Eve giren haşerelerle nası başa çıkıyorsunuz:(

Toks diye bir toz var eczaneden alın. Ben bulaşık makinası buzdolabı fırın ne varsa döküyorum bunların altına ve nerden çıkıyorlarsa ohh koca yaz rahat

4 tane vardi kesin ... direek ustlerine sikmadim etrafi iyice silip gordugum yerlere dolaplarin iclerine siktim sonra kayboldular... birdahada hic gormedim... kiradayken annem cok cekmis bunlardan simdiki evdede cikinca direk evi satacaktı... dusun ne kadar bikmis kadin.. ben halledince ne dualar etti o dualarla cenneti garantiledim galiba Korkma soğuk kanlı ol biraz onlar senden korkuyo zaten :)

Yaa benimde evde şu hamam böceklerinden çıkıyor.
Ama kapı pencere telli.
Bi baktim giderlerden çikiyor. Özellikle ben evde yokken.
Bir yere giderken giderlere çamaşır suyu dokuyorum yoğun kıvamlı olanlardan o zaman çıkmıyor.
Ama dökmeyince ya hamam böceği yada solcan çıkıyor.

Toks diye bir toz var eczaneden alın. Ben bulaşık makinası buzdolabı fırın ne varsa döküyorum bunların altına ve nerden çıkıyorlarsa ohh koca yaz rahat
Aslında çok şükür evde sürekli çıkmıyorlar ama en büyük sorun yazın balkon kapısından falan içeri dalanlar oluyor onlarda normal böcek gibi değiller hiç nemden sanırım evrim geçirmiş bir haldeler:)

birden fazla gördüysen hemen hiç vakit kaybetme evini ilaçlat hamam böceği,kalorifer böceği çokk çabuk ürüyor,bende 4 yıldır bu evimdeyim 40 ayak çok çıkıyordu başta çığlık çığlık sonra alıştım,gitgide azaldı geçen yaz tek tük gördüm,yaz gelince genel temizlikten sonra bu parke duvar süpürgeliklerine,dolap kenarlarına ,kaloriferlere bulaşık makinası altına lavonun altındaki dolaba böcek ilacı sıkıyorum bir nevi önden önlem alıyorum.
Ha birde yazları arap sabunuyla sil evlerini,arap sabununa böcekler gelmezmiş.

Egedesiniz sanırım kocaman kahverengilrerden bahsediyorsunuz. Ben bu ilaçla çok rahat ettim hiç böcek olmuyor

Keşke sizin kadar soğukkanlı olabilseydim ve çokta hızlı ürüyorlar,gerçekten çok büyük bir dertten kurtarmışsınız annenizi..Hele 4 tane aynı anda görsem fenalaşırdım heralde:))acaba nereye gittiler o arada hemen bir dahada hiç çıkmamışlar ortaya..

Sizde de korku var mı peki karşılaşınca ben öylece bakakalıyorum sadece başka bir şey yapamıyorum
bu bahsettiğim küçük böceklere karşı bi korkum yok ama geçen seneye kadar köyde yaşıyorduk orda el büyüklüğünde çekirgeleri öldürmeden çıkarmaya çalışıyorduk. el büyüklüğünde çekirge mi olur yaa? hormonlu bunlar resmen

Evet kesinlikle ya karanlıkta ya da insan olmadığında çıkıyorlar nerden anlıyorlarsa!!buradakiler epey büyük birde siz öyle evde karşılaştığınızda ne yapıyorsunuz?

Birden fazla aynı anda görmedim hiç değişik zamanlarda görüyorum teker teker..Ayy o kırkayak ne fena birşey kıpır kıpır ya resmen..Asıl sorunum şu onlarla özellikle büyük olanlardan evde gördüğümde ne yapmalıyım o an için,siz kırkayak gördüğünüzde ne yapıyordunuz onlar diğerlerinden de dayanıklı ilaç sıkınca hemen kaçıyorlar..

Valla zehir guya ayaklarina yapisip yuvalarinda yok ediyormus yuvalarina gidip yavrularinida beraberinde yok etti diye dusunuyorum ... yoksa bunlar bi dadandımı kolay kolay gitmiyorlarmis... Şimdi sıra karincalarda umarim ise yarar ama pek ümidim yok... gercı karincalar pek iğrenc gelmez bana ama evin icinde olmasida pek iyi olmaz... inan korkacak birsey yok tek korkunç taraf bunlarin mutfaginda dolaplarinin tabak canak icinde geziyo oldugu dusuncesi...

Evet kesinlikle ya karanlıkta ya da insan olmadığında çıkıyorlar nerden anlıyorlarsa!!buradakiler epey büyük birde siz öyle evde karşılaştığınızda ne yapıyorsunuz?
Ben böcek ilacı sıkıp öldürüyorum. Ama ben çok korkarım böcekten zar zor atıyorum dışarı. Ölüsünden bile korkuyorum. Eşim evdeyse o öldürmeden atar dışarı. Valla eve girince bütün odalara bakıyorum var mı diye.

Uzmanlarda ilaçların çok zararlı olduğunu söylüyorlar hele ki evde çocuk varsa solunum yollarında büyük problemler yaratabiliyormuş ileride..Karıncalarla kalorifer böceği bence de temizlik konusunda kıyaslanamaz bile ayy yazık ya kıyamam onlara:))

Siz yine cesaretliymişsiniz,birde tuhaf olan şu ki buradakiler o ilaçları pek takmıyor adamlar resmen gargara yapıyorlar onlarla nası bağışıklık kazanmışlarsa:))

Kaç gündür uğraşıyorum nerden geldiklerini.ince ufak böcekler ve karafatma görüyorum.tiksiniyorum,kaşıntı tutuyor .hamileyim ilaç alıp Nasıl sıkcam bilmiyorum

.
Siz yine cesaretliymişsiniz,birde tuhaf olan şu ki buradakiler o ilaçları pek takmıyor adamlar resmen gargara yapıyorlar onlarla nası bağışıklık kazanmışlarsa:))
O zaman geriye terlikle halletmek kaliyor dayana bilirseniz. Offf yaz geldi diye sevinirken bunlar çıkıyor kışın rahat oluyor bövek konusunda

terlikle öldürmeye çalışıyorum kaçanlarıda kaçtıkları yere böcek ilacı sıkıyorum,ama dışardan gelenlerede ne bilim balkona kenarlara kahve telvesi olabilir yada pencere kenarlarına,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…