- 20 Mayıs 2023
- 871
- 381
- 23
- Konu Sahibi Kulubun1uyesi
Yok ya çok dert anlatan biri değilim 1 2 arkadaşın dışında bu sayı 3 e çıksa zaten başka bir konuşmada o dediğin lafı ısıtıp önüne koyarlar. İşin kötü yanı eski işyerinden olsun farklı yerlerden olsun arkadaşlarım ile sanalda ara ara konusmamiza rağmen bir emek gösterip kahve teklifim bile, haftaya görüşelim denilerek havada kaldı. Her şey sosyal medyada yaşanıyor. Diğer arkadaşımla bir gün buluşup oturucaz sanıyorum ben. ev eşyası baktık 30 dk da oturup çay içtik ayrıldıkNeden dertleşme etrafında düşünüyorsun ? Herkesle aşırı yakın olmak zorunda değiliz. Sırf eğlence, iki hoş beş için görüşebilirsiniz iş arkadaşı olur, eskiden aynı ortamlarda olduğunuz ancak yakın arkadaş olmadığınız kişiler olur vs. Yani ben de önem veriyorum arkadaşlığa faşan ama kaç kişinin derdini dinleyebilirim, dinlesem ne yapabilrim, kaç kişi beni dinleyebilir yetişkin insanlar olarak birbirimizle duygularımızı, hislerimizi paylaşabiliriz ama çöp boşaltma seviyesinde olmamalı bu. Yakın arkadaşı ayda, yılda bir de görsen o samimiyet devam ediyor zaten.
herkes mi anormallesti arkadaş. Bende o buluşma için hem zaman hem para harciyorum bana sohbetiyle bir şey katması ya da azıcık olsa anlamaya çalışması gerekmez mi sonra ben kuruluyorum insanlara bencilleşmelerine kuruluyorum.