- 25 Ekim 2015
- 148
- 68
- 48
- 35
- Konu Sahibi Yagmur Selen
Bir de beni düşünün :) arkadasim takip etmiyor siteyi yani gazetelere felan düsmezsem görme sansi yokSiz gondermissiniz biz rahatladik acikcasi![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir de beni düşünün :) arkadasim takip etmiyor siteyi yani gazetelere felan düsmezsem görme sansi yokSiz gondermissiniz biz rahatladik acikcasi![]()
Mantıklı.Sakın anahtarı vermek gibi bir hata yapmayın sakınnnnn. Eşyalarını alacağı zaman siz de gidin ve hatta eşyalarını siz toplayın bence. direkt alıp çıksın..
Bu konudan ilk rahatsiz oldugumda o kadinin yapmasi gerekeni ben yaptim. Cok arastirdim ne yapmaliyim nasil tepki vermeliyim diye. Annelerin bir kismi ve pedagoglar kendi cocugunuza vurmayi ögretmek yerine karsidaki cocuga siz tepki verin diyor. Ama annelerin buyuk bir kismi buna karsi cunku ilerde okul ortaminda her zaman böyle cocuklar karsiniza cikiyor ve okuldaki cocuga goz kulak olamiyorsunuz cocugunuz sürekli dayak yiyip geliyor eve, cocuga kavga etmeyi degil de ilk vuran kendisinin olmamasi gerektigini, ama vurana da elinin armut toplamamasini ögretmeyi savunuyor. Baktim ayni evin icinde engel olamiyorum bas gelemiyorum bu yolu sectim ben de. Ve dogru yaptigimi düşünüyorum.
Ne anahtar vermesi daha neler topla almaya gelince kapıya koy ordan alsın gitsin anahtar verilir miGitti evden kizlar evet tekrar almayi da düşünmüyorum. Simdi evimi toparlayip kv ye gececegim. Esyalarini isterse gel anahtari vereyim ben kv deyim eve gitmiyorum dicem. Kendi gelsin alsin esyalarini
Haklisiniz. Söylediklerimi uzman degil anneler söylüyor. Ben de cocuguma kavgayi asla ögretmedim okula kadar iyiydi ama okula gittikten sonra diger cocuklardan dayak yiyip geldi sürekli eve, malesef bütün anneler bizim gibi yetistirmiyor cocugunu ve artik caresiz olarak cocugumun dayak yemesindense okul da ben de ona vurmayi ögrettim simdi sorun çözüldü diyen anne cok fazla. Cogunluga ayak uydurdum diyelim. O annelerin okulcaginda yasadiklari tecrübeyi ben simdiden edinmis oldum zaten.Hangi uzman bunu diyor şaşırdım.
Sizin yaptığınızı yanlış buldum.
Kadının yaptıklarına doğru demiyorum farkındaysanız.
Sorun olduğu an evden yollamalıydınız.
Çocuğun da sizin de psikolojinizi bozmussunuz boşu boşuna..
Birakamazsan nikotin banti filan kullan cok etkili oluyorEvet. Ben de iciyorum ama kendi gelmeden önce birakmistim 4 ay olmustu. O Geldikten sonra yanimda ice ice ben de tekrar basladim. Ama ben günde en fazla 4 tane iciyorum ve cocugumun yaninda icmiyorum. Zaten ben bir gün cocugumun sigarayi bizim tuttugumuz gibi tutup anne yaksana dedigini gördükten sonra sigarayi birakmistim. Simdi yaninda icmiyorum paketini gördüğü zaman aci o diyorum. Arkadasim yanimda surekli ictigi icin dayanamiyorum ama o gittikten sonra yeniden birakmaya kararliydim zatem. Yeniden birakacagim insallah dua edin bana.
Ve 2 ay idare edilmeyecek insanı idare ettin.Söz dinlemiyor arkadas mutfakta ictigi icin sürekli ben o sigara icerken oglumu oyun oynamaya tv seyretmeye felan davet ediyordum yani duman alti olmasina izin verdim sayilmaz ama kadin dinlemiyor tabi tuvalet sigara kokuyir banyo sigara kokuyor mutfaga kokudan girilmiyor. Emzik gibi birsey agzinda sigara hic birakmiyor ki.
Gitti evden kizlar evet tekrar almayi da düşünmüyorum. Simdi evimi toparlayip kv ye gececegim. Esyalarini isterse gel anahtari vereyim ben kv deyim eve gitmiyorum dicem. Kendi gelsin alsin esyalarini
Gerçekten saf galibayahu ne diye elin kadınına evinin anahtarını veriyorsun sende bir garipsin
al torbalarını götür kayınvalidene adresi ver gelsin alsın
ya da sen evdeyken gelsin alsın
evin anahtarını vermekteki amacın ne?
Yalnız cidden saf. Hatta safın önde gideniGerçekten saf galiba
Gerçekten saf galiba
Sabah kalktim benim oglum onun cocuguna vurunca kendi de benim ogluma vurdu.
millet kocanın aklını çelmeyeceği ne malum demiş de, yahu siz nasıl adamlarla evleniyorsunuz hayret doğrusu.