Eve giren haşerelerle nası başa çıkıyorsunuz:(

kedim yüzünden eve girmiyorlar, halbuki benimki dönüp bu neymiş diye bakmıyor bile ama kokusunu alıp girmiyorlar sanırım. eski apartmanımızı fareler basmıştı bütün daıreler evlerini ilaçlatmıştı, bizim eve bir tane bile girmemişti :)

Oyle diyorsun da bereketlerin uzerine basiyoruz istemeden, evi supururken makine cekiyor, tezgaha cikiyorlar mecbur camasir suyuyla yikaniyor malum oraya gelene kadar nerelere girip ciktilar.
haşere kovucu aleti alin biz aldik bi kaç ayda kayboldular..
geriye beton bçcekler örümcekler kaldi.. eve bakmadığından çikiyo onda

Fare zaten sıkıntının en uç noktası:))Gerçi hamam böcekleri falan da çok korkunç oluyor ama yinede bir fare değiller:)

Evde gece lavaboya kalkınca ışığı açana kadar canım çıkıyor ve direk terliğime koşuyorum
Eğer karşıma çıkarsa en siyahından 1 adet böcek bu moda giriyorum .

valla iğreniyordum ve sürekli eşime kızıyordum.Çocuklar kreşe başlayınca ilaçlama firması aradık şimdi 2 .den sonra çok azaldım ama hala var 3.ye de ilaçlatacağız.Bnce bekleme ve ilaçlat artık kokusuz biyolojik ilaçlar var bekleme sakın

Evde gece lavaboya kalkınca ışığı açana kadar canım çıkıyor ve direk terliğime koşuyorum
Eğer karşıma çıkarsa en siyahından 1 adet böcek bu moda giriyorum .
Hamam böceği gibi olanlar mı?onlarda çok hareketli uyku sersemi başa çıkmak zor oluyordur:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…