Evi satmak ya da satmamak

m. Bir de ileride satılmaz, elinde kalır laflarını kim çıkarıyor bilmiyorum, neden satılmasın?
Evler çok arttı rekabet fazla diye satılmama durumu olabilir diyor babam ama gerekirse daha uygun fiyata veririz yine satarız bir şekilde diye ümit ediyorum

Herkese yeterince veriyor zaten sen de iste bir şey olmaz eşinden de babama öderiz diye alır biriktirirsin kendine çocuğuna. Senin eşine kalsa zor bence ev almanız. Cebinden bir şey çıkmadan da kiymet bilmez erkekler. Ben olsam böyle yapardım.

Tek çocuk olsaydım belki, ama iki abim de var. evet onlara evlerini babam verdi ama memlekette yaşasam bana da verecekti zaten. Ben uzaklara çekip gitmenin ceremesini çekiyorum

Eşimi biliyorsun kendisi bu konuda sıkıntı çektiğinden ev almaya benden daha hevesli. Plan program yapıyoruz kendimizce, inşallah nasip olur

Evlatlara şartlı ev mi alınır ne ilgisi var anlamadım bile şehirle. Sen bilirsin, ben kardeşlerin eşit imkanlara sahip olması gerektiğini düşünüyorum.

Evlatlara şartlı ev mi alınır ne ilgisi var anlamadım bile şehirle. Sen bilirsin, ben kardeşlerin eşit imkanlara sahip olması gerektiğini düşünüyorum.
Valla benim babam biraz öyle. Ha onlara da zaten ayriyetten ev almadı var olandan verdi. Bana da verdi ama oturmuyorum orda.
Abilerime özel olarak para verip ev alsaydı bana da alırdı ama durumlar pek öyle değil biraz karışık

Benim çevremde de var öyleleri. Memlekette olanlara her türlü yardım yapılır, başka şehirde olanlar avucunu yalar. Bir şey denilince de " ee sen de burada oturuyor olsaydın" denir. Aşırı saçma ama ne yazık ki gerçek.

Bizim memlekette aile apartmanı var abilerim ordalar. Onlara özel olarak ev almadı babam zaten olandan verdi. Memlekette olsam benim de orda yerim hazır ama aile apartmanında kalacağıma paşa paşa kiramı öderim daha iyi

Az önce yazdığım konudan ben de muzdaribim, daha doğrusu adaletsizliğe sinir oluyorum. Neyse konu bu değil.

Ev şu an için dursun. Hem 1+1 'in daha iyisi en fazla ne kadar iyi olabilir ki? Zaten yeni ev alsanız kiraya verecekmişsiniz. Kiraya verilecek ev için yüklü bir borca girmeye gerek, varsın birkaç ay daha ev boş kalsın.

Babamın daha iyi dediği 2+1
Bizim almak istediklerimiz daha hoş bi 1+1
Bizim ev ufak, balkonsuz falan. Daha cici evler var

Kızlar tam şimdi emlakçı aradı evimiz tutulmuş. Allah'a şükür

Babamın daha iyi dediği 2+1
Bizim almak istediklerimiz daha hoş bi 1+1
Bizim ev ufak, balkonsuz falan. Daha cici evler var
İşte kendisi öyle küçük evde oturmayı tercih etmeyeceği için kimse tercih etmez sanıyor. Siz kendinize göre hareket edin.

Babanız 2+1 ev almanız için para verecek ise satın.

Benim çevremde herkes 1+1 topladı. Abartmıyorum bir arkadaşımızın 4 tane 1+1 evi var.
Babanız para vermeyecek ise satmayın.

Biz ev alırken babalarımızdan yüklü miktarda borç aldık. O paralar zaten bankada döviz, altın olarak duruyordu. Bizde durmuş olacak. Her ay tek maaşı kenara atıp o borcu ödeyeceğiz. Baban böyle bir şey teklif ettiyse buradan kendinize 2+1 ya da 3+1 ev alın derim. 1+1’e göre elden çıkarması çok daha kolay hem. Haziran’da da okula başlangıcını yapar, maaşını almaya başlarsın. Bebek o zamana 8 aylık olacak. 2 ay da yaz tatili, 10 ay. Sonra yine çift maaşa geçersiniz.

Eğer yeni ev alıp siz oturacaksanız. Babanız da borcunuzu taksitle öderken sizi zorlamaz ve laf etmezse alın oturun bence

Eğer yeni ev alıp siz oturacaksanız. Babanız da borcunuzu taksitle öderken sizi zorlamaz ve laf etmezse alın oturun bence
Yok bu ev de yatırımlık olacak. Henüz kendi oturacağımız ev alacak bir durum yok maalesef

Bizim ailede paralar döviz ya da altın olarak dursa olurdu dediğin gibi de, sıkıntı öyle durmuyor. Babam parasını hep bağlar bir yere ya da tarlada köyde çarçur eder. Direkt hadi bakalım bu miktar diye para vermesi zor, maks 750 çıkarabilir bence. Diğer türlü bir şeyler satması gerekir
750 de bize yetmez şu anda. Belli bir seviyeye gelsek kendisi teklif etti yine ben yardımcı olurum alırsınız diye ama henüz o seviyeye gelemedik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…