- 20 Ocak 2019
- 2.998
- 2.688
- 133
- 33
- Konu Sahibi Kendinisevenbirii
-
Artik bende korkar oldum bi kac ay once ust komsulardan birinin evine kapidan su gelmis kadin acmis ki iki bicakli adam esi evdeymis Allahtan bagirir bagirmaz kacip gitmisler yakalandilar tabi suriyeli ciktilar maalesef ama akla bakin suyu dokunce kadin kapiyi acar nasil olsa akliyla yapmislar o gun bugundur iyice paranoyak oldumBir yandan haklılık payı var heleki bu devirde. Korkuyor olabilir kime güveniyoruz ki kapıya gelen kuryeye güvenelim.Fakat sizde çözümler sunabilirsiniz mesela siparişinizi şubeden teslim alabilirsiniz..
Yok bende çoluk çocuk yok çıkarım gezerim alışverişimi de yaparım vs ama işte yeri geliyor nette gördüğüm şeyi mağazalarda bulamıyorum,yada çıkmak istemiyorum iki üç gün içinde gelir diye sipariş vermek istiyorum, ama eşim de böyle tepki veriyor.Bi an konuyu ben mi actim acaba diye sasirdim. Benim esimde ayni bine gorevlisi gider aidati isyerinden alir kargolarda is yerine gelir ki ben pek alisverise cikmam iki cocukla acayip bunaliuorum cunku. Ama yemek konusunda sorun yok o benden daha cok sever. Yeni evliyken kapiyi acmistim apt gorevlisine kiyamet koptu hadi bisey yapsa bisey olsa her kapiciyim diyene kapiyi acma vs. Vs. Ne zihniyetse artik alistim simdi o diyorki kargocularla kanka oldum artik eee bende diyorum madem oyle iste boyle odesin dursun
İşte şu yazdığınızi eşim okusa daha çok paranoyak olur,etkileniyor insan tabi ki neler olmuyor ki Allah'a emanetiz gerçekten, yine de tedbirimizi tabii ki alıyoruz takdir allahtanArtik bende korkar oldum bi kac ay once ust komsulardan birinin evine kapidan su gelmis kadin acmis ki iki bicakli adam esi evdeymis Allahtan bagirir bagirmaz kacip gitmisler yakalandilar tabi suriyeli ciktilar maalesef ama akla bakin suyu dokunce kadin kapiyi acar nasil olsa akliyla yapmislar o gun bugundur iyice paranoyak oldum
itiraf edeyim bende hoşlanmıyorum eşinizi anlıyorumYani böyle de yapıyoruz zaten çoğu zmn ama eve gelen kargocuyla bı sıkıntısı var adamin anlayamadım,kafaları farklı calisiyor
Is yeri musaitse oraya gelsin esimin klinigi var yanindaki abla alisti artik esime sormadan odeyip aliyor bende yolu oyle buldum nacizane tavsiyem bu olur sana belki bikar da artik eve gelsin der. Ama esim evdeyken bende acmam kapiyi kosa kosa kendi gidip acarYok bende çoluk çocuk yok çıkarım gezerim alışverişimi de yaparım vs ama işte yeri geliyor nette gördüğüm şeyi mağazalarda bulamıyorum,yada çıkmak istemiyorum iki üç gün içinde gelir diye sipariş vermek istiyorum, ama eşim de böyle tepki veriyor.
esim yokken kapı fln çalsa kapı ardından konusurum,elzem biseyse mecbur tabi açarım kapıyı, ama eşim varken asla bana açtırmaz kapıyı kendi acar,muhatap olur ama o yoksa ve mecburi biseyse tabi ki acarimda,konusurumda,hallederim de ama kargo mevzusu canımı sikiyor
Evet oda aynısını söylüyor,seni böyle koruma içgüdüsü var resmen bende bide çocuğumuz olsa kimbilir nasıl korumaya çalışırım falan diyor,etkileniyor duyduğu okuduğu şeylerden,fazlası zarar tabi ki yine deBir yandan haklılık payı var heleki bu devirde. Korkuyor olabilir kime güveniyoruz ki kapıya gelen kuryeye güvenelim.Fakat sizde çözümler sunabilirsiniz mesela siparişinizi şubeden teslim alabilirsiniz..
