Eve sipariş verdirmeyen eşim

Bir yandan haklılık payı var heleki bu devirde. Korkuyor olabilir kime güveniyoruz ki kapıya gelen kuryeye güvenelim.Fakat sizde çözümler sunabilirsiniz mesela siparişinizi şubeden teslim alabilirsiniz..
Artik bende korkar oldum bi kac ay once ust komsulardan birinin evine kapidan su gelmis kadin acmis ki iki bicakli adam esi evdeymis Allahtan bagirir bagirmaz kacip gitmisler yakalandilar tabi suriyeli ciktilar maalesef ama akla bakin suyu dokunce kadin kapiyi acar nasil olsa akliyla yapmislar o gun bugundur iyice paranoyak oldum

Yok bende çoluk çocuk yok çıkarım gezerim alışverişimi de yaparım vs ama işte yeri geliyor nette gördüğüm şeyi mağazalarda bulamıyorum,yada çıkmak istemiyorum iki üç gün içinde gelir diye sipariş vermek istiyorum, ama eşim de böyle tepki veriyor.
esim yokken kapı fln çalsa kapı ardından konusurum,elzem biseyse mecbur tabi açarım kapıyı, ama eşim varken asla bana açtırmaz kapıyı kendi acar,muhatap olur ama o yoksa ve mecburi biseyse tabi ki acarimda,konusurumda,hallederim de ama kargo mevzusu canımı sikiyor

İşte şu yazdığınızi eşim okusa daha çok paranoyak olur,etkileniyor insan tabi ki neler olmuyor ki Allah'a emanetiz gerçekten, yine de tedbirimizi tabii ki alıyoruz takdir allahtan

Yani böyle de yapıyoruz zaten çoğu zmn ama eve gelen kargocuyla bı sıkıntısı var adamin anlayamadım,kafaları farklı calisiyor
itiraf edeyim bende hoşlanmıyorum eşinizi anlıyorum
ki 24 saat güvenlikli sitede oturmamıza rağmen adres olarak işyerimi veririm hep

Is yeri musaitse oraya gelsin esimin klinigi var yanindaki abla alisti artik esime sormadan odeyip aliyor bende yolu oyle buldum nacizane tavsiyem bu olur sana belki bikar da artik eve gelsin der. Ama esim evdeyken bende acmam kapiyi kosa kosa kendi gidip acar

Bir yandan haklılık payı var heleki bu devirde. Korkuyor olabilir kime güveniyoruz ki kapıya gelen kuryeye güvenelim.Fakat sizde çözümler sunabilirsiniz mesela siparişinizi şubeden teslim alabilirsiniz..
Evet oda aynısını söylüyor,seni böyle koruma içgüdüsü var resmen bende bide çocuğumuz olsa kimbilir nasıl korumaya çalışırım falan diyor,etkileniyor duyduğu okuduğu şeylerden,fazlası zarar tabi ki yine de

Kargo ve kurye çalışanları çok sık iş değiştirirler ,ise alınırken de öyle uzun araştırmalar olmaz.Ben elin insaninda adresimin telefonumun ve adımın soyadimin hatta evde oluş saatlerimin (su saatten sonra getirin ,yoksa evde kimse yok dediğimiz olmuyor mu) olmasını istemiyorum .Gonderilerimi şubeden alırım,suyu ve tüpü eşim binanın önüne ister yukarı cikarttirmaz (kargo görevlisine apartmanın güvenlik kodunu söyleyen bile duyuyorum) Yemeği de illaha paket istiyorsam arayıp siparişi veririm eşim gider alır.Yani tüm istediğim oluyor ama yorulan istediğim şeyin peşinde dolaşan ben değilim o yüzden benim için sorun yok

İşte şu yazdığınızi eşim okusa daha çok paranoyak olur,etkileniyor insan tabi ki neler olmuyor ki Allah'a emanetiz gerçekten, yine de tedbirimizi tabii ki alıyoruz takdir allahtan
Ya birde soyle ki binada guvenlik kamerasi var banka alt katta onun ayrica kamerasi var belediye baskani burda oturuyor ekstra guvenlikli yerde bile bu yapildiysa korkmamak icten degil

Aynen çok güzelmis sizin durum,benim de eşim razı zaten yorulmaya falan,istediğin yemek neyse ben yapiyim giriyimde mutfağa diyor hatta yada hemen hazırlan hadi gidip dışarda yiyelim falan der bı şekilde istediğim olur elbet bizde su yada tüp alma yok şükür bide o dert olurdu

Deterjandan Kurutma makinesine kadar internetten aldığımız için bu konuda eşine yorum getiremedim

Ya birde soyle ki binada guvenlik kamerasi var banka alt katta onun ayrica kamerasi var belediye baskani burda oturuyor ekstra guvenlikli yerde bile bu yapildiysa korkmamak icten degil
Evet ya sizde dikkatli olun lütfen Allah korusun,bazen bu kadar güvenlik bile yetemeyebiliyor

Böyle bir adamın bu kadarcıkta takıntısı olsun ya bence büyütmeyin sonuçta insanlardan rica etmek zorunda değilsiniz evinize yakın şubeye de isteyebilirsiniz

Bana anormal geldi bu davranis. Paranoya yapmis. Surekli internetten alisveris yapan bir insanim. Calisiyorum, haftasonu avm gezemem. Bu ozgurlugumu esim elimden alsa buyuk kavga ederdik galiba. Hem internette daha ucuza buluyorum hrm.de yorulmuyorum. Esim paranoya yapiyor diye gunumu avm'de alisveris yaparak geciremem.

benımkıde kredi kartına karşı herşeyi peşin alma taraftarı taksit bile sevmez
O yüzden netten bende yapamıyorum alışveriş anca kapıda ödeme onlarda kısıtlı zaten...hepsinde bi cinslik var işte

Size zarar gelme ihtimali var da kardeşinizin ya da arkadaşınızın canı can değil mi bu mantıkla düşününce?

Bence çok abartıyor eşiniz. Ama ev yerine kargo şubesinin adresini de bırakabilirsiniz. Gider kendiniz teslim alırsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…