Evi terk edip geri dönmek

Kızlar bu adam beni delirticek dün yatakta yanıma yanaştı bişey yokmuş gibi sabah bişey demeden çıktı gitti.mesaj yazdım upuzun anlattım bak ben gitmekte hatalıyım söz veriyorum bir daha bu lafları etmicem ama sende kendi payına düşen hatayı kabul et birbirimizi üzmeyelim dedim cevap yok geldi eve hala bana tavır yapıyo.bende tersimi döndüm artık tamam hatalıyım ama insanda bi yere kadar uğraşıyo ne bu böyle kastıkça kastı kendini

Zaten haklısınız annesinin gönlünü edicem diye uğraşmışsınız kadın kabaca davranmış. Tamam gitmeseydiniz ama gidiyorsunuz diye üzülmüş ee geri geldiniz sizi arayan çağıran olmamış kendiniz gelmişsinix bide neyin sarılması? Hem suçlu hem güçlü. İten kakan o.bi özür dilese ya. Kendi haline bırakın. Evde onu takmıyo gibi davranın ondan adım bekleyin. Konuşmaya çalılırsada ağırdan alın.
Dengeyi kuramıyo besbelli. Sizi o kadar üzdü peki annesine alınan hediyeyi beğenmedim demesinin hata olduğunu diyebilmişmi yazık. Sizi yola getirme oyunları bunlar

Eşinizle aranızda geçene bişey söyleyemem ama kayınvalidenizin ne yapmaya çalıştığını anlamadım hep böyle aksilik mi yapar? Hediyenin iyisi kötüsü olmaz hediye hediyedir düşünüp aldığınıza şükretsin.. Birde herkesin içinde yaptığı saygısızlık bence başka bişey değil İnşAllah tez zamanda halledersiniz aranızdaki konuyu ..

Aynı fikirdeyim yola getirme çabası ama mesajda zaten dedim bida söz demicem böyle lafları sinirle evden gitmicem büyük bi hatan olmadıkça diye.demek boşuna yazmışım umrunda olmamış zahmet edip bi cevap bile vermediği gibi hala beni takmıyo.bende yokmuş gibi davranıcam en nefret ettiğim şey küslük ve küsen insan o kadar gıcık oluyorum ki iletişimi kesen kişilere

Tabi ki saygısızlık büyük ayıp etti ama kendisi yazlıkta tatilini yapıyo 1 haftadır evinde huzur kalmayan benim.reva mı bu hayır hep böyle değildi yani baya farklı kişiliğe sahibiz ama böyle bi saygısızlığını görmemiştim yavaştan kaynanalık yapıyım demeye başladı heralde

esiniz de evi terk eden bi eşe gıcık oluyordur belki olamaz mı
ben adamin su anki tavrini destekliyorum,ben olsam uzun bir müddet burnundan getirirdim geri döndüğüne pisman olurdu.

esiniz de evi terk eden bi eşe gıcık oluyordur belki olamaz mı
ben adamin su anki tavrini destekliyorum,ben olsam uzun bir müddet burnundan getirirdim geri döndüğüne pisman olurdu.
Antidepresana başladı o günden beri baya depresyonda gibi işe falan geç gidiyo geceleri uyumuyo koltukta uyuyo kalıyo 4 gün oldu düzeltemedim naptıysam.niyeti burnumdan getirmek ama bende doluyorum canım gitmek istiyo diye evden mi gittim sanki o raddeye getiren de o

Ben sizin konularınızı biliyorum. Maalesef ikiniz de evlilik olgunluğuna erişmediginiz için bu problemler siz erisene kadar devam edecek ki bunların yikimlarini da ileri de yasayacaginiz asikar.

Konuyu topluca kapatmaniz gerekir tabiki tek başına olmaz ama başka da yolu yok hem siz hem esiniz yipranmaya devam eder uzarsa
Nası uzatmıcam ki ben zaten bişey yapmıyorum hep adım atıyorum ama karşılığı yok yoruldum bi annesi bi kendisi. Bir daha asla hediye almam

Konuyu topluca kapatmaniz gerekir tabiki tek başına olmaz ama başka da yolu yok hem siz hem esiniz yipranmaya devam eder uzarsa
Dün birlikte olduk sabah tavırlıydı mesaj yazdım o kadar yemek yaptım yedik şimdi ayrı odaya yattı ben çözemiyorum ne yapcağımı dengem bozuldu

Dün birlikte olduk sabah tavırlıydı mesaj yazdım o kadar yemek yaptım yedik şimdi ayrı odaya yattı ben çözemiyorum ne yapcağımı dengem bozuldu
Cani istemis sanırım siniri geçtiğinden değil. Hoş değilmiş bu davranış. Ya sinirli olur insan ya düzelir.

