- 29 Mart 2016
- 521
- 678
- 103
- Konu Sahibi minikkedii07
-
mudahale etmeden duramam cunku cok kotu olyrm resmen sacmalamaya baslıyorum kafayı yemısler gibi . hayır jhayır gelme hayır dıye dıye resmen bocekle konusuyorum :) bıseyler yapmam gerek . evet acıklık var napabılırım sızce ???Evet yeni binalarda olur,parkelerin arasındaki açıklıkları yada duvar köşelerinde bir açıklık var mı onu kontrol edin mutlaka..Siz yine müdahale edebiliyorsunuz ben çoğu zaman onu bile yapamıyorum
İlaçlama inşallah camdan kapıdan girenler içinde etkili olur..Ben karşımda görünce kendimden geçiniyorum hele birden fazla olsa ne olur bilmiyorum..Siz evinizde aniden ya da birden fazla gördüğünüzde ne yapıyordunuz o an!!
Parke rengine uygun bir macun alarak orayı doldurabilirsiniz ya da bir usta çağırmak gerekiyor..Ahahahh aynı durum bende de var sonumuz hayrolsunmudahale etmeden duramam cunku cok kotu olyrm resmen sacmalamaya baslıyorum kafayı yemısler gibi . hayır jhayır gelme hayır dıye dıye resmen bocekle konusuyorum :) bıseyler yapmam gerek . evet acıklık var napabılırım sızce ???
Bocek,hasere,orumcek vs bunlardan korkmadigim icin vurmaya calisiyodum ama con hizli haraket ediyolar.Sonradan alismistim :) Careyi ilaclamada buldum.Su banyo temizliyicilerini bosalttim.Icini suyla temizledim ve belirtilen olcude suyla karistirdim.Kapi ,pencere,dolap boru kenarlari neresi varsa sıktım heryeri kapayip evden 7-8 saatligine ciktim.Deneyin bence.[/QUOTE Teşekkür ederim deneyeceğim ama tek teredütüm çocuklar için zararlı oluşu onun da bir çaresine bakarız artık..Evet oldukça hızlılar ama en etkili çözüm terliğini ustaca kullanabilen kadınlar heralde bu durumlarda:))
Evet bebeklerin yaşadığı ortamda ilaçlama olmaması en doğrusu bencede:)Onlar nası bir canlıdır ne kadar hızlılar öyle,siz ilaçlatana kadar evin içinde gördüğünüzde ne yapıyordunuz,nasıl başa çıkıyordunuz?sarı kalorifer böceği vardı bnde bebkler olunca ilaçlatamamıştım şimdi bitkisel ilaçlar çıkmış bir şirketle anlaştık kökünü kurutana kadar gelme şartıyla sözleşme yaptık bugün 2.kez yaptılar ilaçlamayı epey azaldı ama bitmedi bitene kadar devam çok lanet şeyler umarım sende temizletirsin.Ezcanede de satılan ilaçlar etkiliymiş çok yoksa onlardan al jel olarak sık
Ahh arkadaşım hemen hemen aynı durumdayız..çakmak&deodorant alev topu oluşturmuyor mu evi yakmayalım sonra:))en iğrendiğim korktuğum kendimi camlardan atmaya kalktığım yenemediğim tek fobimböcek !!!! ismi bile tüylerimi ürpertiyor. ilaç tabletlerden almayı deneyin olmadı ben deo falan sıkıyorum çakmak çakıyorum hayatta elleyemem evde teksem mesela apartmandan birini çağırırım o derece
Bu yapılanlar açık kapı pencereden girmelerine de mani oluyor mu peki
amınnnn sonunda yıcekler bızı uyurken :))Parke rengine uygun bir macun alarak orayı doldurabilirsiniz ya da bir usta çağırmak gerekiyor..Ahahahh aynı durum bende de var sonumuz hayrolsun
git evimdennnnn diyorum anlamıyor korkutuyorum çakmak deoyla baktım hala duruyo bende veriyorum ateşeAhh arkadaşım hemen hemen aynı durumdayız..çakmak&deodorant alev topu oluşturmuyor mu evi yakmayalım sonra:))
Teşekkür ederim ilk defa duydum çay ağacı yağını..Aslında sürekli yoklar havalar ısındığında evin içinde tek tük görüyorum..Bir bakıyorum kocaman parmak kadar şey duvarda yayılmış etrafı kesiyor o zaman ne yapacağımı bilemiyorum işte kendimden geçiyorum:)Konu sahibesi nette baktimda v
Cay agaci yagini denediniz mi ? Ayrica feslegen nane lavanta vs seyler?
O da çok canice değil mi yahu resmen yanıyor hayvangit evimdennnnn diyorum anlamıyor korkutuyorum çakmak deoyla baktım hala duruyo bende veriyorum ateşetabi halı üstünde falan değilse mermerde falansa ama en iyisi ilaç sıkmak 1 fıs sıkın diyor ben 1 şişe boşaltıyorum öldüğünden emin olmak için
karinca berekettir ya gitmez bereketin gelene kadar:)Sinekleri orumcekleri ve kalorifer boceklerini kedim yiyor.
Karincalarla basedemiyorum. Pudra dok, limon koy, nane islat, sirke koy, daha aklima gelmeyen bir cok seyi denedim bana misin demediler. Oyle beraber gecinip gidiyoruz iste.
karinca berekettir ya gitmez bereketin gelene kadar:)
bak bebek geliyor bebekle beraber bereketde gelir inş:)
Karınca berekettir ama parmak boylarında hamam böcekleri falan nası olacak:))karinca berekettir ya gitmez bereketin gelene kadar:)
bak bebek geliyor bebekle beraber bereketde gelir inş:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?