Eve gelip gitmek bilmeyen arkadaş

Allah size degil kocaniza sabir versin baska bi kadinla iki ay . O kadin kocana goz dikmezse iyi biran once gonder

Bide benim çocuğuma vuracak onu kolundan tuttuğum gibi kapının önüne ativeririm kimsin sende benim çocuğuma vuruyorsun eşyalarını da kafasından aşağı bana öyle arkadaş gerekmez baksın işine

Nasıl laf dinlemiyor ya?? Eşimin arkadaşı içmek istedi evin içinde dışarıya dedim. Ama ben misafirim dedi. Misafirsen misafirliğini bil bebekli ev burası. Ayrıca sigara içince hemen eve de girmeyin pis kokunuz gitsin üstünüzden demiştim.

Onun dışında da içmek isteyenler oluyo bu evde sigara içilmiyo ayrıca alerjik bronşit oğlum zıkkımınızdan daha önemli diyorum. Valla insan elinden alır atar yine içirmez o sigarayı. Oğlunuza vurduğunda o çocuğa vurana kadar arkadaşınızın hakkından gelcektiniz siz. İşleri bu raddeye getirmicektiniz

O kadın çocuğunuza vurduğunda bi tane de siz ona yapıştırıp defol git bu evden fazla oldun sen artık demeliydiniz diycem ama siz kadına yapıcağınızı çocuğa yapmışsınız. Hep falso..

Sanki siz onun evinde sığıntıymışsınız gibi davranmış kadın..

Kayınvalideniz size gelsin. Birkaç gün kalsın. Sizin yanınızda rahat olduğu için gitmek istemiyordur. Kayınvalide ondan hizmet beklesin mesela. Adı ayşe olsun Ayşecim su verir misin desin ya da siz evi süpürecekken kızım evin bütün işi sende yardım edenin yok dur yardım edeyim desin. Kızım sana söylüyorum gelinim sen anla yani. Rahatsız olunca tıpış tıpış gider.

valla esiniz melekmis.ev icinde hem kiz kardesiniz var hemde ustune arkadasinizi da cagirmissiniz.benim esim olsa asla izin vermez.bende rahat edemem.zavalli adam eve gelmek istemiyodur

yahu ne diye elin kadınına evinin anahtarını veriyorsun sende bir garipsin

al torbalarını götür kayınvalidene adresi ver gelsin alsın

ya da sen evdeyken gelsin alsın

evin anahtarını vermekteki amacın ne?
Konu sahibi gerçekten tuhaf geldi bana.Anahtarı vermek ne alaka o eşyaları göndermenin bin türlü yolu varken..:KK57:

:D muhahahaha
Ay resmen kadını kendi evinden kovamadın be canım. Gerçi 18. Sayfadan sonrasını okumadım ama bu ne kardeşim al çantasını topla at kapının önüne bunca aptal yerind konmak neden???????????????

:KK70: muhahahaha
Ay resmen kadını kendi evinden kovamadın be canım. Gerçi 18. Sayfadan sonrasını okumadım ama bu ne kardeşim al çantasını topla at kapının önüne bunca aptal yerind konmak neden???????????????
.

Sayfa 18 e kadar okudum dediniz ya atmis mi kapiya kadini..konu uzun usendim okumaya:dondurma:

.

Sayfa 18 e kadar okudum dediniz ya atmis mi kapiya kadini..konu uzun usendim okumaya:dondurma:
Atmışşş yeni bitirdim ay anlamadım galiba eşyalarını alsın diye anahtarı vermiş kadına akıllı konu sahibi.

Konu sahibi şurda uykusum kaldım tansiyonum düştü be gülüm senin yüzünden. Açıkçası ne senin gibi ne de arkadaşın gibi arkadaşım olsun isterdim. Ay yok içim şişti.

Atmışşş yeni bitirdim ay anlamadım galiba eşyalarını alsın diye anahtarı vermiş kadına akıllı konu sahibi.

Konu sahibi şurda uykusum kaldım tansiyonum düştü be gülüm senin yüzünden. Açıkçası ne senin gibi ne de arkadaşın gibi arkadaşım olsun isterdim. Ay yok içim şişti.
Sayfa kacta atmış onu soyle bacimm..

Cocugumun canini yakan birinin kalbini kirmamakla ugrasmam sacindan tutar atarim kapinin onune. Bu durumda arkadasinizi sepetlemeniz gerekir tabi oglunu degil. Baktiniz oglu yine zarar verdi çocuğunuza avaz avaz bagirin kadina ya cocuguna sahip cik yada defol git diye..

Back
X