Yorumlarimda hep yazdim zaten cocugumun ezilmesine asla izin vermedim. Benim ogluma vururken poposuna eliyle vurdu ama yine de vurma sayilir ben şiddetin her türlüsüne karsiyim. Cevabini da verdim zaten ne yapiyorsun sen dedim. Senin oglun kuduruyor kuduruyor benimki vurunca suc mu dedim. Bana senin oglun vurunca oglum napiyosun diyip oturuyosun kenarda engel olmuyorsun ben her seyin farkindayim diyor. Engel olmam tabi niye olayim dedim. Senin oglun benim cocugumu cildirtip cildirtip en son dayagi yesin ben de ses mi cikarayim kusura bakma, senin oglun benim oglumun evinde yasiyirsa essek gibi ona ayak uyduracak şuna bak kendi evinde cocuguma rahat yok dedim. Ya bu sekilde tartismalar hep oluyordu beraberken hic bir zaman susmadim ama karsima gecip benle tartisiyor ediyor sonra bakiyor ki ben hakliyim oturup agliyor beni bastirmak icin. Duymazdan geliyorum. 1 saat sonra geliyor yine hic birsey olmamis gibi yine hep ayni seyler yasaniyor yine cocuguna oglum yapma demiyor. Siz benim evime gelseniz her sey bu sekil olsa ben size desem ki senin cocugun benim cocugumun evinde yasiyorsa essek gibi cocuguma ayak uyduracak kendi dövsün kirsin aglatsin vursun diye mi dogurdum ben bu cocugu desem siz ne anlarsiniz evimde kalmaya devam eder misiniz ?