Ya birde soyle ki binada guvenlik kamerasi var banka alt katta onun ayrica kamerasi var belediye baskani burda oturuyor ekstra guvenlikli yerde bile bu yapildiysa korkmamak icten degilİşte şu yazdığınızi eşim okusa daha çok paranoyak olur,etkileniyor insan tabi ki neler olmuyor ki Allah'a emanetiz gerçekten, yine de tedbirimizi tabii ki alıyoruz takdir allahtan
Bizde ya şubeden alıyoruz ya babamlara geliyor kardeşim alıyor,işyerine sıkıntı olabilir diye sipariş vermiyoruzitiraf edeyim bende hoşlanmıyorum eşinizi anlıyorum
ki 24 saat güvenlikli sitede oturmamıza rağmen adres olarak işyerimi veririm hep
Aynen çok güzelmis sizin durum,benim de eşim razı zaten yorulmaya falan,istediğin yemek neyse ben yapiyim giriyimde mutfağa diyor hatta yada hemen hazırlan hadi gidip dışarda yiyelim falan der bı şekilde istediğim olur elbetKargo ve kurye çalışanları çok sık iş değiştirirler ,ise alınırken de öyle uzun araştırmalar olmaz.Ben elin insaninda adresimin telefonumun ve adımın soyadimin hatta evde oluş saatlerimin (su saatten sonra getirin ,yoksa evde kimse yok dediğimiz olmuyor mu) olmasını istemiyorum .Gonderilerimi şubeden alırım,suyu ve tüpü eşim binanın önüne ister yukarı cikarttirmaz (kargo görevlisine apartmanın güvenlik kodunu söyleyen bile duyuyorum) Yemeği de illaha paket istiyorsam arayıp siparişi veririm eşim gider alır.Yani tüm istediğim oluyor ama yorulan istediğim şeyin peşinde dolaşan ben değilim o yüzden benim için sorun yok
Selam güzel hanimlar,hayırlı mübarek cumalar olsun inşallah
Şimdiye kadar evime hiç internetten sipariş veremedimbı elbise, bı tabak çanak,hatta eve yemek siparişi falan hiç vermeyiz
Çık avm'lere git,dışardan yap alışverişini,çıkalım dışarda yiyelim yemeğimizi,yada ben sana evde yapiyim istediğin yemeği ama sipariş verelim deme biseyleri diyor.Esim kapıya yabancı insanların gelmesini istemiyor, görevlimiz falan elzem bı durum olmadığı sürece kapıyı çalmaz,yada eşimle irtibata geçer mesela
Öyle aşırı kıskanç bir adam değil eşim ama neler görüyoruz,neler duyuyoruz,güvenemiyorum insanlara diyor,kapıyı kilitleme mi istiyor.
Kapıya kargocu gelemezmis,hep kardeşim yada arkadaşım var samimi olduğum,onlara rica ediyorum,tamam derlerse onların adrese veriyorum siparisi,görüştüğümüz de alıyorum onlardan.hic hayır demediler şimdiye kadar sağolsunlar ama niye evime sipariş veremiyorum yaa
Sinirlendim sabah eşime,
Çanta alicaktim, internetten sipariş edicem bak beğendim bı tane dedim,sen izindesin akşama kadar evdesin nasıl olsa dedim
hayır verme ben istemiyorum, biliyorsun huyluyum bu konu da,kardeşinden rica et yada git mağazalardan bak al falan dedi,tartıştık tabi
Mecbur mu insanlar dedim ya,tek başına yaşayan kadınlar var onlari falan düşünsene,onların canı yok mu kimsenin kapısına kargo gelmiyor mu dedim
ya mecburiyet olsa neyse tabi ki verilir falan ama çik dışardan yap alışverişini illa niye sipariş veriyosun eve, mecburiyetin yok disardan alma imkanına da var dedi,kapat konuyu dedi çıktı gitti
Evet zaten gidip yapıyorum istediğim zaman istediğim yerden alışverişimi ama,internette daha çok buluyorum beğendiğim şeyleri,çeşitli şeyleri,arada internetten de getirtmek istiyorum ne var bunda?
