Eve gelip gitmek bilmeyen arkadaş

Sen yumuşak başlı oldukça kadın seni kullanamaya devam edecek. Sen daha fazla bekleme postala gitsin. Değilse seni daha fazla enayi yerine koymaya devam edecek.

Kırgın çiçekler dizisindeki zehra karakteri abartılı gelirdi, şimdi anlıyorum ki olabiliyormuş pess. Allah akıl fikir versin sizde nasıl tahammül ediyorsunuz yahu

Ne ameliyatı olacak bu çocuk?randevusu bir ay önceyse niye bu zamana ertelendi.niye bir ay sende kalıyor gitsin evine sonra dönüp gelsin operasyonu yaptırsın bu ne düşüncesizlik ev üstüne ev olmaz bacım bekle ameliyatı sonra postala..

Arkadas aileyle oturmaya gelince is ev ustune ev olmaz deriz.bune perhiz bune lahana tursusu.en bastan boyle biseyi kabul etmemen gerekirdi ha bi ay ha iki ay.sanki 1 ay normalmis gibi konusuyorsun.elin kizinin coluguyla cocuguyla ne isi var sizin evinizde.sonrada aldatma olaylari neden oluyor kocam beni aldatti.kocana guven ama ele guvenme kardesim.zaten dogru bi insan olsa gelio sende kalmayi teklif bile etmez.evliyken kurulan arkadadliklarda bi sinir olmali bence.seninki anlsyacaga pek benzemiyor gerekirse yak gemileri direk yuzune soyle.yoksa senin evliliginde pek iyiye dogru gitmuyor haberin olsun.

ilk yazışmaları okudum ve
senin ve eşinin huzuru mu önemli arkadaşının yüzsüzce sende kalması mı? Hem nasıl izin veriyorsun yani kardeşin olur eşinin kardeşi olur senin annen onun annesi zorunlu olur kalır o kadar ..bunların dışında bi kadını neden evine alıyorsun ya iyiniyetli olunmaması gereken bi konu ben öyle fesat kadınlar gördüm ki dışardan baksan sosyal neşeli fln ama kendi evine gelince terör estirip bitirip o arada bi ton sevgili yapan ..
ameliyattır hadi üç beş gün olur ama ztn ailesi olan biriyse bu iş sana kalmaz ve yanlış okumadıysam 2 ay fln diyosun ..
yapmayın bunu huzurlu evliliğiniz var gibi hissettim, iyi niyetlisiniz ve yok yere yıpratıyorsunuz .. bazı insanlar acıtasyon yaparken bile karşısındakini kıskanır ve onun mutluluğu bozuldukça zevk alır yani bi an önce evi normal haline döndürün

Allah sana akıl fikir versin konu sahibi.cok YAKINDA sende bosanmis bir kadın olacaksin oyle gozukuyor.Ayrica fesatlik falan demeyin de bir oyunun içinde misiniz acaba.uzerinize kuma falan geldide sizin haberiniz mı yok.Biraz düşünün lütfen.bu zamanda böyle bir ilişki??. Arkadaşının kendi gideceği yok.bence herseyini toplayıp kapının önüne koy. Geceleride hic uyuma bence.nede olsa ihtiyaclari olan her anlam da genc ve bekar bir kadin var evinde.kocan tuvalete falan kalkınca odaları karistirmasin

