Eve gelip gitmek bilmeyen arkadaş

Konunuzu ve yorumlarınızı şaşkınlıkla okudum. Kadını göndermişsiniz evden. Sizin adınıza sevindim. Ancak siz bu kafayla daha çok konu açarsınız böyle. Nasıl elin yabancı kadınını evde kocanız varken 2 ay misafir edebiliyorsunuz? Hiçmi düşünmediniz kocanızı etkileyebileceğini? Neler duyup neler görüyoruz. Bu kadar güven ve bu kadar genişlik çok fazla. Helede böyle arsız bir kadına. Karı koca böyle birşeyi kabul etmenizi aklım almadı gerçekten. Ayrıca bir insan nasıl bu kadar pısırık olabilir? Helede çocuğu söz konusuysa. Elalemin kadını gelip sizin evinizde aylarca kalıyor size hizmetçi muamelesi yapıyor çocuğunuza kötü davranıyor ve sizin gıkınız çıkmıyor. Kusura bakmayın ama sizinki iyi niyet falan değil bildiğin saflık. Kadını gönderirken bile kavga ettik gidiyorum diye yalan söyleyip kardeşinizi kullanmışsınız. Kendiniz göndermeyi bile becerememişsiniz. Kimseye ağzınızı açamayacak kadar pısırık, evinizde hanımlık yapamayacak kadar acizsiniz. Bunları hakaret etmek için yazmıyorum. Bu halinizden kurtulun. Yazık o çocuğa. Ben beni korumayı bile beceremeyen başkasının kırılmasını incinmesini benim kırılmama tercih eden bir annem olmasını istemezdim.
olan çocuğa olmuş, zarar görmüş pısırık anne yüzünden.

Keşke sadece çocuğunu sebep olarak göstermeseydiniz
Allah bilir anne-baba boşanıncaya kadar o çocuk nelere Şahit oldu da bu hale geldi
Ben olsam arkadaşıma sorumsuzca davrandığını yüzüne vururdum
İnşaAllah bu yüzden çocuğuna hırslanmaz
Ben cok konustum onunla cocugu hakkinda. Cocuk ilgisizlikten böyle yapiyor dedim. Allah askina neyini eksik ediyorum diyor. Aciktim dedikce tutusturuyor cocugun eline abur cuburu yığıyor oyuncaklarını önüne sakın beni rahatsiz etme diyor. Aksama kadar deli gibi bir elinde tlfn bir elinde sigara.. sigaranin biri yanip biri sönüyor cocuk konusurken tlfndan kafasini kaldirip cocugu dinlemiyor bile. Bin kez uyarmama ragmen hep ayni yani..

:oha: O nasıl arkadaş öle sizede ki sabir da kimsede yoktur heralde ben olsam yerinizde hemen bugün gönderirim ne biçim dusuncesiz bir insanmis ole gönder hemen gitsin ya sinir oldum

O arkadaş mı??? 2 ay misafirlik??? Çocuğum o hallere gelecek kocamla aram bozulacak. Siz hâlâ diyorsunuz ki kırmadan nasıl söylerim. Ben olsam en başında durumu fak ettiğim an hadi güle güle derdim. Benim de evladım var gözümden sakınırım kimin ne haddine vurmak vs mutsuzluğuna sebep olmak. Siz hatalısınız kusura bakmayın. Bir an önce de gönderin akrabasına gitsin kocanız haklı.

Ben cok konustum onunla cocugu hakkinda. Cocuk ilgisizlikten böyle yapiyor dedim. Allah askina neyini eksik ediyorum diyor. Aciktim dedikce tutusturuyor cocugun eline abur cuburu yığıyor oyuncaklarını önüne sakın beni rahatsiz etme diyor. Aksama kadar deli gibi bir elinde tlfn bir elinde sigara.. sigaranin biri yanip biri sönüyor cocuk konusurken tlfndan kafasini kaldirip cocugu dinlemiyor bile. Bin kez uyarmama ragmen hep ayni yani..
Ay bide sigarami iciyo:KK57:

Oğlum hassas noktam.
Ona zarar veren karşısında beni bulur. Ağaymış, paşaymış tanımam.
100 kaplan gücünde olabilirim. :kızgın:

Onun hakkını savunmak, korumak, kollamak benim analık görevim zaten.
Siz anlamsız sabır göstermişsiniz bu konuda.

