- 6 Ocak 2016
- 467
- 147
- 23
- Konu Sahibi minikkedii07
-
Aman sakın bence ilaçtan uzak durun hamile halinizle..İnce ufaklar neyse de karafatmalar büyük problem gerçekten,siz görünce ne yapıyorsunuz korkmuyorsanız ilaca hiç bulaşmayın bence bebeğiniz her şey önemli sonuçta..Kaç gündür uğraşıyorum nerden geldiklerini.ince ufak böcekler ve karafatma görüyorum.tiksiniyorum,kaşıntı tutuyor .hamileyim ilaç alıp Nasıl sıkcam bilmiyorum
Sormayın dert açıyorlar insanın başına..Terlik olayı yapabileceğimi de pek sanmıyorum zaten çok hızlılar:)).
O zaman geriye terlikle halletmek kaliyor dayana bilirseniz. Offf yaz geldi diye sevinirken bunlar çıkıyor kışın rahat oluyor bövek konusunda
Kırkayaklar burada ince gövdeli ve oldukça uzunlar gerçekten abartmıyorum parmak boyunda olanları var..Ve gördüğüm en hızlı yaratık..terlikle öldürmek zor olmuyor mu onları çok dayanıklı ve hızlılar,oradakilerde öyleyse tabiiterlikle öldürmeye çalışıyorum kaçanlarıda kaçtıkları yere böcek ilacı sıkıyorum,ama dışardan gelenlerede ne bilim balkona kenarlara kahve telvesi olabilir yada pencere kenarlarına,
Ama hem çok zararlı olduğunu söylüyorlar hem de toplu görmüyorum ki teker teker geliyorlar değişik zamanlarda ama kocamanlarSık sık İlaçlama yaparak. .
Ama hem çok zararlı olduğunu söylüyorlar hem de toplu görmüyorum ki teker teker geliyorlar değişik zamanlarda ama kocamanlar
kardeş hiç sıkmayla uğraşma çağır böcek ilaçlama şirketini hatta o gün sen olma eşin ilaçlatsın ertesi gün git evine,bak bebeğinde olucak o kara böcekler çok ürüyor,doğumda yakın sanırım onlarlaı uğraşcaksın koca yaz bebeğinle mi,ben olsam vakit kaybetmem sende öyle yap ilaçlatKaç gündür uğraşıyorum nerden geldiklerini.ince ufak böcekler ve karafatma görüyorum.tiksiniyorum,kaşıntı tutuyor .hamileyim ilaç alıp Nasıl sıkcam bilmiyorum
Bu yapılanlar açık kapı pencereden girmelerine de mani oluyor mu pekiİlaçlama yapılır o gün evde durmazsınız . .
Maşallah hakkı ödenmez o kedininSinek, böcek, örümcekvfazla barinamiyor kedim öldürüyor ölülerini toplayıp atiyorum.
Sineklik yok mu benim kapılarda yok sineklik açınca giriyo bahçe katı bideCam kapı açık ne bulursa dalıyorlar direk içeri özellikle yazın ben karşılaştığımda da hiçbir şey yapamıyorum çok hızlılar
Sineklik yok mu benim kapılarda yok sineklik açınca giriyo bahçe katı bide[/QUOC
Camlarda var kapılarda yok maalesefSineklik yok mu benim kapılarda yok sineklik açınca giriyo bahçe katı bide
Ben eğerki korkmuyorsam doğal yöntemlerle mücadele ederdim en ufak bir riski bile almak istemem o konuda:)kardeş hiç sıkmayla uğraşma çağır böcek ilaçlama şirketini hatta o gün sen olma eşin ilaçlatsın ertesi gün git evine,bak bebeğinde olucak o kara böcekler çok ürüyor,doğumda yakın sanırım onlarlaı uğraşcaksın koca yaz bebeğinle mi,ben olsam vakit kaybetmem sende öyle yap ilaçlat
Maşallah hakkı ödenmez o kedinin
AhahaAynen mükkemmel birşey mamasi kabindan eksik olmasada hic tembellik yapmaz benim kizim hareket eden herşey itinayla patilenir.
Karınca hadi neyse de kalorifer böceği canı sıkıcı birde o hayvanlar cidden dengesiz çok hızlı hareket ediyorlar yaklaştırmıyorlar yanlarına:)
Evet yeni binalarda olur,parkelerin arasındaki açıklıkları yada duvar köşelerinde bir açıklık var mı onu kontrol edin mutlaka..Siz yine müdahale edebiliyorsunuz ben çoğu zaman onu bile yapamıyorumben su bocek tabletınden almıstım eve . bı ıse yaramamıs ya . pazar gunu camları sıldım perde yıkadım dedım fortmantonn altını bı supürüyüm . bır de ayaklı yanı. yok bi baktım pasparlak sıpsıyah bısey yuruyor. bastım once cıglıgı ayaga terlık alıp anında süpürgeye tuttum . sonrasnda da esıme süpürgenın torbasını degıstırttım. tuylerım dıken dıken oluyor gornce anlatırkne bıle huylanıyorm. yenı bınada oldugu ıcın evım aprtmanda var. komsuya sordum o gun. bende de var dedii. napabılırız ?
İlaçlama inşallah camdan kapıdan girenler içinde etkili olur..Ben karşımda görünce kendimden geçiniyorum hele birden fazla olsa ne olur bilmiyorum..Siz evinizde aniden ya da birden fazla gördüğünüzde ne yapıyordunuz o an!!Gecen ilkbahar-yaz evimi istila etmislerdi resmen.Zirai ilacla kurtuldumBaska care yok.Dolaplarimda tabak,kasiklarin icinden cikiyordu.2-3defa sıksaniz kurtulursunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?