- 31 Ekim 2018
- 5.597
- 23.747
- 268
- Konu Sahibi Kendinisevenbirii
-
Bak dimi anormal yani sinir ediyor bu huyu beni,ne güzel valla sizin haftada iki siparisAnormal bence,herkes aman da sipariş versinler de kapısında tüneyeyim diye beklemiyordur tabiki. İnternetten çok alışveriş yaparım,hafta da 2 muhakkak eve kargo gelir. Ben olsam dinlemez verirdimama her kişinin yapısı her ilişkinin dinamiği farklıdır. Bence uçuk anormal.
Evet iste eşim tedirgin oluyormuş,bide bı haber izlemiş sanırım bi kargocu kadına mi saldırmış ne galiba,ondan sonra daha çok huylanmis bilmem ne fln işte diyor biseyler böyle ama ben ikna olmuyorum isteKimseyle uğraşmak istemiyorsanız direk evinize işinize yakın kargo şubesine verin. Ben gündüzleri evde olmadığım için öyle yapıyorum geldikten sonra 3 gün alma süreniz oluyor.
Ama eşinizin yaklaşımı konusunda bişey diyemeyeceğim. İnsan gerçekten tedirgin oluyor mesrla ben de evde yalnızken tanımadığım biri gelice kapıya ya zincirini takıp yarım açıyorum yada açmıyorum... tabi eve girmek isteyen illaki girer ama..
Evet hatırlıyorum o konuyu ama herkes mi öyle yani herkes sapik katil falan mı diyorum eşime ama işte ısrar etme diyor kestiriyorBence normal değil biraz abartmış .... ama geçenlerde birisi konu açmıştı,sipariş sonrası adam gitmeyim kapıyı gözetlemiş falan bunları görünce de insan bir tırsmıyor değil... siz yine de çabalayın inadını kırmayı,çünkü gerçekten internet alışverişi hem rahat hemde çeşit fazla
Oldu yani, haberlerde neler neler duyuyoruz. O zaman yalnız dışarıya da çıkmayın, dışarda hiç bir erkekle göz teması kurmayın vs vs. bu işlerin sonu yok.Evet iste eşim tedirgin oluyormuş,bide bı haber izlemiş sanırım bi kargocu kadına mi saldırmış ne galiba,ondan sonra daha çok huylanmis bilmem ne fln işte diyor biseyler böyle ama ben ikna olmuyorum iste
Aynen öyle haklisiniz,erkeklerin kafası nasıl çalışıyor anlamıyorum isteOldu yani, haberlerde neler neler duyuyoruz. O zaman yalnız dışarıya da çıkmayın, dışarda hiç bir erkekle göz teması kurmayın vs vs. bu işlerin sonu yok.
Yani böyle de yapıyoruz zaten çoğu zmn ama eve gelen kargocuyla bı sıkıntısı var adamin anlayamadım,kafaları farklı calisiyoryine verin siparişi kargo şirketinden gidip alın sizde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?