- 31 Ekim 2018
- 5.597
- 23.747
- 268
- Konu Sahibi Kendinisevenbirii
-
Sizde tam tersiymisBenim eşim de dışarı çıkalım alalım demez hiç illa internetten alacak ortası yok mu aydisardan yemek siparişi, İnternet siparişini çok yaparız. Çok büyük kolaylık. İlk eşinizin iş yerine sipariş vermekle başlayın siz çalışmıyorsaniz. Sonra yavaş yavaş devam eder. Bu arada illa ki yabancı insanlarla muhatap oluyoruz yani. Paranoyaya gerek yok öyle olsa sokağa çıkamayız. Başımıza ne gelecegi belli mi?
Evet ama şimdi çok da ters tepki vermeyin. Onu ikna etmeye çalışın. Düşüncelerinin biraz abartı olduğunu, siz kendinizi koruyabildiğinizi vs. aktarın.Aynen öyle haklisiniz,erkeklerin kafası nasıl çalışıyor anlamıyorum iste
Başkalarının evine sipariş vermektense kargo şubesine gelmesini isteyin ve istediğinizi internetten alın yine. Benm eşim de önceden karışır gibi olmuştu ama ben en baştan dinlemeyip sipariş verip alışveriş yaptığım için çok uzatamadı alıştı o da.. Şimdiyse çıkıp yorulma bu sıcakta internetten söyle getirsinler diyor..Selam güzel hanimlar,hayırlı mübarek cumalar olsun inşallah
Şimdiye kadar evime hiç internetten sipariş veremedimbı elbise, bı tabak çanak,hatta eve yemek siparişi falan hiç vermeyiz
Çık avm'lere git,dışardan yap alışverişini,çıkalım dışarda yiyelim yemeğimizi,yada ben sana evde yapiyim istediğin yemeği ama sipariş verelim deme biseyleri diyor.Esim kapıya yabancı insanların gelmesini istemiyor, görevlimiz falan elzem bı durum olmadığı sürece kapıyı çalmaz,yada eşimle irtibata geçer mesela
Öyle aşırı kıskanç bir adam değil eşim ama neler görüyoruz,neler duyuyoruz,güvenemiyorum insanlara diyor,kapıyı kilitleme mi istiyor.
Kapıya kargocu gelemezmis,hep kardeşim yada arkadaşım var samimi olduğum,onlara rica ediyorum,tamam derlerse onların adrese veriyorum siparisi,görüştüğümüz de alıyorum onlardan.hic hayır demediler şimdiye kadar sağolsunlar ama niye evime sipariş veremiyorum yaa
Sinirlendim sabah eşime,
Çanta alicaktim, internetten sipariş edicem bak beğendim bı tane dedim,sen izindesin akşama kadar evdesin nasıl olsa dedim
hayır verme ben istemiyorum, biliyorsun huyluyum bu konu da,kardeşinden rica et yada git mağazalardan bak al falan dedi,tartıştık tabi
Mecbur mu insanlar dedim ya,tek başına yaşayan kadınlar var onlari falan düşünsene,onların canı yok mu kimsenin kapısına kargo gelmiyor mu dedim
ya mecburiyet olsa neyse tabi ki verilir falan ama çik dışardan yap alışverişini illa niye sipariş veriyosun eve, mecburiyetin yok disardan alma imkanına da var dedi,kapat konuyu dedi çıktı gitti
Evet zaten gidip yapıyorum istediğim zaman istediğim yerden alışverişimi ama,internette daha çok buluyorum beğendiğim şeyleri,çeşitli şeyleri,arada internetten de getirtmek istiyorum ne var bunda?
Kiramiyorum inadını,benim eşim anormal mi yoksa sizler de de böyle durumlar var mı?nasıl değiştirebilirim bu düşüncesini, teşekkür ederim okuyan herkese ❤
Yok zaten damarına basmıyorum dediğiniz gibi yavaş yavaş işlemeye çalışıyorum ama galip gelirim umarım sonunda :)Evet ama şimdi çok da ters tepki vermeyin. Onu ikna etmeye çalışın. Düşüncelerinin biraz abartı olduğunu, siz kendinizi koruyabildiğinizi vs. aktarın.
