Evi terk edip geri dönmek

Bende bazen olgun davranamıyorum işte politik ol demi annen hatasını anlamış gözümün içine baktı de kapat gitsin yada eşime değil annesine niye sordun ki altınları de o ne bilsin yani niye sorduğunu.
Mesaj atma mı diyosun herşeyi anlatan gidene kadar ben haklıydım ama gitmemeliydim ben senden vazgeçmem annen yüzünden. Kolumu tuttuğun için sinirime yenik düştüm terk etmek istedim vs.diye

Çok doğru nerde ne yapcağını bilen sakin kalan sinirine yenik düşmeyen taraf ilişkide uzun vadede hep kaZanan oluyor.hep eşim bu konumda olurdu ikili ilişkilerde.ben hep nerde ne yapcağımı bilirdim ama kv benim dengemi bozdu toparlayamadım çok uzattım sinir krizi geçirdim haksızlığa uğradığım için delirdim üzerine eşim de azcık haklılık payı var diyince onun da biletini kestm sakin kalamadım.benim biraz geçmişten gelen birikmişliğim su yüzüne çıktı farkındayım.
haklısınız kimseyi araya sokmadan eşime tek laf etmeden kendim çözücem artık kv ile meselelerimi belli bunun devamı gelicek çünkü burda kalmıcak.böyle giderse çok yıprancak evliliğim sonuçta annesi onları uzaklaştırmak haksızlık olur ama ben kendi ilişkimi zamanla oturtucam.tşkler tavsiyeleriniz için hepsini yazıyorum aklıma

1-farkındayım bir daha bunu yapmamaya söz verdim umarım tutarım
2-eşimden adım geldi aslında annemi aramaktı ben anneme gitmicektim biliyodu onu arayarak benim oraya gitmemi sağladı ve kendini anneme ifade etti kötüyüm yatıyorum da demiş benim vicdanımı bilir dönceğimi tahmin etmiştir.zaten terk edilmeyi haketmemişti beni itip kaktı ama bunun tavrını aynı evin içinde yapmalıydım hatanın neresinden dönsem kar,gurur olmaz sevgide diye düşündüm
3-bir daha asla hediye almam
4- özür dilemedim sarıldım hadi barışalım dedim şirinlikle o da reddetti özür dilicek bişey yapmadım diye düşünüyorum onu bırakıp gitmek dışında

Gittiysen geri gelmeyeceksin
Geri gelmeseydim bir daha asla eskisi gibi olmazdı.o sana git demeden gittiysen ve sonra hak verdiysen kendinin haksızlık ettğini düşndüysen bile dönmemeli mi insan? o geceyi evde bensiz geçirseydi hak etmeden terkedilmiş bi dha eskiye dönme ihtimalimiz çok düşük olurdu. şu anda da çok kötü aramız ama bilmiyorum ben içimden geleni yaptım pişmn olmamak için

İlla o da sakinleşecektir. Siz kendinizi tutup kalamamışsınız sadece ki haklısınız kızmakta. Eşiniz bal gibi biliyor haklılığınızı ama işte annesi. Napsın atsın mı satsın mı. Ama kaba hareketleri tabi ki hoş görülemez. Barışırsınız inaşşllah en kısa zamanda. Barışınca da bizim yaptığımız gibi konuşmama yapmayın. Sakin kalmak en iyisi. İnsan ne yapacaksa iyi ya da kötü sakin kalarak yapmalı diye düşünüyorum ama ben de çok beceremeyebiliyorum bunu çünkü insanı dinden imandan çıkarıyorlar

Ama gidiyorum demişsin
O da gidersen biter demiş

Ve bence milleti kavga ederek mutlu edeceğinizi unutmayın. Annenizde kalsaydınız üzülmüş gibi yapıp kimler kimler mutlu olurdu. Siz barışsanız bile sizi gidişinizi kimler unutturmazdı Bi düşünün.... Altınları durup durup o saatte o olayların üzerine o kadar zaman sonra soran kayınvalide dürtmüş bildiğiniz.