Neyse bir şekilde kurtulmuşsunuz sonunda, gözünüz aydın.
Göz yummadim ki zaten yapilanlara yummam da. Ilgulenmiyor cocukla cocuk geliyor benim oglumun kafasina mesela oyuncakla vurdugu zaman dayanamiyodum artik cocugu elimle tutuyodum benim oglumun eline ayni oyuncagi verip sen de onun kafasina vur o ne yaparsa aynisini yap aglama diyodum. Sonra arkadas kendisi oturup agliyor cani sikiliyormus cocuguna böyle yapmamiza zaten evi barki yokmus cocuk bunaliyomus. Senin cocugun bunaliyor diye susa susa artik tepemize cikti bana son günlerde bura bizim evimiz git burdan diyodu yani kendi mutfaktayken ben mutfaga girince girmesin mutfagimiza ciksin diyodu. Cocuk aglarkeb annesi dönüp ne olur cik allah askina aglatma sunu zaten cani sikiliyor diyordu. Senin oglun üzülecek kirilacak diye ben cocugumdan olamam kusura bakma ddim en son.

millet kocanın aklını çelmeyeceği ne malum demiş de, yahu siz nasıl adamlarla evleniyorsunuz hayret doğrusu.
Yani kocasini bastan cikarmayacagindan emin olsa kiyamete kadar kalsin diyecek bazi arkadaslar
Tek sorun koca elden gitmesin aman ha

Ha bir de çocuğun dumanaltı mı oldu evde?

Hiç inandırıcı değil resmen uydurma bi konu olmuş , onca kişi sormuş 8 yaşındaki çocuk nasıl okula gitmez 2 aydır sizde? diye . Cevap yok .
Çoğu soruları es geçiyor konu sahibi
Sabaha karşı da evden kovdum diye yazıyor ve yine kenara çekiliyor
Düşündürücü . .
Insanlari elestirecek yer ariyorsunuz her seyin altinda baska birsey aramaktan vazgectin. Konu ne fake ne uydurma. Bizzat yasadim. Yorumlarin hepsine birden cevap veremiyorum çünkü küçük cocugum var durmuyor. Cevap verebildigime yazdim kizinin okulundan ameliyat icin izin aldilar arada yariyil tatili vardi zaten. Simdi de buradaki eski okuluyla konustular eski ögretmeni gelsin burda girsin derslere yazik cocuga geri kalmasin dedi. Cocuk o sekil giduyor simdi okula.

Yani kocasini bastan cikarmayacagindan emin olsa kiyamete kadar kalsin diyecek bazi arkadaslar
Tek sorun koca elden gitmesin aman ha

yabancı bi kadın evde diye baştan çıkan kocayı ben napayım ki. hayır bunu diyen kadınlar demek ki erkek misafirleri olsa hemen aldatcaklar.

Konuyu actim ve uyudum. Sabah kalktim benim oglum onun cocuguna vurunca kendi de benim ogluma vurdu. Bardagi tasiran son damla oldu zaten öfkeliydim. Sonra sordum ameliyattan sonra ne yapmayi dusunuyosun dedim valla bilmiyorum bakicam duruma göre diye yuvarladi net bi cvp vermedi. Anladim ki ameliyattan sonra da bu iskence devam edecek. Sonra sizin uorumlarinizi okudum ve kararimi verdim. Anlattigim gibi oldu iste sonrasi malum.. su an ben evimdeyim o evde yok ve sevincten kafayi yemek üzereyim. Ama Şu var ki kulaklarım ortam sessiz olmasina rağmen hâlâ çınnnnnnn yapıyor. .
eeee çocuğunuza vurunca tepki vermediniz mi bağırıp çağırıp kovsaydınız
ne biçim insansın sen ne yüzsüz bir insansın sen vs deseydiniz keşke ben deli oldum burda!!!

Konunuzu ve yorumlarınızı şaşkınlıkla okudum. Kadını göndermişsiniz evden. Sizin adınıza sevindim. Ancak siz bu kafayla daha çok konu açarsınız böyle. Nasıl elin yabancı kadınını evde kocanız varken 2 ay misafir edebiliyorsunuz? Hiçmi düşünmediniz kocanızı etkileyebileceğini? Neler duyup neler görüyoruz. Bu kadar güven ve bu kadar genişlik çok fazla. Helede böyle arsız bir kadına. Karı koca böyle birşeyi kabul etmenizi aklım almadı gerçekten. Ayrıca bir insan nasıl bu kadar pısırık olabilir? Helede çocuğu söz konusuysa. Elalemin kadını gelip sizin evinizde aylarca kalıyor size hizmetçi muamelesi yapıyor çocuğunuza kötü davranıyor ve sizin gıkınız çıkmıyor. Kusura bakmayın ama sizinki iyi niyet falan değil bildiğin saflık. Kadını gönderirken bile kavga ettik gidiyorum diye yalan söyleyip kardeşinizi kullanmışsınız. Kendiniz göndermeyi bile becerememişsiniz. Kimseye ağzınızı açamayacak kadar pısırık, evinizde hanımlık yapamayacak kadar acizsiniz. Bunları hakaret etmek için yazmıyorum. Bu halinizden kurtulun. Yazık o çocuğa. Ben beni korumayı bile beceremeyen başkasının kırılmasını incinmesini benim kırılmama tercih eden bir annem olmasını istemezdim.
Yorumlarimda hep yazdim zaten cocugumun ezilmesine asla izin vermedim. Benim ogluma vururken poposuna eliyle vurdu ama yine de vurma sayilir ben şiddetin her türlüsüne karsiyim. Cevabini da verdim zaten ne yapiyorsun sen dedim. Senin oglun kuduruyor kuduruyor benimki vurunca suc mu dedim. Bana senin oglun vurunca oglum napiyosun diyip oturuyosun kenarda engel olmuyorsun ben her seyin farkindayim diyor. Engel olmam tabi niye olayim dedim. Senin oglun benim cocugumu cildirtip cildirtip en son dayagi yesin ben de ses mi cikarayim kusura bakma, senin oglun benim oglumun evinde yasiyirsa essek gibi ona ayak uyduracak şuna bak kendi evinde cocuguma rahat yok dedim. Ya bu sekilde tartismalar hep oluyordu beraberken hic bir zaman susmadim ama karsima gecip benle tartisiyor ediyor sonra bakiyor ki ben hakliyim oturup agliyor beni bastirmak icin. Duymazdan geliyorum. 1 saat sonra geliyor yine hic birsey olmamis gibi yine hep ayni seyler yasaniyor yine cocuguna oglum yapma demiyor. Siz benim evime gelseniz her sey bu sekil olsa ben size desem ki senin cocugun benim cocugumun evinde yasiyorsa essek gibi cocuguma ayak uyduracak kendi dövsün kirsin aglatsin vursun diye mi dogurdum ben bu cocugu desem siz ne anlarsiniz evimde kalmaya devam eder misiniz ?

