• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eve sipariş verdirmeyen eşim

Kargosuz hayat mı geçer :KK57:
Çoğu deterjan, kitap, kıyafet, ayakkabı internette daha ucuz .
Çoğu kargocu biran önce gelen ürünü verip gitme derdinde. Hatta çoğunda yüzüme bile bakmadan hemen kargomu verip gittiklerini bilirim.

Birde bu yakınların alsın kargoyu demek biraz bana saçma geliyor, hani sanki benim karım kıymetli ona bir şey olmasın siz alın kargocu bir şey yapacaksa da karıma değil size yapsın gibi:KK48:Tabiki böyle değil ama ona geliyor olay.

Bir iki onu dinlemeden verin sipariş, alışır bir şekilde. Cok da rahatsız oluyorsanız alın bir biber gazı. Cebinizdeyken açın kapıyı, eşiniz de bu şekilde kabul eder belki.Her konuda da eş dinlenmez ki.

Ben market alışverişini bile evden yapıyorum, çünkü genelde vaktim yok vaktim olduğunda da tüm marketi dolaşıp poşet taşıyacak enerjim yok. Eşinizin haklı olduğu yönleri olsa da bu tarz tehlikeler her yerde var. Siz ne kadar dikkat etseniz de başınıza bir şey gelebilir hatta (Allah korusun). Bence ufak tefek kargonun falan lafını etmemesi lazım.

Back