Evi terk edip geri dönmek

Olayları biraz abartmışsınız ve kocanızın üzerine biraz fazla gitmişsiniz, evi terketme konusunda fevri davranmışsınız, basit sebeplerle evi terk etmeyin geri dönseniz bile evliliğiniz yıpranır, öfkeyle kalkıp zararla oturmayın

Çok üzerinde durmayın alyansın size bağırıp çağırıp kavga etmek yerine kendince böyle bi tavır sergilemiş

biriyle barışmanın sanırım en kolay yolu suçluluk psikolojisine oynamak. kim daha çok kırıldı savaşları. uzatmışsın ama haksız değilsin uzattığın için haksızsın. çok fazla mücadele etme. sonuçta itip kalkmış her kadın bununla üste çıkar

Şu anlattığın olay boşanırım denecek senden soğudum denilip evden çıkılacak bir olay değil. Bunların hepsi bir birinden kötü ve farkında değilsin belki ama geri dönüşü aynı olmayan sözler.

Bak canım aile iki kişinin yaptığı bir evdir. Yapanlardan biri bu ev çatlıyor yıkılabilir dedi mi diğerininde o evde oturası kalmaz. Yazık edersin. Yuva kolay kurulmuyor.

Bundan sonra korkutmak maksadıyla evinizden ayrılmayın boşanırım demeyin, muhtemelen eşiniz kendini haklı görüyor, ben haklıyım ki gittiği gibi döndü deyip trip yapıyor, aslında ikinizde hem haklı hem haksızsınız, siz de eşiniz de çocuk gibi davranıyorsunuz, siz boşanırım deyip evden giderek, eşinizde konuşmaktan kaçıp yüzük çıkararak çocukluk yapıyorsunuz, evliliklerin ilk yılları inişli çıkışlı olur, kimi zaman aileler yüzünden tartışma çıkar, kimi zaman eften püften şeylerden, ortada gerçekten evi terk edip boşanma kararı aldıracak bir durum olmadıkça her sorun konuşarak çözülmelidir ve aranızda halledebileceğiniz tartışmalar ailelere yansıtılmamalıdır çünkü anne babalar evlatlarının hatalarını tolere edebilir ama gelinlerin/damatların yaptıklarını unutmaz ve çocukları için üzülürler.

Sizin yapmanız gereken bir süre eşinizin üstüne gitmemek, şu an konuşmak ve barışmak istemiyorsa kendi haline bırakın, biraz zaman tanıyın birkaç gün sonra alın karşınıza konuşun, birbirinizi suçlamadan yargılamadan her ikinizde kendi hatalarınızı ortaya koyun ve birbirinizden özür dileyin, konuşmaya yanaşmıyor mu? Oturun tüm hislerinizi kağıda dökün yazdıklarınızı okumasını sağlayın, birbirinize konuşmayı öğretin, konuşma sırasında sesler yükselecek sinirler gerilecek gibiyse birbirimizi kırmayalım, bu meseleyi sakin bir zamanda yeniden ele alırız deyin, zamanla birbirinizi dinlemeyi ve konuşmayı öğrenirsiniz, ayrıca aileleri olduğu gibi kabul etmeyi de bilmelisiniz, hiçbirini değiştiremeyeceksiniz çünkü, onlar bildiği gibi davranmaya devam edecek, kayınvalidenizle bir sorun mu yaşadınız bu sorunu kimseye yansıtmadan kendiniz çözmelisiniz, ona da anladığı dilden konuşmayı yine zamanla öğrenirsiniz, saygınızı ve üslubunuzu bozmadan sakince yerine göre cevabınızı verir meseleyi kapatırsınız.

1 evliliklerde sık sık ayrılık lafı etmek büyük hata yani şunu şunu yaparsan ayrılırım gibi
2 eve dönüp sonra eşinizden bir adım gelmeden geri dönmek büyük hata
3 olayları olduğundan fazla büyütmek hata ( hediyeyi sanki cenazede vermişsiniz gibi davranmislar haklı olduğunuzu esinize belirtin sonra da hediye falan alamazsınız olur biter)
Altınları hemen hemen her aile sorar bizim ailemiz de sordu gözü parada olduğu için değil yatırım yapmak için yönlendirmek ya da güvende tutulması konusu falan ) belli ki bunların evveliyati da var
4 madem kendinizi haklı görüyorsunuz özür dilemek niye

Ben boşanma olmayacaksa öfke patlaması yaşandı diye evi terk etmeyi kesinlikle doğru bulmuyorum. Eşinizin tartaklama mevzusu çok farklı tabi o durama farklı şekilde tepkiler verebilirdiniz. Hatalı tepki olmuş . Gereksiz evden giderseniz dönünce kocanizin size sarılmasını beklemeyin şuanda kendini aşırı haklı görüyo annenizin de onu haklı bulduğunun farkında .

O kadar dusunup hediye almissiniz, begenmedim denir mi ya? Bir de davranislarinizla sizi ayiplamis. Ahlaksizca davranan kim acaba burda? Ustune gidip ugrasip hediyeyi degistirip hanimefendinin keyfine gore almissiniz. Geline köle muamelesi yapan kayinvalidecilik oyununu bi salsinlar artik ya yil olmus 2019 nelerle ugrasiyoruz. Esiniz de sizi kaybetmekten cok korkuyo olsaydi eve dondugunuzde tavir alip yataklari falan ayirmazdi. Sanki kabahatli sizmissiniz gibi davranmasi pek ironik gitsin annesiyle konussun. Biktim su eski kafa ailelerden bi bitmediler.