Senin evinin huzuru gidecek sen halen diyorsun nasıl deyim arkadaşıma. Kusura bakmada eşin çok haklı. Eşini daha çok kızdırmadan açık bir şekilde söyleyin eşim rahatsız oluyor yorgun geliyor işten vs. deyip ameliyattan sonra gitmeniniz gerektiğini söyleyin.

Yorumlarimda hep yazdim zaten cocugumun ezilmesine asla izin vermedim. Benim ogluma vururken poposuna eliyle vurdu ama yine de vurma sayilir ben şiddetin her türlüsüne karsiyim. Cevabini da verdim zaten ne yapiyorsun sen dedim. Senin oglun kuduruyor kuduruyor benimki vurunca suc mu dedim. Bana senin oglun vurunca oglum napiyosun diyip oturuyosun kenarda engel olmuyorsun ben her seyin farkindayim diyor. Engel olmam tabi niye olayim dedim. Senin oglun benim cocugumu cildirtip cildirtip en son dayagi yesin ben de ses mi cikarayim kusura bakma, senin oglun benim oglumun evinde yasiyirsa essek gibi ona ayak uyduracak şuna bak kendi evinde cocuguma rahat yok dedim. Ya bu sekilde tartismalar hep oluyordu beraberken hic bir zaman susmadim ama karsima gecip benle tartisiyor ediyor sonra bakiyor ki ben hakliyim oturup agliyor beni bastirmak icin. Duymazdan geliyorum. 1 saat sonra geliyor yine hic birsey olmamis gibi yine hep ayni seyler yasaniyor yine cocuguna oglum yapma demiyor. Siz benim evime gelseniz her sey bu sekil olsa ben size desem ki senin cocugun benim cocugumun evinde yasiyorsa essek gibi cocuguma ayak uyduracak kendi dövsün kirsin aglatsin vursun diye mi dogurdum ben bu cocugu desem siz ne anlarsiniz evimde kalmaya devam eder misiniz ?
Kadında suç varsa sende de var.
O yüzsüzlük yapıp kaldıysa, sen de kendi evinden yollamayı bilecektin.

Sözde iyilik yapayım dedin ama eline yüzüne bulaştırdın. Hiç kimseyi memnun edemedin.

En cok esiniz ve cocugunuz adina mutlu oldum kurtulmaniza.

Yalniz hic mi takip etmiyor acaba burayi gorse direkt ifsa olurdunuz :skandal:

millet kocanın aklını çelmeyeceği ne malum demiş de, yahu siz nasıl adamlarla evleniyorsunuz hayret doğrusu.
Benim eşimden dolayı asla şüphem yok o konuda. Ha bunu kendinin yuzune soylemem hep bir süphem kalmis gibi yaparim ama güvenirim yani. Bu arada esini ayartsa felan diyen cok fazla oldu ama yapacagini sanmiyorum kendisi de aldatildigi icin bosaniyor çünkü aynisini baskasina yapmak istemez bence. Cok fazla yorum var cvp yazamadigim herkesten Özür diliyorum. Cocuguna yuklenmeseydiniz kim bilir neler yasadi diyenler olmus cocuklarina hic birsey yansitmadilar cunku kavga kiyamet olmadi zaten bosanmalarini aldattigini ögrenince kovdu evden kocasini bitti gitti ve kocasi her gün gelip cocuklari görüp aksamlari gezdirip öyle getiriyordu zaten. Ben cocugnu bildim bileli cocugu boyle yani yeni degil

Back
X