Bu konu yüzünden de aranızı bozmayın yani, değmez.
Kizzz ahahaanlamadım aciklasanaa
Evet bazen öyle de yapıyoruz zaten de iste ben özellikle hani bu saçma inadını kurabilir miyim diye sormak istedim,yok öyle aşırı tepki vermiyor ama rahatsız oluyorum suç mu diyor,çok usteliyosun fln diyor ama damarına basmamaya dikkat ediyorum tabi yine deBaşkalarının evine sipariş vermektense kargo şubesine gelmesini isteyin ve istediğinizi internetten alın yine. Benm eşim de önceden karışır gibi olmuştu ama ben en baştan dinlemeyip sipariş verip alışveriş yaptığım için çok uzatamadı alıştı o da.. Şimdiyse çıkıp yorulma bu sıcakta internetten söyle getirsinler diyor..
Tabi eşinizin vereceği tepkiyi en iyi siz bilirsiniz, ama kızmaz kavga etmez büyütmez derseniz, benim gibi yapmanızı öneririm
Evet zaten öyle diyor açık açık,neler okuyor,duyuyoruz görüyoruz rahatsiz olurum diyor ama isteEsin bisey duyup etkilenmis bence.
Korkuyor belliki
Normalde kiskanc biri degilse bu hassasiyeti tolere edilebilir. Subeden teslim alin. Hatta gidip kendi alsin
Anlaştık anlaştıkÖzelden açıklarım şimdi herkesin içinde olmaz
Anlaştık anlaştık
Kız valla dedim şimdi velvette konuya gelir patlatır egzotik bı yorum diye yanilmadim.bak seni tanımaya başladım ajssjsjdh
Ne anlamına geliyor kii deermiişimm,saf olaydım iyiydi anladım anladım ,şimdi anladım Tmm oturduKedinin arkasındaki ney bak, salatalık
Tabii ki iyi yapıyorsunuz. Eşim benm rahatsız olduğum şeyleri yapmıyorsa bende onu rahatsız eden şeyleri yapmamaya özen gösteririm mesela.. İnat olsa kırılır da, rahatsız olması başka bir şey, saygı duymanız çok güzel.. Bir iki kere sipariş verip deneyebilirsiniz tepkisini yine deEvet bazen öyle de yapıyoruz zaten de iste ben özellikle hani bu saçma inadını kurabilir miyim diye sormak istedim,yok öyle aşırı tepki vermiyor ama rahatsız oluyorum suç mu diyor,çok usteliyosun fln diyor ama damarına basmamaya dikkat ediyorum tabi yine de
Teşekkür ederim evet herkes eşini tanır aslında onun için bende inatlasmamaya özen gosteriyorum,yoksa simdiye çoktaan,kavga dövüş galip gelir o siparisi verirdimTabii ki iyi yapıyorsunuz. Eşim benm rahatsız olduğum şeyleri yapmıyorsa bende onu rahatsız eden şeyleri yapmamaya özen gösteririm mesela.. İnat olsa kırılır da, rahatsız olması başka bir şey, saygı duymanız çok güzel.. Bir iki kere sipariş verip deneyebilirsiniz tepkisini yine de
Haklısınız aslında baştan taviz vermeseydim böyle hayır diyip kestirip atamazdi ama işte oldu bi kere bı yanlış şimdi de aramız açılmasın diye tatlı tatlı yaklaşmaya çalışıyorum bakalim belki de vazgeçer bu huyundan, teşekkür ederimBen bizim kargocu ile ahbap çıkmama az kaldı.
Zaten 50li yaşlarda tontiş bir amca..
Ne bir yanlışta bulundu ne bir şey..
Ayrıca artık internet devrindeyiz.
Her şeyi gidip mağazasından alacak zaman yok.
Kapıya kadar sağ olsun getiriyorlar.
Eşinizin düşünce yapısını hayretler içinde okudum.
Tavrı çok yanlış ama bunu sizin tavrınız yüzünden devam ettiriyor.
Ciddi bir tepki koysaydınız geri adım atardı.
Sizi bu konuda çok pasif gördüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?