Tüm yaşananlarda siz haklısınız ama hemen dönecektiyseniz, hiç gitmemeliydiniz.

İşiniz çok zor. Tamamen haklı olduğunuz konularda bile eşiniz annesiyle konuştuktan sonra fikrini değiştiriyor. Kayınvalidenizin eşinizi uzaklaştırdığınız yönündeki sözlerini içten içe haklı buluyor. Başınız daha çok ağrır bu gidişle.

Evliliğinizi sürdürecekseniz kayınvalidenize bir daha hediye almayın, hatta anneler gününü kutlamayın bile. İyi niyetli değil çünkü. Eşiniz düşünsün alsın hediyesini.

Benim ne gunahim var mi demis?
Arabada itip kakmasi direksiyonu yumruklamasi sorun degil onun icin sanirim.
Ne demissiniz ?niye bukadar cok soruyor demissiniz.ayni sekilde sizin annenizde didiklese herseyi esiniz hic tepki vermeyecekti heralde.

Ya da evlenince unuttun biz fln deseydi oyle bos bos bakacakti sanirim.

Donduyseniz en azindan uzak durun biraz.
Hem suclu hem guclu olmus esiniz.
Merak etmeyin boyle durumlar yasandikca zaten buz gibi soguyorsunuz zamanla.
Cocuk icin cok cok dusunun.emin olmadan asla cocuk yapmayin olan onlara oluyor sonra

bana göre topluluk içinde hediye vermek ayıp değil ancak hediyeyi beğenmedim diye aramak ayıp, topluluk içinde vermek ayıpsa da insan alır atar çantasına hemen ne yani?
ama eşiniz konusunda haksızsınız sürekli ailesi yüzünden başının etini yemişsiniz adam da patlamış. bayram günü bari uzatmasaydınız kv ile sorununuz var bunu eşinize yansıtmayın, onun ailesi gidin gelin ama mesefeli durabilirsiniz pek ala.
siz eşinizi yiyerek haklıyken haksız duruma gelmişsiniz

Gelin kayınvalide birbirine şartlanmamalı dıye düşünüyorum o yüzden Olumsuz etkilemek istemezdim sizi ama kayınvalideniz sorunlu gibi.hediyeyi hem beğenmemiş hem ayıplamış herkesin içinde verildi diye. O kavga edecek yer aramış. Ayrıca can sıkmak için bile bile altınları sormuş. Beni unuttun diye üst üste nifak sokmuş. Eşinizle ilgili tavsiyede bulunamayacagım fazla. Tavırları genel erkek tavırları. Çözen olursa bana da haber versin. Dönmekle iyi yapmışsınız. Dönmeyerek bulunacağınıız yaptırımı evdeki tavır ve tutumunuzla da verebilirsiniz. Ayır kalarak, anne evinde başkalarını mutlu ederdiniz. Belki yuvanız hızlı adımlarla yıkılırdı. Sakin kalmaya çalışın şimdilik. Dikkatinizi dağıtmaya calışın. Üzerine gitmenizi bekliyordur. Tepenize çıkacak böylelikle. O yüzden adım atmışsınız siz. Şimdi kenara çekilin. Nötr olun. Yoksa daha ağırdan satar kendini üste çıkar.yine de fikir vemişim epey be :)

Değer duygusu yerinde kendini seven bi kayınvalidem olsa yağlayıp ballarım ama benim kv ilgi gördüğünde değer verildiğinde bilinçaltında haketmediğini düşündüğünden şımaran kişiliğe sahip o yüzden bundan sonra hediye almayı bile düşünmüyorum

Teşekkür ederim fikirleriniz için gerçekten ihtiyacım var çünkü. öyle yaptım dün geldiğinde yüzüğüne tek kelime etmedim ki bende bu konuda takıntılıyım bilir.konuşcam diye bekledi ama sabah sarılmıştım kalkıp gidince bende akşam birşey yapmadım artık. gece yatağa yanıma gelip yattı sabah da kalktı gitti.
evden gidene kadar yüzde yüz haklıydım kendimi ne hale düşürdüm nötr kalmak en iyisi evet anne evimdeki tavrımı burda yapıcam

Annemde burda beni haksız buldu zaten kocan yanında olmuş istemiyosan gitmem demiş gittiğinde azcık oturmuş uzatmasaydın bayram günü. daha ne yapsın annesini seçemez dedi. 3 gün hayatı zehir etti bana demiş anneme

Onlar doğulu ve tahmin edersin ki çocuk konusunda da üzerimde baskı çok 27 yaşındayım yumurtalıkların tembelleşir ne bekliceniz vs.sürekli bebek konusu var ama eşimde daha çocuk istemiyo bende tam hazır olduğumuzu düşünmüyorum direniyoruz

Öncelikle kvde kötü bi kvde.
Hediye mi aşeriyormuş?
Beğenmedim diye aramak nedir bide?
1,5 olmuş altın soruyor,sanane acaba dicen de denmiyor iste.
Böyle kvdeler için evde huzursuzluk çıkarmayın.
He diyin geçin.
Araba da zaten bisey demenizi bekliyordur esiniz,ben olsam ters köse yapar konuyu hic açmam.
He madem gittin ,o gece donmucen bacım geri,bosa atraksiyon yapmııssın.
Sen zaten adım atmışsın,az yalnız kalsın burnu düşer.

Çok haklısın.yerine koyuyorum kendimi o benden vazgeçmese bile bana 5-6 saat o vazgeçmiş duygusunu yaşatsaydı bende affetmezdim geldi diye.haklıyken tamamen haksız duruma düşürdüm kendimi ah kv bayramımı zehir etti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…