Ya kızlar canıma bağrıma tak dedi size yazıyorum artık akıla ihtiyacım var. Benim bir arkadaşım var 10 senelik. Onun iki çocuğu var büyüğü kız ve 8 yaşında, küçüğü erkek ve 2 bucuk yaşında. Ben evliyim ve 1 oglum var onun oglundan 2 ay küçük. Bu arkadaşım benimle aynı memlekette oturuyordu k.maraşta ve şu an eşiyle boşanma aşamasında olduğu için denizliye baba evine döndü. Kızının küçük bir rahatsızlığı var ve ufak bir ameliyat gecirmek zorunda kaldigi icin k.marasa gelmek zorunda kaldi arkadasim. Burda da kalacak amcasi akrabasi vs var ama bende kalmak istedigini söyledi ben de kabul ettim. Ama bana en başında bende sadece 1 ay kalacagini söyledi. Bundan iki ay önce cikti yanima geldi 2 aydir bende kaliyor ve kizinin ameliyatina 10 gün var daha. Cocuklari cok yaramaz ve özellikle benim oglumla yaşıt olan benim oğluma sürekli vuruyor sacini cekiyor oyuncaklarini alip bunlar benim vermem diyor.. mesela oglum nereye otursa oraya oturmak istediginu söylüyor evin icinde ve ben arkami döner dönmez oğlumun çığlığı duyuluyor artık ev işini bile göremez oldum cocuga birsey yapacak diye. Onlar geldiginden beri oglumun sürekli bir yerleri şişip morarıyor eşim sürekli bana kızıyor. Ve arkadaşım bunları duymazdan geliyor yani oğluna neden böyle yapiyorsun demiyor neredeyse. Esas sorun şu ki eşim normalde evde yabancı insanları sevmez. Bu arkadaşım bana gelirken 1 ay kalacagim dedi ben zar zor esimi ikna ettim. Arkadasim 2 ay oldu hâlâ gitmeye niyetli degil. Eşim akşam eve gelmek istemiyor artık gürültüden. Arkadaşımın gitmesini istiyor ben de ne yapayım kovayım mı diyorum her gün birbirimuze giriyoruz canıma bağrıma tak dedi artık. Arkadasimin kizi 5 martta ameliyat olacak ama küçük bir operasyon oldugu icin hastanede yatmasina bile gerek yokmus. Sözde bana kizin ameliyatina kadar sendeyim dedi ama sonrasinda da gitmemesinden korkuyorum arada kalmaktan biktim artik. Ne olur bana yardim edin bir akil verin yüzüne söylesem eşim istemiyor diye olmuyor. Kendisi çok rahat bir insan akşam eşim eve geldiginde hic cekinmedigi icin nerdeyse esimle 2 aydir baş başa vakit geciremiyoruz. O da bunalip bana sariyo haliyle. Kayinvalidesi cocuklara cok düşkün bana gönder diyor ama cocuklarini onlara göndermiyor israrla ikisini de bizim eve getirtiyor. Ki kendisi tekrar denizliye dònecek ve babalarini aylarca göremeyecekler kendisi bunu hic düsünmüyor. Hem onlara birakayim cocuklari elin evinde kimseyi rahatsiz etmeyim hem de doyasi vakit geçirsinler demiyor. Bana bir akil verin kirmadan nasil gönderirim evden onu