- 21 Haziran 2018
- 2.411
- 5.471
- 108
- Konu Sahibi Kendinisevenbirii
-
Aslinda degistiremeyecegim bişey değil de iste eşimi de tanıyorum şimdi inatlassam daha kötü olur, evet şubeden de alıyoruz bazen,şükür öyle kisitlayici bir adam değil eşim ama işte kargocuya karşı :) yoksa çokta kavga etmiyorum bu mevzuyla ilgili en fazla arada sitem ederimBence değiştirebileceğiniz bir şey değilse inatlaşmaya gerek yok. Şubeden de alınabilir. Adam alışveriş yapma demiyor, eve gelmesin diyor.
Bazen küçük şeyler büyüyor ya evliklerde onlar saygıyı yitirmeye sebep oluyor. Herkesin bir huyu var, zarar vermedikten, saygısızlık olmadıktan sonra hoş görülebilmeli vazı şeyler.
Hay ağzınız bal yesin :) evet gayet abartiyor bence de ama dediğiniz gibi şube işini de yapıyoruz bazı alışverişlerde tabiiSize zarar gelme ihtimali var da kardeşinizin ya da arkadaşınızın canı can değil mi bu mantıkla düşününce?
Bence çok abartıyor eşiniz. Ama ev yerine kargo şubesinin adresini de bırakabilirsiniz. Gider kendiniz teslim alırsınız.
aynen hemde uygun oluyor nette ve dediğiniz gibi tek tık yetiyor, bazen canım çıkmak istemiyor yada modeli bulamıyorum falanÇok anormal geldi. Her seferinde cıkıp magazadan alabilirsin demesi de ayrı tuhaflık. Oturduğun yerde tek tık ile binlerce modele ulasıp, avantajlı fiyatlarla alısveris yapmak varken neden saatlerini model arayarak geçiresin ki?
Madem tutumunda kararlı söyleyin modeli, gösterin resmini gidip bulsun alsın getirsin. Eve gelen kargocu bozuk da mağazada çalışan veya dışarıda karşılaştığın insanlar daha mı temizAllah iyi insanlarla karsılastırsın her yerde.
Fikrimi soracak olursan, he deyip alışverişimi yapardım.
Ahaha aynen bende dürbünden bakmadan açarsam kızar,niye bakmıyorsun ne biliyorsun ben olduğumu diyeKapıyı kimseye açma, benim adımı verip tanıyoruz deseler de açma der eşim. Korkuyorlar bence. Hoş kargoda sıkıntımız yok, ben sipariş veririm. Ama ne yalan söyleyim ben de korkuyorum. Neler duyuyoruz. Sevgiden yapıyorlar. Kendisi geldiğinde bile kim o demezsem ya da durbunden bakmazsam kızar niye bakmadın diye. Sevgi güzel şey ya
Aynen zihniyet yanlış iste, kardeşinden rica edebilirsin diyince insanlar mecbur mu ki benim siparisime falan dedim,o sinirle açıkçası,bu cevabı yapistirsaydim ne diyecekti aceba bı dahakine böyle soyleyecegim, teşekkür ederimKardeşinden rica et deyince ne dediniz. Kardeşiniz sizden daha mı az değerli. Ya da sizin başınıza gelebilecek olası kötülük kardeşinize gelemez mi. Zihniyet yanlış
İşte bu kıskançlık değil. Kıskançlık olsa dışarı çıkma bile derlerdi ki diyen adamlar var biliyoruz. Sadece başımıza bir şey gelecek diye korkuyorlar. Ben hiç şikayetçi değilim. Ama kargo olayını şubeye isteyerek halledebilirsiniz. Korkan adamın üstüne üstüne gitmeyin.Ahaha aynen bende dürbünden bakmadan açarsam kızar,niye bakmıyorsun ne biliyorsun ben olduğumu diye
Haklısınız, teşekkür ederimAyrıca buna devam edecekseniz, milleti rahatsız etmeyin derim. Eşinin zihniyetine göre milleti de tehlikeye atmayın yani.
Evinize yakın şubeye isteyin kargoyu. Şubeden de teslim alırsınız.
Öyle de yapıyoruz,gidip alıyor yada babamlara getirttigimizde oraya da gidip alıyor hatta uzak olmasına rağmen mesafe,ama bezmiyorAnormal bence. Ama başka türlü bir kıskançlığı yoksa takıntı olarak görülebilir bu durum belki. Şey yapın kargo şubesinin adını yazın eşinize söyleyin o alsın aradan. Belki bu şekilde bezer de eve geldim der bellş mi olur
Öyle aşırı kıskanç bir adam değil eşim ama neler görüyoruz,neler duyuyoruz,güvenemiyorum insanlara diyor,kapıyı kilitleme mi istiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?