Evi terk edip geri dönmek

Ben artık bundan emin değilim umarım istemiyordur kaybetmek.böyle küslükler benim için dayanılmaz oluyo hasta ediyorum kendimi 2 kilo verdim 5 günde.
Ama sessiz kalmaya çalışmam lazım üstüne gittikçe çekiyo kendini

Eşine sevgini göster..aileside olsa başkaları yüzünden huzur kaçırma..çok yasadım bunun gibi şeyleri..ne olursa olsun atmıyorlar ailelerini..olan evinin huzuruna olur..olmuşta bak.onların istediğide bu zaten..

Bence eşine karşı abartılı davranmışsın erkeklere annen öyle böyle dedikçe kıymete bindiriyolar Kaynanam istediği kadar laf soksun evinden çıkınca hiç. Yorum yapmam bakarım hayatıma ne kendimi üZerim ne eşimi

Ayipsa hediyeyi begenmedim demek iki kati ayip. Ancak esin masum gozuktu bana. Arada kaliyo. Anne bu atsan atılmaz satsan satilmaz kimse ailesini secemiyo. Sen de anasina kizip ogluna catma. Sen kapini kapatinca bak hepsi kapi disari kaliyo.

Aynen öyle bi anne evladının huzurunu nasıl kaçırmaya çalışır anlamıyorum erkek anneleri ve kız anneleri nası bu kadar farklı olabiliyo

Evet karım annemi bu kadar önemsiyosa demekki annem çok önemli biri moduna sokuyoruz onları bende takmıcam bundan böuyle lafını etmicem kv nin
Ayipsa hediyeyi begenmedim demek iki kati ayip. Ancak esin masum gozuktu bana. Arada kaliyo. Anne bu atsan atılmaz satsan satilmaz kimse ailesini secemiyo. Sen de anasina kizip ogluna catma. Sen kapini kapatinca bak hepsi kapi disari kaliyo.
Çok haklısın olan evin içinde ona en çokta bana oluyo kabullenmek lazım bazı şeyleri annes böyle biri ona göre ilişkimi kv ile oturtcam eşimi karıştırmadan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…