- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Kendinisevenbirii
-
Kuzummm benim kesimde çok kiskanc biridir ama.ben bunu az da olsa kirdim , ama kargocuya karşı biseysi olmadı adamı eve davet etmiyoz ki aliyoz gidiyorlar eşim çok sık alışveriş yaptığından bu konuda skntmz olmadıByNkoaLa canım eslerimiz bu konuda da benziyor mu yoksa? Bı bak konuma @Brunello Cicinelli canım sende yorumunu ilistiriver şöyle sana zahmet,görüşlerinizi merak ediyorum,bu sinirle gidip tişörtleri pembe yapasim var zira konuşmak iyi gelir
Ahahah kız bir gün buraya,cicinellicigim tişörtlerimiz milli olup pembeye döndü diye mujdelersem bil ki ben cozutmusumdur yaaaBizim kocalarımızdan normal bir davranış beklemek mümkün mü yavrum? O kadar hırlıyla hırsızla sürekli irtibat halindeler. Haliyle zihnen cozutuyorlar. Sonuna kadar haklısın ama adam o kadar çirkin insan potansiyeli görüyor ki ikna edilemez sanırımÇare pembede. Her veremediğin sipariş için bir üniformayı yıkama tekniklerim ile pembeye çevir. Belki hayata da toz pembe bakmaya başlar pembelere bulanınca sen dinle Cici'ni bizde yanlış olmaz
Aslında bende öyle düşünüyorum biraz canimm,işinden ötürü pimpirikli bir adam benim esim sanıyorum,ama sen yine kirmissin bunu güzel yine de,bende başarıcam bir gün inaniyorumKuzummm benim kesimde çok kiskanc biridir ama.ben bunu az da olsa kirdim , ama kargocuya karşı biseysi olmadı adamı eve davet etmiyoz ki aliyoz gidiyorlar eşim çok sık alışveriş yaptığından bu konuda skntmz olmadı
Ama eşinin mesleği gereği boyle bosey yaptığını düşünüyorum bin bir çeşit insan gördükleri için paranoyak oluyorlar bence
Aman Allah korusun ya işte her şey var hayatta, ama kendimizi korumasını da bilicez ne yapabiliriz ki başkaeşin abartmış ama haksız da diyemiyorum.
internet bağlamaya diye girdiği evde öğrenci kızı öldürüp, tecavüz edenin haberini okuduk hep birlikte.
ne yapsın adam.
Aslında bende öyle düşünüyorum biraz canimm,işinden ötürü pimpirikli bir adam benim esim sanıyorum,ama sen yine kirmissin bunu güzel yine de,bende başarıcam bir gün inaniyor
Benmki de pimpiriklidir canm fazlasıyla hem deAslında bende öyle düşünüyorum biraz canimm,işinden ötürü pimpirikli bir adam benim esim sanıyorum,ama sen yine kirmissin bunu güzel yine de,bende başarıcam bir gün inaniyorum:)
Dimi en güzeli aslında isteBenmki de pimpiriklidir canm fazlasıyla hem de
Geçenlerde bir olay anlattılar aklım çıktı resmen o yüzden ben hak veriyorum yani boyle olmalarına
Boşver bnce
O alsın gelsin çık dışardan al amaaaaaann gez toz hem
Ahahahahaha bencede anlıyoruz çok güzel birşey buDimi en güzeli aslında isteay biz birbirimizi anliyozya valla cook hoşuma gidiyor kiz canı sağolsun bizimkilerin de iste pimpirikli durumları anlıyoruz sonuçta bı nevi haklılar tabii bizi heepp sevsinlerde
Ya ben boyle esi kiskanan karısan arkadaslari kiskaniyorum. Kiskandim sizi ne sanslisinjz yaSelam güzel hanimlar,hayırlı mübarek cumalar olsun inşallah
Şimdiye kadar evime hiç internetten sipariş veremedimbı elbise, bı tabak çanak,hatta eve yemek siparişi falan hiç vermeyiz
Çık avm'lere git,dışardan yap alışverişini,çıkalım dışarda yiyelim yemeğimizi,yada ben sana evde yapiyim istediğin yemeği ama sipariş verelim deme biseyleri diyor.Esim kapıya yabancı insanların gelmesini istemiyor, görevlimiz falan elzem bı durum olmadığı sürece kapıyı çalmaz,yada eşimle irtibata geçer mesela
Öyle aşırı kıskanç bir adam değil eşim ama neler görüyoruz,neler duyuyoruz,güvenemiyorum insanlara diyor,kapıyı kilitleme mi istiyor.
