Eve sipariş verdirmeyen eşim

Sizde tam tersiymis zaten başka şeylerde sorun yok çık yap alışverişini diyor ama işte kapıya gelene açma diyor

Aynen öyle haklisiniz,erkeklerin kafası nasıl çalışıyor anlamıyorum iste
Evet ama şimdi çok da ters tepki vermeyin. Onu ikna etmeye çalışın. Düşüncelerinin biraz abartı olduğunu, siz kendinizi koruyabildiğinizi vs. aktarın.
Bu konu yüzünden de aranızı bozmayın yani, değmez.

Başkalarının evine sipariş vermektense kargo şubesine gelmesini isteyin ve istediğinizi internetten alın yine. Benm eşim de önceden karışır gibi olmuştu ama ben en baştan dinlemeyip sipariş verip alışveriş yaptığım için çok uzatamadı alıştı o da.. Şimdiyse çıkıp yorulma bu sıcakta internetten söyle getirsinler diyor..
Tabi eşinizin vereceği tepkiyi en iyi siz bilirsiniz, ama kızmaz kavga etmez büyütmez derseniz, benim gibi yapmanızı öneririm

eşin çok abartmış ama etraftan örnekleri duyup da bu hale gelmiş.neler neler okuduk kapıya gelen tesisatçılar, kargocular vs haberlerinde.yani eşin de biraz psikolojik olarak fazla etkilenmiş.internetten alışveriş yapınca ille birilerinin evine sipariş etmek zorunda değilsin ama.kargo şubesine gelsin ordan git al, ya da en yakın mağazaya gelsin seçeneğini işaretle mağazadan teslim al.

Yok zaten damarına basmıyorum dediğiniz gibi yavaş yavaş işlemeye çalışıyorum ama galip gelirim umarım sonunda :)

Evet bazen öyle de yapıyoruz zaten de iste ben özellikle hani bu saçma inadını kurabilir miyim diye sormak istedim,yok öyle aşırı tepki vermiyor ama rahatsız oluyorum suç mu diyor,çok usteliyosun fln diyor ama damarına basmamaya dikkat ediyorum tabi yine de

Esin bisey duyup etkilenmis bence.
Korkuyor belliki
Normalde kiskanc biri degilse bu hassasiyeti tolere edilebilir. Subeden teslim alin. Hatta gidip kendi alsin
Evet zaten öyle diyor açık açık,neler okuyor,duyuyoruz görüyoruz rahatsiz olurum diyor ama iste

Tabii ki iyi yapıyorsunuz. Eşim benm rahatsız olduğum şeyleri yapmıyorsa bende onu rahatsız eden şeyleri yapmamaya özen gösteririm mesela.. İnat olsa kırılır da, rahatsız olması başka bir şey, saygı duymanız çok güzel.. Bir iki kere sipariş verip deneyebilirsiniz tepkisini yine de

Teşekkür ederim evet herkes eşini tanır aslında onun için bende inatlasmamaya özen gosteriyorum,yoksa simdiye çoktaan,kavga dövüş galip gelir o siparisi verirdim maksak tatlı tatlı ikna etmek

Ben bizim kargocu ile ahbap çıkmama az kaldı.
Zaten 50li yaşlarda tontiş bir amca..
Ne bir yanlışta bulundu ne bir şey..
Ayrıca artık internet devrindeyiz.
Her şeyi gidip mağazasından alacak zaman yok.
Kapıya kadar sağ olsun getiriyorlar.
Eşinizin düşünce yapısını hayretler içinde okudum.
Tavrı çok yanlış ama bunu sizin tavır koymamanız yüzünden devam ettiriyor.
Ciddi bir tepki koysaydınız geri adım atardı.

Sizi bu konuda çok pasif gördüm.

Son düzenleme:
Bi an konuyu ben mi actim acaba diye sasirdim. Benim esimde ayni bine gorevlisi gider aidati isyerinden alir kargolarda is yerine gelir ki ben pek alisverise cikmam iki cocukla acayip bunaliuorum cunku. Ama yemek konusunda sorun yok o benden daha cok sever. Yeni evliyken kapiyi acmistim apt gorevlisine kiyamet koptu hadi bisey yapsa bisey olsa her kapiciyim diyene kapiyi acma vs. Vs. Ne zihniyetse artik alistim simdi o diyorki kargocularla kanka oldum artik eee bende diyorum madem oyle iste boyle odesin dursun

Haklısınız aslında baştan taviz vermeseydim böyle hayır diyip kestirip atamazdi ama işte oldu bi kere bı yanlış şimdi de aramız açılmasın diye tatlı tatlı yaklaşmaya çalışıyorum bakalim belki de vazgeçer bu huyundan, teşekkür ederim

Reactions: 000
Bence değiştirebileceğiniz bir şey değilse inatlaşmaya gerek yok. Şubeden de alınabilir. Adam alışveriş yapma demiyor, eve gelmesin diyor.
Bazen küçük şeyler büyüyor ya evliklerde onlar saygıyı yitirmeye sebep oluyor. Herkesin bir huyu var, zarar vermedikten, saygısızlık olmadıktan sonra hoş görülebilmeli vazı şeyler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…