Memurların çok olduğu, çok fazla 1+1in bulunduğu bir yerde yaşıyoruz. Kimi zaman kiralık boş ev dahi bulunmuyordu. Son zamanlarda dediğim gibi daha da arttı evler, bir de atamalar yapılmayınca boş evler çoğaldı. Bilmem ki bu bilgiler yeterli olur muSehir, ilce, konum vb bilgilerden yoksunken hicbir yorum mantik dahilinde olamaz kedicim
Babam ilk kez bu tarz bir şey söyledi. Daha önce hiçbir müdahalesi olmadı. Şimdi de zorla sattırmaya çalışmıyor elbette ama aklımız bi bulanmadı değil.gecen konuda esin babanin hayatina müdahale ettiğini söyleyip seninle tartismisti. o zaman esini haksiz bulmustum ama su konuda adama hak verdim. belki de baban hep boyle dediğim dedik biridir, sizin planlarınizi kucumseyip durup kendi bildiğini dayatiyordur . bu konuda da öyle olmus. ondan akil istememissiniz, borc istememisimsiniz altinizda kalacaginiz iyilikler için israrci olmus
sen calismiyorsun, bebek gibi masraf var. yeri mi sirasi mi evi büyütmenin?
bence esinle yeniden kavga etmeden babana şimdilik düşünmüyoruz de
Anonimim de burda binbir türlü konu açıp detay verdikçe o anonimlik kalmıyor artıkŞehir devlet sırrı mı?
Anonim siniz zaten.
Ben olsam satmazdım...
Kesinlikle ben de böyle düşünüyorum. Evet evler çok arttı atamalar çok azaldı falan ama yine de eve sahip olmak daha iyi gibi. En azından kiracı varken cidden iyi geliyor kendi kiramızı ödeme konusunda.Yatırımlık dairelerde 1+0 ya da 1+1 lerin daha ideal oldugunu düsünüyorum.Altın ya da diğer yatırım enstrümanları hedef icin biriktirilir.Daireyi satıp altın almak mantıksız .Aile ici durumunuz elverişli koşullara geldiğinde (calısmaya basladıgınızda) daha albenili ya da büyük daire icin atak ideal bence.Bunun icinde birikime devam edip uygun zaman beklenmeli.Büyüklerin dedigi gibi biz öderizlerle olmuyor,planlar degistiginde sorun yaşanmaması icin beklemeli..ha belki borca girildiginde desteklerler o ayrı.
ama esin "baban üstümüzde baskı kuruyor gibi hissediyorum" demisti onceki konundaBabam ilk kez bu tarz bir şey söyledi. Daha önce hiçbir müdahalesi olmadı. Şimdi de zorla sattırmaya çalışmıyor elbette ama aklımız bi bulanmadı değil.
Eşim de babama tepki vermedi sadece düşünüyoruz ne yapsak diye.
En fazla kârdan zarar ederiz diye düşünüyorum ben deSatmam ev kaybettirmez hiç bir zaman
Hiç zarar etmezsiniz hiç birşeyin fiyatı düşmüyor artıyor maalesefEn fazla kârdan zarar ederiz diye düşünüyorum ben de
Suan satma degil eldekini tutma dönemi kesinlikle,biz de daire degisimi düsünüyoruz ama birikime devam edip ideal zamanı yakaladıgımızda satıp hamle yapacağız.Siz kendinize göre ödeme planı ayarlar degistirirsiniz büyükler de desteklerse güzel olur.En mantıklısı bu gibiKesinlikle ben de böyle düşünüyorum. Evet evler çok arttı atamalar çok azaldı falan ama yine de eve sahip olmak daha iyi gibi. En azından kiracı varken cidden iyi geliyor kendi kiramızı ödeme konusunda.
Onu tamamen memlekete taşınma konusunda söylemişti.ama esin "baban üstümüzde baskı kuruyor gibi hissediyorum" demisti onceki konunda
Benim şahsi fikrim önce bu 1+1 evi daha iyisiyle değiştirmek, sonrasında tekrar bi 1+1 almak ve en son hepsini satıp kendi oturacağımız evi almak. Ve gönlümden geçen biraz geç olsun ama borçsuz olsun.ayrica babandan borcu tl olarak mi alacaksiniz?