- 28 Aralık 2017
- 264
- 318
- 103
- 45
- Konu Sahibi Yagmur Selen
İsterse kral gelsin cocuklarinizin yanında sigara icirmeyin lutfen arkadaşlar
Evet kesinlikle, bir yetişkin olarak bile en tiksindigim şey yanimda sigara icilmesi.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İsterse kral gelsin cocuklarinizin yanında sigara icirmeyin lutfen arkadaşlar
Konu sahibi gerçekten tuhaf geldi bana.Anahtarı vermek ne alaka o eşyaları göndermenin bin türlü yolu varken..yahu ne diye elin kadınına evinin anahtarını veriyorsun sende bir garipsin
al torbalarını götür kayınvalidene adresi ver gelsin alsın
ya da sen evdeyken gelsin alsın
evin anahtarını vermekteki amacın ne?
Nasıl rahat ediyor hayret..
Sizin 2 ay kabul etmenizden öte insanların bu kadar rahat olması beni çok şaşırtıyor yani..
Neyse ki göndermişsiniz..
.muhahahaha
Ay resmen kadını kendi evinden kovamadın be canım. Gerçi 18. Sayfadan sonrasını okumadım ama bu ne kardeşim al çantasını topla at kapının önüne bunca aptal yerind konmak neden???????????????
Atmışşş yeni bitirdim ay anlamadım galiba eşyalarını alsın diye anahtarı vermiş kadına akıllı konu sahibi..
Sayfa 18 e kadar okudum dediniz ya atmis mi kapiya kadini..konu uzun usendim okumaya![]()
Sayfa kacta atmış onu soyle bacimm..Atmışşş yeni bitirdim ay anlamadım galiba eşyalarını alsın diye anahtarı vermiş kadına akıllı konu sahibi.
Konu sahibi şurda uykusum kaldım tansiyonum düştü be gülüm senin yüzünden. Açıkçası ne senin gibi ne de arkadaşın gibi arkadaşım olsun isterdim. Ay yok içim şişti.
Bilmiyorum ki öyle bir nokta yok bikaç kişi gitti mi demiş o da evet demiş.Sayfa kacta atmış onu soyle bacimm..
15Sayfa kacta atmış onu soyle bacimm..