- 29 Ocak 2024
- 244
- 93
- 18
- 26
- Konu Sahibi KaosKralicesi
Biz ilaçlarla beraber en fazla 50 gider diye düşünürken 100 gitti işte maalesefişte ben de onu diyorum, bunu da baştan demezler. herşeyi devletin karşılayayacağı şekilde minumum ücretli olacağını da bilemezsiniz.
bir de şans artık kimine 1 kerede tutar kimine 5 kere denemek gerekir. bakın sırf para yüzünden tekrar deneyemezsenizz büyük üzüntü yaşarsınız. ben olsam yaşarım.
daha yaşınız genç ama belli ki bir sağlık sorununuz var -bebek olayı için yani.
ben olsam işe geri dönerim gelmek isteyenlere ben tam zamanlı çalışıyorum evde kimse yok ağırlayamayız derim (anne babalar hariç). kocamla da anlaşırım bu yaz böyle ypaıyoruz diye. hiç iş yoksa da gider ofiste otururum. ofis varsa tabi ofis yoksa da evi ofis olarak kullanıyoruz diyorsanız (benim de öyle) müşterilerimiz gelecek diyin, toplantımız var diyin, diyin yani.
amacım işi çoğaltmak olur. kampanya yaparım reklan veririm (atıyorum yani sizin işler nasıl bağlanıyorsa)
bu yazı kendime tanırım hem kocamla yüzer gezerim hem işe adapte olurum. kışa tekrar tedavi düşünürüm. zaten kocanızla çalışıyorken işten çıkmak da neyin nesi orayı da hiç çözemedim bu arada.
Evet hak veriyorum bu misafir ve çalışma olayında
İşten çıkma sebebim taşınırken kimse yanımda olmadı ve tek başıma evi yerleştirmem yeni bi şehire alışmam çok uzun sürdü ailemden ilk defa ayrı kalmıştım başta zor adapte oldum sonra tekrar çalışmaya başladım bu seferde tedavi için şehir dışına gidip gelme işi oldu (uzun zamandır tedavi görüyorum bazı sıkıntılardan dolayı sürekli iptal oldu) o süreçte moral bozukluğu ve stresten dolayı çalışmaya başlayamadım çalışsamda tüm işi yönetecek kapasitede değildim eşim sadece yazılım kısmına ben sadece tasarım kısmına bakıyordum