Eve giren haşerelerle nası başa çıkıyorsunuz:(

Evet yeni binalarda olur,parkelerin arasındaki açıklıkları yada duvar köşelerinde bir açıklık var mı onu kontrol edin mutlaka..Siz yine müdahale edebiliyorsunuz ben çoğu zaman onu bile yapamıyorum
mudahale etmeden duramam cunku cok kotu olyrm resmen sacmalamaya baslıyorum kafayı yemısler gibi . hayır jhayır gelme hayır dıye dıye resmen bocekle konusuyorum :) bıseyler yapmam gerek . evet acıklık var napabılırım sızce ???

Bocek,hasere,orumcek vs bunlardan korkmadigim icin vurmaya calisiyodum ama con hizli haraket ediyolar.Sonradan alismistim :) Careyi ilaclamada buldum.Su banyo temizliyicilerini bosalttim.Icini suyla temizledim ve belirtilen olcude suyla karistirdim.Kapi ,pencere,dolap boru kenarlari neresi varsa sıktım heryeri kapayip evden 7-8 saatligine ciktim.Deneyin bence.

sarı kalorifer böceği vardı bnde bebkler olunca ilaçlatamamıştım şimdi bitkisel ilaçlar çıkmış bir şirketle anlaştık kökünü kurutana kadar gelme şartıyla sözleşme yaptık bugün 2.kez yaptılar ilaçlamayı epey azaldı ama bitmedi bitene kadar devam çok lanet şeyler umarım sende temizletirsin.Ezcanede de satılan ilaçlar etkiliymiş çok yoksa onlardan al jel olarak sık

Parke rengine uygun bir macun alarak orayı doldurabilirsiniz ya da bir usta çağırmak gerekiyor..Ahahahh aynı durum bende de var sonumuz hayrolsun

en iğrendiğim korktuğum kendimi camlardan atmaya kalktığım yenemediğim tek fobim böcek !!!! ismi bile tüylerimi ürpertiyor. ilaç tabletlerden almayı deneyin olmadı ben deo falan sıkıyorum çakmak çakıyorum hayatta elleyemem evde teksem mesela apartmandan birini çağırırım o derece

Evet bebeklerin yaşadığı ortamda ilaçlama olmaması en doğrusu bencede:)Onlar nası bir canlıdır ne kadar hızlılar öyle,siz ilaçlatana kadar evin içinde gördüğünüzde ne yapıyordunuz,nasıl başa çıkıyordunuz?

Ahh arkadaşım hemen hemen aynı durumdayız..çakmak&deodorant alev topu oluşturmuyor mu evi yakmayalım sonra:))

Tabii bir de çok hızlı ürüyorlar bir şey yapmayınca o da beni paniğe sevkediyor..

Ahh arkadaşım hemen hemen aynı durumdayız..çakmak&deodorant alev topu oluşturmuyor mu evi yakmayalım sonra:))
git evimdennnnn diyorum anlamıyor korkutuyorum çakmak deoyla baktım hala duruyo bende veriyorum ateşe tabi halı üstünde falan değilse mermerde falansa ama en iyisi ilaç sıkmak 1 fıs sıkın diyor ben 1 şişe boşaltıyorum öldüğünden emin olmak için

Bir ara reklamlarda gormustim bir alet var takiyorsun prize ve boceklerin nefret ettigi bir sinyal gibi birsey yayiyor onlarda gelmiyordu ne kadar guvenilir bilmiyorum ama boyle birsey lazim

Konu sahibesi nette baktimda v
Cay agaci yagini denediniz mi ? Ayrica feslegen nane lavanta vs seyler?

Konu sahibesi nette baktimda v
Cay agaci yagini denediniz mi ? Ayrica feslegen nane lavanta vs seyler?
Teşekkür ederim ilk defa duydum çay ağacı yağını..Aslında sürekli yoklar havalar ısındığında evin içinde tek tük görüyorum..Bir bakıyorum kocaman parmak kadar şey duvarda yayılmış etrafı kesiyor o zaman ne yapacağımı bilemiyorum işte kendimden geçiyorum:)

O da çok canice değil mi yahu resmen yanıyor hayvanBuradaki bir tanesi cesaretimi toplayıp ilacı fıslattım ama bana mısın demedi hayvan duş aldı resmen Hemen kaçıyorlar ilaç fıslattığımız anda kuytu köşeye:)

Sinekleri orumcekleri ve kalorifer boceklerini kedim yiyor.

Karincalarla basedemiyorum. Pudra dok, limon koy, nane islat, sirke koy, daha aklima gelmeyen bir cok seyi denedim bana misin demediler. Oyle beraber gecinip gidiyoruz iste.
karinca berekettir ya gitmez bereketin gelene kadar:)
bak bebek geliyor bebekle beraber bereketde gelir inş:)

karinca berekettir ya gitmez bereketin gelene kadar:)
bak bebek geliyor bebekle beraber bereketde gelir inş:)

Oyle diyorsun da bereketlerin uzerine basiyoruz istemeden, evi supururken makine cekiyor, tezgaha cikiyorlar mecbur camasir suyuyla yikaniyor malum oraya gelene kadar nerelere girip ciktilar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…