Eve sipariş verdirmeyen eşim

Kuzummm benim kesimde çok kiskanc biridir ama.ben bunu az da olsa kirdim , ama kargocuya karşı biseysi olmadı adamı eve davet etmiyoz ki aliyoz gidiyorlar eşim çok sık alışveriş yaptığından bu konuda skntmz olmadı
Ama eşinin mesleği gereği boyle bosey yaptığını düşünüyorum bin bir çeşit insan gördükleri için paranoyak oluyorlar bence

Ahahah kız bir gün buraya,cicinellicigim tişörtlerimiz milli olup pembeye döndü diye mujdelersem bil ki ben cozutmusumdur yaaa yada eşim cozutturmuştur zorla

Aslında bende öyle düşünüyorum biraz canimm,işinden ötürü pimpirikli bir adam benim esim sanıyorum,ama sen yine kirmissin bunu güzel yine de,bende başarıcam bir gün inaniyorum :)

Kargoda sikinti yok ya yemek konusunda da belli basli yerlerden siparis verilir kargocular gunde kac kisiye kargo goturuyor adam birakayimda gideyim hemen diye ugrasiyor zaten :) esiniz fazla takinti yapmis benimde esim kiskanc ama bu boyuta gelmedi gelmeye kalkarsa isyan cikar evde:)))

eşin abartmış ama haksız da diyemiyorum.
internet bağlamaya diye girdiği evde öğrenci kızı öldürüp, tecavüz edenin haberini okuduk hep birlikte.
ne yapsın adam.
Aman Allah korusun ya işte her şey var hayatta, ama kendimizi korumasını da bilicez ne yapabiliriz ki başka

Aslında bende öyle düşünüyorum biraz canimm,işinden ötürü pimpirikli bir adam benim esim sanıyorum,ama sen yine kirmissin bunu güzel yine de,bende başarıcam bir gün inaniyor
Aslında bende öyle düşünüyorum biraz canimm,işinden ötürü pimpirikli bir adam benim esim sanıyorum,ama sen yine kirmissin bunu güzel yine de,bende başarıcam bir gün inaniyorum :)
Benmki de pimpiriklidir canm fazlasıyla hem de
Geçenlerde bir olay anlattılar aklım çıktı resmen o yüzden ben hak veriyorum yani boyle olmalarına
Boşver bnce
O alsın gelsin çık dışardan al amaaaaaann gez toz hem

Dimi en güzeli aslında iste ay biz birbirimizi anliyozya valla cook hoşuma gidiyor kiz canı sağolsun bizimkilerin de iste pimpirikli durumları anlıyoruz sonuçta bı nevi haklılar tabii bizi heepp sevsinlerde

Dimi en güzeli aslında iste ay biz birbirimizi anliyozya valla cook hoşuma gidiyor kiz canı sağolsun bizimkilerin de iste pimpirikli durumları anlıyoruz sonuçta bı nevi haklılar tabii bizi heepp sevsinlerde
Ahahahahaha bencede anlıyoruz çok güzel birşey bu
Bak hatırlar sana o olayı anlatayım esin falan dovuyorsa birilerini bnce dovmesn tavsiye

Yıllardır internetten alışveriş yaparım. Dışarıdaki alışverişten çok daha güvenli.
Beğenmedin mi 15 gün içinde iade et. Var mı daha güvenlisi?
Kargocunun karşısına da uygun kıyafetle çıktığın sürece ne sorun olabilir ki?
Tamam yaşadığımız ülke sıkıntılı ama bu kadar takıntılı olursak nasıl yaşayacağız.

Ya ben boyle esi kiskanan karısan arkadaslari kiskaniyorum. Kiskandim sizi ne sanslisinjz ya

Belki duydugu gordugu biseyden etkilenmistir.

Ben normal bulmamakla beraber bunun icin esimi kirmazdim. Yemek disindakileri esimin is yerine yollardim. Veya subeden alinabilir.

subeder teslim alın?
Ama ben olsam gunduz adam evde yok nasılsa:)
Veririrm valla sipariş,o yokken gelsin kargo.
Kargocuya gelene kadar ne sapıklar var memlekette,bunun bi üstü evden çıkma flan herhalde.

Üç akşam önce eşim dışarıdayken sipariş ettiğim pizzacının kuryesi beni hatırlıyor mudur acaba?..
Ay beni sosyal medyadan falan aratır mı?..
Bulup da eklerse direk engelleyemez dert sahibi olurum şimdi..
Giderken iyi akşamlar da demişti ima var mıydı bak ne dikkatsizim ya..
Sonuçta her görenin aklında kalan biriyim ben..

Not: Eşinizin inadını bir cinnet çözer

Esiniz hem hakli hem haksiz ama bi siparis olayi icinde kavga etmezdim eger böyle bir durumda esinin is yeri musaitse oraya yonlendir kargolari hem eşinin ici rahat eder hemde kimse sikintiya girmez kargo beklemek icin. Birde kardes yaaa isi yojsa evdeyse alsin kargolari ne olacakn

Şubeden teslim alın olsun bitsin
Devir malum değişik eşinizi haklı buluyorum tabi ama ben çok alışveriş yapıyorum.
Kendi ev adresime kargo teslimatı yapamıyorlar telefonuma mesaj geliyor gidip alıyorum şubeden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…