Kapıya kargocu gelemezmis,hep kardeşim yada arkadaşım var samimi olduğum,onlara rica ediyorum,tamam derlerse onların adrese veriyorum siparisi,görüştüğümüz de alıyorum onlardan.hic hayır demediler şimdiye kadar sağolsunlar ama niye evime sipariş veremiyorum yaa
Sinirlendim sabah eşime,
Çanta alicaktim, internetten sipariş edicem bak beğendim bı tane dedim,sen izindesin akşama kadar evdesin nasıl olsa dedim
hayır verme ben istemiyorum, biliyorsun huyluyum bu konu da,kardeşinden rica et yada git mağazalardan bak al falan dedi,tartıştık tabi
Mecbur mu insanlar dedim ya,tek başına yaşayan kadınlar var onlari falan düşünsene,onların canı yok mu kimsenin kapısına kargo gelmiyor mu dedim
ya mecburiyet olsa neyse tabi ki verilir falan ama çik dışardan yap alışverişini illa niye sipariş veriyosun eve, mecburiyetin yok disardan alma imkanına da var dedi,kapat konuyu dedi çıktı gitti
Evet zaten gidip yapıyorum istediğim zaman istediğim yerden alışverişimi ama,internette daha çok buluyorum beğendiğim şeyleri,çeşitli şeyleri,arada internetten de getirtmek istiyorum ne var bunda?
Kiramiyorum inadını,benim eşim anormal mi yoksa sizler de de böyle durumlar var mı?nasıl değiştirebilirim bu düşüncesini, teşekkür ederim okuyan herkese ❤
subeder teslim alın?Selam güzel hanimlar,hayırlı mübarek cumalar olsun inşallah
Şimdiye kadar evime hiç internetten sipariş veremedimbı elbise, bı tabak çanak,hatta eve yemek siparişi falan hiç vermeyiz
Çık avm'lere git,dışardan yap alışverişini,çıkalım dışarda yiyelim yemeğimizi,yada ben sana evde yapiyim istediğin yemeği ama sipariş verelim deme biseyleri diyor.Esim kapıya yabancı insanların gelmesini istemiyor, görevlimiz falan elzem bı durum olmadığı sürece kapıyı çalmaz,yada eşimle irtibata geçer mesela
Öyle aşırı kıskanç bir adam değil eşim ama neler görüyoruz,neler duyuyoruz,güvenemiyorum insanlara diyor,kapıyı kilitleme mi istiyor.
Kapıya kargocu gelemezmis,hep kardeşim yada arkadaşım var samimi olduğum,onlara rica ediyorum,tamam derlerse onların adrese veriyorum siparisi,görüştüğümüz de alıyorum onlardan.hic hayır demediler şimdiye kadar sağolsunlar ama niye evime sipariş veremiyorum yaa
Sinirlendim sabah eşime,
Çanta alicaktim, internetten sipariş edicem bak beğendim bı tane dedim,sen izindesin akşama kadar evdesin nasıl olsa dedim
hayır verme ben istemiyorum, biliyorsun huyluyum bu konu da,kardeşinden rica et yada git mağazalardan bak al falan dedi,tartıştık tabi
Mecbur mu insanlar dedim ya,tek başına yaşayan kadınlar var onlari falan düşünsene,onların canı yok mu kimsenin kapısına kargo gelmiyor mu dedim
ya mecburiyet olsa neyse tabi ki verilir falan ama çik dışardan yap alışverişini illa niye sipariş veriyosun eve, mecburiyetin yok disardan alma imkanına da var dedi,kapat konuyu dedi çıktı gitti
Evet zaten gidip yapıyorum istediğim zaman istediğim yerden alışverişimi ama,internette daha çok buluyorum beğendiğim şeyleri,çeşitli şeyleri,arada internetten de getirtmek istiyorum ne var bunda?
Kiramiyorum inadını,benim eşim anormal mi yoksa sizler de de böyle durumlar var mı?nasıl değiştirebilirim bu düşüncesini, teşekkür ederim okuyan herkese ❤
Ya ben boyle esi kiskanan karısan arkadaslari kiskaniyorum. Kiskandim sizi ne sanslisinjz ya
Şubeden teslim alın olsun bitsinSelam güzel hanimlar,hayırlı mübarek cumalar olsun inşallah
Sinirlendim sabah eşime,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?