- 6 Ocak 2016
- 467
- 147
- 23
- Konu Sahibi minikkedii07
-
Ahhaahaagenelde örümcek oluyo bende
çığlık atma yöntemiyle onların kulak zarlarına ciddi hasarlar verdiğimi düşünüyorum
Karınca hadi neyse de kalorifer böceği canı sıkıcı birde o hayvanlar cidden dengesiz çok hızlı hareket ediyorlar yaklaştırmıyorlar yanlarına:)Bizde de kalorifer böceği mi ne var gül gibi gecinip gidiyoz hı bide örümcek bide karınca yok yok yani
Valla bence karınca aralarında en sorunsuzları benim bir arkadaşım evine fare girmişti bir kere ki son derece titizdir,bunların yanında karıncanın başımızın üstünde yeri var:))Sinekleri orumcekleri ve kalorifer boceklerini kedim yiyor.
Karincalarla basedemiyorum. Pudra dok, limon koy, nane islat, sirke koy, daha aklima gelmeyen bir cok seyi denedim bana misin demediler. Oyle beraber gecinip gidiyoruz iste.
Bişeyler bozulmuştur ondan bakıyo musun hiç erzaklaraBenim de bakliyatların olduğu yerde böcek uçuşuyor bazen, ne kadar havalandırsam da geçmiyor
Evet ya mikrop saçıyor ilaçlatmak lazım eviKarınca hadi neyse de kalorifer böceği canı sıkıcı birde o hayvanlar cidden dengesiz çok hızlı hareket ediyorlar yaklaştırmıyorlar yanlarına:)
Ben küçüklere razıyım aslında burada bazen öyle böcekler görüyorum ki resmen hormonlular insanın eli ayağı birbirine dolaşıyorakrep örümcek yok da mevsimsel olarak küçük kahverengi böceklerden gelmeye başladı. sinekliği açmıyorum ama yine de giriyolar o kadar küçükler yani.
eve giresim gelmiyo.
Cam kapı açık ne bulursa dalıyorlar direk içeri özellikle yazın ben karşılaştığımda da hiçbir şey yapamıyorum çok hızlılarEvet ya mikrop saçıyor ilaçlatmak lazım evi
haklısın da inan nerden çıktığı belli olmuyo çoğu zaman. yeni yeni başladılar zaten. gecen teras sefası yapalım dedik yapamadık göbeğimden çıkardımBen küçüklere razıyım aslında burada bazen öyle böcekler görüyorum ki resmen hormonlular insanın eli ayağı birbirine dolaşıyor
Yok sizi anlıyorum da anladığım kadarıyla aynı anda birden çok kalorifer böceği ile karşılaşmışsınız öyle anlarda ben kitlenip kalıyorum işteBizdede gecen sene kalorifer boceği vardı mutfak dolablarinin icinde geziyorlardi gece vakti tum dolaplari bosaltim domestoslu suyla sildim ama banamisin demedi sonra detanin bocek ilacini aldim su yuvalarnda yok ediyor dedigı gercekte dogruymus kalmadi hepsi gitti ...bu sabahda mutfakta karinca surusuyle karsilastim bundan sıktim gectigi yollara bakalim ise yarayacakmi ... valla yazik gunah diyen cikmasin oldurmek zehirlemek malesef kesin cozum
Hay Allah ya geçmiş olsun umarım bir daha karşılaşmazsınız hiç..haklısın da inan nerden çıktığı belli olmuyo çoğu zaman. yeni yeni başladılar zaten. gecen teras sefası yapalım dedik yapamadık göbeğimden çıkardım
Yok sizi anlıyorum da anladığım kadarıyla aynı anda birden çok kalorifer böceği ile karşılaşmışsınız öyle anlarda ben kitlenip kalıyorum iştesiz ne yaptınız o anda
Ya öyle ama o kadar hızlılar ki bir de açıkçası korku var biraz..Işık açılınca hemen son gaz harekete geçiyorlar..Siz gördüğünüzde kaç tane vardı yaklaşık ilacı direk onların üstüne mi sıktınız?Korkmadim direk temizlik isine giristim:) bide gercekden cok hizli hareket ediyorlar yakalayip oldurmek pek mumkun olmuyor :) ... Korkacak ne var ki bir terlik darbesine bakar tabi tutturabilirsen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?