Ben sizin konularınızı biliyorum. Maalesef ikiniz de evlilik olgunluğuna erişmediginiz için bu problemler siz erisene kadar devam edecek ki bunların yikimlarini da ileri de yasayacaginiz asikar.
İleriyi beklemeye gerek yok şu an yaşıyoruz günlerim ya onun ya benim ani hareketlerinden rezil olarak küslükle geçiyor

Bence eşiniz haklı. Annesini yüzde yüz suçlamasını beklemeyin, çünkü anne o. Objektif bakılamayacak kadar yakın insana. Aslında olayda size hak vermiş, annesiyle de empati kurmaya çalışmış. Altınları sorması vs kadın maddi bir niyetle bakıyorsa da oğlu tabii ki “Annem kötü niyetle bakmaz.” diye yaklaşacak. Bu kadar ailesine karşı doldurmayın, biraz daha yapıcı yaklaşın o şekilde ikna edin gerekirse. Çünkü siz annen de annen dedikçe o annem de annem diye inada bindirecek. Bakın kendisi bile annemi seçemiyorum ki, demiş, üzülmüş, sizi bu yüzden kaybetmek istememiş. Belli size çok değer verdiği. Terk edilme korkusu olan birini bu şekilde tehdit etmek büyük hata, kendimden biliyorum. Hele size söylediyse. Çünkü o korku tetiklendiğinde sevdiği insan gitmesin diye her şeyi yapsa da insan içinde güven kırılıyor, tamir etmek çok zor oluyor. Bu sefer acı çekmemek için sizi gözden çıkarabilecek bir yere koymaya çalışıyor hayatında, duygusal olarak uzaklaşıyor. Bence açık yüreklilikle ona bu korkuyu yaşattığınız için ne kadar pişman olduğunuzu, bunu yapmak istemediğinizi, ama hediye verecekken böyle bir tavrın sizin de kalbinizi kırdığını, probleminizin onunla olmadığını aksine sizi anlayıp arkanızda durduğu anlar için ona şükran duyduğunuzu anlatın. Bir insan yaptığı şeyler için takdir görürse, ona yaklaşır. Yapmadığı anda cezalandırılırsa, uzaklaşır. Şefkatle yaklaşın, üzmeyin birbirinizi.

O kadar haklısın ki bu dediğinde.aynen öyle oldu daha önce bıraktığımda da aynı tavrı almıştı bu sefer daha da uzaklaştı yanımda bile yatmıyo yüzüme bakmıyo çok kırılmış belli ki.ama yapabilceğim herşeyi yaptım pişman olup akşamına eve döndüm özür diledim bu dediklerini içeren upuzun bi mesaj yazdım seni çok seviyorum büyük bi hata yapmadıkça senden asla vazgeçmem bundan sonra dilimle de vazgeçmicem seni üzmek en son istediğim şey sende benim gibi kendi hatanı gör uzamasın üzmeyelim birbirimizi dedim.hiçbi işe yaramadı ki akşam soru sordum cevap vermedi gece ayrı yattı hala yüzüğü nerde bilmiyorum ve sabah hiç bişey demeden pazar günü çıktı ofise gitti.
Sence de biraz fazla değil mi bu kadarı bende tavır aldım mesaj yazdıktan sonra hala uzatmasını haketmediğimi düşünüyorum

Siz bulunmaz hint kumaşı misiniz? Eşinize sürekli tehdit tehdit..O laflar öyle her an söylenip durulmaz.
Yapacaksanız bir kere söyler ve asla dönemezsiniz.

Hediye konusunda da hatalisiniz.
Alır almaz götürüp vermek nezaketen yapılması gereken bir şey. .Adı üzerinde Hediye yahu!
Kadına değer vermemisiniz. Küçük bir çocuğa bile söz verildi mi tutulur..

"Torbayı "derken bile içiniz nefret dolu

Eşini hep böyle arada mi bırakacaksın?

Eşim konusunda söylediklerinize katılıyorum evet hint kumaşı değilim ama annesi yüzünden çok dolmuş olsa bile beni itip kakmasını zorla seni orda kaldırtırım demesini kabul edemedim sinirlendim ve fevri davrandım.
Kv konusunda ise kesinlikle yüzde yüz haklı olduğumu düşünüyorum bu kadar olaydan sonra buraya yazarken torba oldu onun ismi.aldığım hediyeyi beğenmedim dedikten sonra evden alıp, mağazaya tekrar götürüp resimler atarak gidip uğraşıp değiştirmek bence değer vermemek değil çok fazla değer vermek

Evet eşiniz de siz ne kadar zorlasaniz da seni orda kaldıttirirım demesi olmaz. .İkiniz de çocuk gibi inatlaşmıssıniz.

Olabilir aldığınız şeyi beğenmemiş olabilir.Sizin yapacağınız değişim kartını hatirlatmanizdır..Kendi gider belki üzerine para ekler daha gönlüne göre bir şey alırdı.

Dengesi bozulmuş eşinizin.İçinde halen öfke var size karşı.Sabırınızı biraz zorlayacak sanırım.Ama,sizinle beraber olduktan sonra bile tavırlı davranması,sizin de kendinizi değersiz hissetmenize yol açar. Aranızdaki iletişim bozuldukça bozulur böyle böyle.Şimdi biraz daha sabırlı davranıp üzüldüğünüzü daha da belli etmelisiniz.Söylemeniz gerekeni söylemişsiniz zaten.Şimdi biraz daha derin bir sessizliğe bürünün.Bir süre kendi halinizde takılın.Sizi kaybetmek istemiyorsa illaki inadı kırılıp bir adım atacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…