle iki aile hepberaber anneler gününü kutladık hediyeleri verdim kv ertesi gün beni beğenmedim diye aradı tamam dedim değiştreyim arabası yok ve uzak bi yerden almıştım neyse gittim hediyeyi aldım mağazadan ona resim falan attım sordum istediğiyle değiştirdim.ramazanda illaki biZi bi yemeğe çağırırlar dedim çağırmadılar. aradan 15 gün geçti bende uğrayıp veremedim torbayı fırsat olmadı ki aciliyeti de yok yani.herneyse aile büyüğü birinin camide iftar davetine onun hediyesini de götürdüm yemekten sonra da verdim.bana herkesin içinde camide hediye mi verilir ayıp diye bağırarak söylenmeye başladı kadir gecesinde herkesin içinde ayıp ya vs.dedi kalktı.sonra istemiyosun anne heralde dedim getirp veremedin mi 15 gün oldu falan dedi döndü arkasını arabaya bindi yüzüme bakmadan.
Ben yüksek lisans mezunuyum iyi bi ailede yetiştim ne okul ne aile hayatımda hiçkimse bana bi toplulukta ayıbı öğretmedi bugüne kadar ve çok ağrıma gitti.eşim o gün benim çok yanımdaydı istersen bayramda da gitmeyelim annem cahil saçmalıyo vs.hep öyle konuştu ama ertesi gün babasıyla ve annesiyle konuşmuş eve gelince bana anneminde ufak da olsa haklılık payı var götürüp verseydin değersiz hissetmiş kendini dedi.ben sinir krizi geçirdim çok söylendim eşime boşanırım böyle yaparsan senden çok soğudum dedim çünkü benim çocukluğum hep annemle babamın babanem yüzünden kavgalarıyla geçti ve kendime söz vermiştim kocam yanımda olmazsa eğer onu çekmicem diye ki hediye verdiğim için ayıplanıp haksızlığa uğramak kabul edilir bişey değil.
Bayramda gittim ama 1 saat oturduk ben çok kalmak istemediğim için.kv evlenince beni unuttun diye eşime laf soktu bi ara sonra kalkarken altınları ne yaptınız sattınız mı evde çalınır bir sürü soru sordu bende arabaya binince eşime niye soruyo dedim olay orda patladı kadının kötü bi niyeti yok bak ben çok doldum sana ne kadar iyi davrandılar hala altında bişey arıyosun birsürü laf etti istersem seni bi hafta kaldırtırım yazlıkta annemlerle dedi bende hadi bakalım yap kolaysa dedim sonra beni arabada itip kaktı direksiyonu falan yumrukladı.yeter artık diye.tamam 3 gün ben çok üstüne gittim hep beni alttan aldı ama o lafımla patladı ailemden senin yüzünden uzaklaştım ben dedi (ki benden sonra esas daha bile yakınlaştı ailesine) sonra beni eve bıraktı bastı gitti bende eşyalarımı toparladım ona da mesaj attım gidiyorum gözümden yerlere düştün istemiyorum seni diye mesajdan sonra beni aradı evden çıkarsan biter dedi bitsin dedim kapattım. annemi aramış benim oraya gelceğimi söylemiş olayı anlatmış annem yüzünden benim ne suçum var seçme şansı yok insanın demiş annem de üzülmüş sesi kötü geliyomuş haksızlık ettiğimi söyledi annesi yüzünden ona.bende düşündüm oturup konuşunca hak verdim gurur yapmadım tükürdüğünü yalamak gibi de olsa aşkta gurur olmaz dedim kafamı toplayıp gece geri döndüm dünden beri benimle hiç konuşmuyo ayrı yattı gece sabah gittim sarıldım barışalım dedim kalktı yanımdan sonra konuşuruz dedi yüzüme bakmadı eve gelince baktım alyansı yoktu parmağında hiç konuşmadan yemek yedik şimdi de ayrı odalardayız sizce haklı kim nasıl davranayım o kadar kafam karışık ki yorumlarınız çok önemli biraz uzun oldu kusura bakmayın.
( Bu arada eşimin terk edilmekle ilgili çok büyük korkuları var ve bana daha önce söz verdirmişti tutamıyo gibi göründüm evet ama bırakmadım 1 gece bile)
Eşim konusunda söylediklerinize katılıyorum evet hint kumaşı değilim ama annesi yüzünden çok dolmuş olsa bile beni itip kakmasını zorla seni orda kaldırtırım demesini kabul edemedim sinirlendim ve fevri davrandım.Siz bulunmaz hint kumaşı misiniz? Eşinize sürekli tehdit tehdit..O laflar öyle her an söylenip durulmaz.
Yapacaksanız bir kere söyler ve asla dönemezsiniz.
Hediye konusunda da hatalisiniz.
Alır almaz götürüp vermek nezaketen yapılması gereken bir şey. .Adı üzerinde Hediye yahu!
Kadına değer vermemisiniz. Küçük bir çocuğa bile söz verildi mi tutulur..
"Torbayı "derken bile içiniz nefret dolu
Eşini hep böyle arada mi bırakacaksın?
Evet eşiniz de siz ne kadar zorlasaniz da seni orda kaldıttirirım demesi olmaz. .İkiniz de çocuk gibi inatlaşmıssıniz.Eşim konusunda söylediklerinize katılıyorum evet hint kumaşı değilim ama annesi yüzünden çok dolmuş olsa bile beni itip kakmasını zorla seni orda kaldırtırım demesini kabul edemedim sinirlendim ve fevri davrandım.
Kv konusunda ise kesinlikle yüzde yüz haklı olduğumu düşünüyorum bu kadar olaydan sonra buraya yazarken torba oldu onun ismi.aldığım hediyeyi beğenmedim dedikten sonra evden alıp, mağazaya tekrar götürüp resimler atarak gidip uğraşıp değiştirmek bence değer vermemek değil çok fazla değer vermek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?