Kiramiyorum inadını,benim eşim anormal mi yoksa sizler de de böyle durumlar var mı?nasıl değiştirebilirim bu düşüncesini, teşekkür ederim okuyan herkese ❤
Evet ya sizde dikkatli olun lütfen Allah korusun,bazen bu kadar güvenlik bile yetemeyebiliyorYa birde soyle ki binada guvenlik kamerasi var banka alt katta onun ayrica kamerasi var belediye baskani burda oturuyor ekstra guvenlikli yerde bile bu yapildiysa korkmamak icten degil
Teşekkür ederim yine deDeterjandan Kurutma makinesine kadar internetten aldığımız için bu konuda eşine yorum getiremedim
Yinede kargoculardan zarar gelmez sayet bekledigim bi kargo varsa acarim kapiyi yoksa benim d egil derim biterEvet ya sizde dikkatli olun lütfen Allah korusun,bazen bu kadar güvenlik bile yetemeyebiliyor
Böyle bir adamın bu kadarcıkta takıntısı olsun ya bence büyütmeyin sonuçta insanlardan rica etmek zorunda değilsiniz evinize yakın şubeye de isteyebilirsinizSelam güzel hanimlar,hayırlı mübarek cumalar olsun inşallah
Şimdiye kadar evime hiç internetten sipariş veremedimbı elbise, bı tabak çanak,hatta eve yemek siparişi falan hiç vermeyiz
Çık avm'lere git,dışardan yap alışverişini,çıkalım dışarda yiyelim yemeğimizi,yada ben sana evde yapiyim istediğin yemeği ama sipariş verelim deme biseyleri diyor.Esim kapıya yabancı insanların gelmesini istemiyor, görevlimiz falan elzem bı durum olmadığı sürece kapıyı çalmaz,yada eşimle irtibata geçer mesela
Öyle aşırı kıskanç bir adam değil eşim ama neler görüyoruz,neler duyuyoruz,güvenemiyorum insanlara diyor,kapıyı kilitleme mi istiyor.
Kapıya kargocu gelemezmis,hep kardeşim yada arkadaşım var samimi olduğum,onlara rica ediyorum,tamam derlerse onların adrese veriyorum siparisi,görüştüğümüz de alıyorum onlardan.hic hayır demediler şimdiye kadar sağolsunlar ama niye evime sipariş veremiyorum yaa
Sinirlendim sabah eşime,
Çanta alicaktim, internetten sipariş edicem bak beğendim bı tane dedim,sen izindesin akşama kadar evdesin nasıl olsa dedim
hayır verme ben istemiyorum, biliyorsun huyluyum bu konu da,kardeşinden rica et yada git mağazalardan bak al falan dedi,tartıştık tabi
Mecbur mu insanlar dedim ya,tek başına yaşayan kadınlar var onlari falan düşünsene,onların canı yok mu kimsenin kapısına kargo gelmiyor mu dedim
ya mecburiyet olsa neyse tabi ki verilir falan ama çik dışardan yap alışverişini illa niye sipariş veriyosun eve, mecburiyetin yok disardan alma imkanına da var dedi,kapat konuyu dedi çıktı gitti
Evet zaten gidip yapıyorum istediğim zaman istediğim yerden alışverişimi ama,internette daha çok buluyorum beğendiğim şeyleri,çeşitli şeyleri,arada internetten de getirtmek istiyorum ne var bunda?
Kiramiyorum inadını,benim eşim anormal mi yoksa sizler de de böyle durumlar var mı?nasıl değiştirebilirim bu düşüncesini, teşekkür ederim okuyan herkese ❤
Bana anormal geldi bu davranis. Paranoya yapmis. Surekli internetten alisveris yapan bir insanim. Calisiyorum, haftasonu avm gezemem. Bu ozgurlugumu esim elimden alsa buyuk kavga ederdik galiba. Hem internette daha ucuza buluyorum hrm.de yorulmuyorum. Esim paranoya yapiyor diye gunumu avm'de alisveris yaparak geciremem.Selam güzel hanimlar,hayırlı mübarek cumalar olsun inşallah
Sinirlendim sabah eşime,
benımkıde kredi kartına karşı herşeyi peşin alma taraftarı taksit bile sevmezSelam güzel hanimlar,hayırlı mübarek cumalar olsun inşallah
Sinirlendim sabah eşime,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?