Eve giren haşerelerle nası başa çıkıyorsunuz:(

minikkedii07

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2016
467
147
23
Yani sürekli olmasa bile özellikle havaların ısınmasıyla hamam böceğinden tutun akrebe kadar evlere girebiliyor bu dertten muzdarip olan var mı başka ve o an nası başa çıkıyorsunuz.

Bizde de kalorifer böceği mi ne var gül gibi gecinip gidiyoz hı bide örümcek bide karınca yok yok yani

Bizde de kalorifer böceği mi ne var gül gibi gecinip gidiyoz hı bide örümcek bide karınca yok yok yani
Karınca hadi neyse de kalorifer böceği canı sıkıcı birde o hayvanlar cidden dengesiz çok hızlı hareket ediyorlar yaklaştırmıyorlar yanlarına:)

Sinekleri orumcekleri ve kalorifer boceklerini kedim yiyor.

Karincalarla basedemiyorum. Pudra dok, limon koy, nane islat, sirke koy, daha aklima gelmeyen bir cok seyi denedim bana misin demediler. Oyle beraber gecinip gidiyoruz iste.

Benim de bakliyatların olduğu yerde böcek uçuşuyor bazen, ne kadar havalandırsam da geçmiyor

akrep örümcek yok da mevsimsel olarak küçük kahverengi böceklerden gelmeye başladı. sinekliği açmıyorum ama yine de giriyolar o kadar küçükler yani.
eve giresim gelmiyo.

Sinekleri orumcekleri ve kalorifer boceklerini kedim yiyor.

Karincalarla basedemiyorum. Pudra dok, limon koy, nane islat, sirke koy, daha aklima gelmeyen bir cok seyi denedim bana misin demediler. Oyle beraber gecinip gidiyoruz iste.
Valla bence karınca aralarında en sorunsuzları benim bir arkadaşım evine fare girmişti bir kere ki son derece titizdir,bunların yanında karıncanın başımızın üstünde yeri var:))

akrep örümcek yok da mevsimsel olarak küçük kahverengi böceklerden gelmeye başladı. sinekliği açmıyorum ama yine de giriyolar o kadar küçükler yani.
eve giresim gelmiyo.
Ben küçüklere razıyım aslında burada bazen öyle böcekler görüyorum ki resmen hormonlular insanın eli ayağı birbirine dolaşıyor

Ben küçüklere razıyım aslında burada bazen öyle böcekler görüyorum ki resmen hormonlular insanın eli ayağı birbirine dolaşıyor
haklısın da inan nerden çıktığı belli olmuyo çoğu zaman. yeni yeni başladılar zaten. gecen teras sefası yapalım dedik yapamadık göbeğimden çıkardım

Bizdede gecen sene kalorifer boceği vardı mutfak dolablarinin icinde geziyorlardi gece vakti tum dolaplari bosaltim domestoslu suyla sildim ama banamisin demedi sonra detanin bocek ilacini aldim su yuvalarnda yok ediyor dedigı gercekte dogruymus kalmadi hepsi gitti ...bu sabahda mutfakta karinca surusuyle karsilastim bundan sıktim gectigi yollara bakalim ise yarayacakmi ... valla yazik gunah diyen cikmasin oldurmek zehirlemek malesef kesin cozum

Yok sizi anlıyorum da anladığım kadarıyla aynı anda birden çok kalorifer böceği ile karşılaşmışsınız öyle anlarda ben kitlenip kalıyorum iştesiz ne yaptınız o anda

Yok sizi anlıyorum da anladığım kadarıyla aynı anda birden çok kalorifer böceği ile karşılaşmışsınız öyle anlarda ben kitlenip kalıyorum iştesiz ne yaptınız o anda

Korkmadim direk temizlik isine giristim:) bide gercekden cok hizli hareket ediyorlar yakalayip oldurmek pek mumkun olmuyor :) ... Korkacak ne var ki bir terlik darbesine bakar tabi tutturabilirsen

Korkmadim direk temizlik isine giristim:) bide gercekden cok hizli hareket ediyorlar yakalayip oldurmek pek mumkun olmuyor :) ... Korkacak ne var ki bir terlik darbesine bakar tabi tutturabilirsen
Ya öyle ama o kadar hızlılar ki bir de açıkçası korku var biraz..Işık açılınca hemen son gaz harekete geçiyorlar..Siz gördüğünüzde kaç tane vardı yaklaşık ilacı direk onların üstüne mi sıktınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…