Ama gidiyorum demişsin
O da gidersen biter demiş
Evet gitcem ben dedim bi daha gelme gidiyosan sakın bu eve dedi sonra beni eve bıraktı gitti bende bi torba eşya aldım çıktım mesaj attım toparlandım çıktım bundan sonra ailene yakın olcan merak etme senin delikanlılığın anca bana yazıklar olsun dedim aradı kendinde misin ne diyosun bak gidersen biter dedi bitsin bitti zaten dedim.annem aradı sonra eşim onu aramış uzun konuşmuşlar gittm bikaç saat annemle konuşunca hak verdim döndüm işte.sen olsan dönmez miydin?
ah bu sinirle atılan adımlar çok kötü

Keşke hiç gitmeseydin ama arabada seni hırpalamış
Bilemedim ya kayınvaliden çok fena

Sen bosanirim, terk ederim, sogudum gibi tehtid cumleleriyle kocani korkutmak istiyorsun. Pesinde pervane olsun istiyorsun. Ama bir zaman sonra bu sozcukler cok fazla kullanilinca ciddiyetini kaybediyor. Evi terk ettiysen uzun sure donmeyecektin.. Ayni gun doneceksen terk etmeyecektin.

Ben esimi sevgiliyken 1.5 sene biraktim. Suan odu kopuyor. Cunku onu nekadar seversem seveyim terk edebilecek iradede oldugumu biliyor.

Kayinvalidene karsi dikkatli olmani oneririm.. Kadin fena.. Bildigin kiskaniyor. Bence bundan sonra kocana annesi hakkinda hic kotu soz soyleme. Ama kayinvalidene de gereken cevabi saygi cercevesinde ver.

Evliliklerde tartisma olur ama evi terketme olmaz. Eger terk asamasina gelinmisse geri de dönülmez, onun disinda gidecem deyip geri donmelerde inandiricilik olmadigindan sadece blöf olur, o da ise yaramaz..

İnsan o an bilemiyor ama "bari sen gel al" deseydiniz. Gerçi o zaman gelir miydi kimi gelir alır kimi gelip almaz. Ya da anneniz arayıp oğlum sen gelsen alsan kızım gelmeye razı gibisinden çıtlatsaydı keşke. Amma senaryo yazdım :) ama buna benzer gelişseydi gelip sizi aldığı için o kadar burnu havada olmazdı şimdi

Bu yaptigin cocukca geldi bana malesef
Adam arkanda durdukca sen yukselmissin.Ayrilma korkusu oldugunu bildigin halde ona bunu yasatmissinki onla hic ilgisi yokken.Annesiyle alakali hic bisey demiyorum iyi ol yada olma.Ama esinin ailesi oldugunu ve bu yasina kadarda onlarin destegiyle bu yasa geldigini onlari silemeyecegini de unutma.Hatalisin.Kimse kimseye muhtaç degil suanda yaptigi davranislar uzak durmasi da gayet normal guwenini yoktan yere sarsmissin.
### ama ertesi gün babasıyla ve annesiyle konuşmuş eve gelince bana anneminde ufak da olsa haklılık payı var götürüp verseydin değersiz hissetmiş kendini dedi.ben sinir krizi geçirdim çok söylendim eşime boşanırım böyle yaparsan senden çok soğudum dedim###
Bu ne kadar gereksiz bi cumle degdimi sence...

Cok hakliyken, cok haksiz duruma düstün. Esine lafi sadece 1 defa söylemeliydin ve konuyu kapatmaliydin. 3 gün adami darladin, tabiki adam patlayacak. Adamdan ne bekliyorsun, sirf 1 olay ile annesine düsman olmasinimi?

Ve bu olaydan cikaracagin dersler

1. Hic kimseye yararlanma calisma Kv'de paketi begenmediyse, gitsin kendisi degistirsin, degistirme karti ile. Ve belli ki bilerek herkesin icinde o paketi verdin. Herkes desin "Oo x'in gelini bak kaynanasina hediye aldi" diye. Ki aranizda o bag samimiyet yok. Varmis gibi etrafa tiyatro yapmaya gerek yok. Böyle elinde patlar iste.

2. Lafinin eri ol. Gurur her zaman var, asktada. Kendi özsaygin olsun ve birsey yapmadan önce tart, bic. Evden cikiyorsan, cidden cik. Esine kizginsan, gidip ona sarilmaya, öpmeye calisma. Dedigim gibi, yararlanmaya calisma. Sende kendini biraz geri cek, cünkü bu sekilde cok itici duruyorsun. Onca olay cikar, aileler duysun, ondan sonra birsey olmamis gibi öpmeye calis. Olmuyor iste öyle.

Geline bak geline.
Hem annenle eşit tut KV kişisini hem yemeğe davet et kutlayın anneler gününü , üstüne kadın sana bunları yapsın. şımarmış anladım kadarıyla. veya sizin atladığınız başak bir sorununuz var . yoksa bu kadar güzel şeylerdensonra Size bunları yapması abessss

burda eşinede hak ver
3 gün boyunca dırıdr etmişsin. yazık değil mi ?
azda olsa haklılık payı var demiş. kızacapına, neymiş o haklılık payı deseydin. konuşup kapatsaydın konuyu. nasıl dolmuşsa eşin arabada patlak vermiş. birde boşanma terk etme kelimesini kullanmayın zamanla değerini yitirir ve evliliğinin cılki çıkar.

Annem geri aradı ben geldikten sonra sende gel konuşalım diye yatıyorum araba kullancak halim yok demiş gelmez o büyük bi hatası yoksa.
bana bi daha ne olursa olsun sakın beni bırakma ben sana nası güvencem diye söz verdirdi nişanlıyken de ayrılmıştım 2 hafta tutamadım

Uuuu gelmedi demek. Neyse artık sizin de kusurunuz var onun da var. İnaşallah sakince çözersiniz sorunlarınızı

Değmedi tabi boşanmalık ne var ki ortada bizim bi sorunumuz yokken.benim içimden o anda ne geçti de dilimden onlar döküldü bilmiyorum geçmişle alakalı olduğunu düşünüyorum.alyans çıkarmış yüzüğü yoktu dün sence bu da mı normal.
En ufak bi öyle niyetim yoktu benim evine davet eder diye bekledim vermek için etmedi bende uğrayamadım fırsat bulup yemekte götürdüm zaten vermemiştim eşim dedi suratı asıktı zaten yemekte yumuşatsın diye annemin hediyesini versene diye yanımdaydı uzattım verdim söylenmeye başladı ben neye uğradığımı şaşırdım.
Gönlünü almaya çalışmakla evet itici olmuş olabilirim yapmıyorum zaten artık benimde çok içimden gelmiyo sonuçta üzülen benim ailem de oldu
Neymiş yemeğe annem için gitmişiz onunda öylesine çağırmışız bu nasıl bi şımarıklık anneler gününde iki aile yemek yiyelim diyip çağırdık neden benim annem benim evimde huzurumu düşünürken erkek anneleri bunu düşünmüyor ne gıcıklıkları var neyi paylaşamıyolar anlamıyorum.
Evet konuşup kapatmalıydım çok çok uzattım kapatamadım

Giderken tamamen kendimi haklı sanıyodum sonra olmadığımı anladım.Suçu olduğuna inanmaya devam etsem bende dönmezdim bilir o zaten evlenmeden önce ayrılıklarımız oldu.ama bu sefer annesi yüzünden haksızlık ettiğimi düşündüm döndüm.ilk defa kv ile böyle bişey yaşadım dengemi şaşırdım.
sen 1.5 yıl ne oldu da bıraktın nedenini öğrenebilir miyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…