Yorumlarınız icin herkese cok tesekkur ederim kizlar. 15. Sayfada da yazdigim gibi gonderdim kizi evden. Apar topar gittigi icin esyalari bende kalmisti. Bir kac gun once ben evdeyken geldi esyalarini aldi. Kendi gelmeden önce ben toplamistim zaten esyalarini. Ben evden gönderdikten sonra bir kac kez aradi eşinle konuşmadın mı kalacak yerim yok idare etseydiniz zaten bir kaç gün kaldı kızımın ameliyatina felan diye ama ben eşimle sakin sakin konustugumuzu ve esimin evde yabanci birini istemedigini, eşim istemedigini agziyla söyledikten sonra saygı duyacagimi bana laf düsmeyecegini söyledim. O da eski kv sinin evine gitti kalmaya. Şimdi orada kaliyor kizi ameliyat oldu. Daha 1 hafta sonra gidecekmis 1 hafta daha burdaymis. Kirilmis gibi bir hali var aramiyor sormuyor pek ama taktigim da yok zaten. O gittikten sonra her sey normale döndü eski huzurum tekrar geldi şükürler olsun. Eşimle konuşup anlaştık ona haklı olduğunu söyledim alttan aldım o yüzden anlaşmak pek zor olmadı. Ogluma gelince ilk bir kaç gün sinirleri cok bozuktu cok ağlıyordu uyumuyordu ama şimdi çok şükür o da rahatladı. Buraya bu konuyu acmasaydim belki hâlâ idare ediyor olacaktim. Öyle önemli seylerin farkina vardim ki ? Eş dost akraba hatta anne baba bile bir yere kadar. Eşinle aran kötüyse herkesle kötüsün. Ve insanlar umursamaz bir sekilde sana dünyanin huzursuzlugunu veriyorlar ama hic suçu üstlerine almadan kenara cekiliyorlar. Siz evinizin icindeki o huzursuzlugu cektiginizle kaliyorsunuz. O yumuşak yüzlü arkadaşı öldürdüm artık herkes bir yere kadar .. Desteginiz icin hepinize cok minnettarim bu son sıkıntım olur inşallah. Konu çok fazla uzadı daha daha yazıp uzamasını istemedigimden önceki online olusumda birsey yazmadim. Bir de oglumun psikolojisi acayip bozulmustu malum konuyu takip edenler biliyorlar cocuk günlerce kucagimdan inmedi. Daha yeni yazmaya firsat bulabildim umarim beni anlarsiniz. Rabbim herkese huzur versin :) amin :)))

Yorumlarınız icin herkese cok tesekkur ederim kizlar. 15. Sayfada da yazdigim gibi gonderdim kizi evden. Apar topar gittigi icin esyalari bende kalmisti. Bir kac gun once ben evdeyken geldi esyalarini aldi. Kendi gelmeden önce ben toplamistim zaten esyalarini. Ben evden gönderdikten sonra bir kac kez aradi eşinle konuşmadın mı kalacak yerim yok idare etseydiniz zaten bir kaç gün kaldı kızımın ameliyatina felan diye ama ben eşimle sakin sakin konustugumuzu ve esimin evde yabanci birini istemedigini, eşim istemedigini agziyla söyledikten sonra saygı duyacagimi bana laf düsmeyecegini söyledim. O da eski kv sinin evine gitti kalmaya. Şimdi orada kaliyor kizi ameliyat oldu. Daha 1 hafta sonra gidecekmis 1 hafta daha burdaymis. Kirilmis gibi bir hali var aramiyor sormuyor pek ama taktigim da yok zaten. O gittikten sonra her sey normale döndü eski huzurum tekrar geldi şükürler olsun. Eşimle konuşup anlaştık ona haklı olduğunu söyledim alttan aldım o yüzden anlaşmak pek zor olmadı. Ogluma gelince ilk bir kaç gün sinirleri cok bozuktu cok ağlıyordu uyumuyordu ama şimdi çok şükür o da rahatladı. Buraya bu konuyu acmasaydim belki hâlâ idare ediyor olacaktim. Öyle önemli seylerin farkina vardim ki ? Eş dost akraba hatta anne baba bile bir yere kadar. Eşinle aran kötüyse herkesle kötüsün. Ve insanlar umursamaz bir sekilde sana dünyanin huzursuzlugunu veriyorlar ama hic suçu üstlerine almadan kenara cekiliyorlar. Siz evinizin icindeki o huzursuzlugu cektiginizle kaliyorsunuz. O yumuşak yüzlü arkadaşı öldürdüm artık herkes bir yere kadar .. Desteginiz icin hepinize cok minnettarim bu son sıkıntım olur inşallah. Konu çok fazla uzadı daha daha yazıp uzamasını istemedigimden önceki online olusumda birsey yazmadim. Bir de oglumun psikolojisi acayip bozulmustu malum konuyu takip edenler biliyorlar cocuk günlerce kucagimdan inmedi. Daha yeni yazmaya firsat bulabildim umarim beni anlarsiniz. Rabbim herkese huzur versin :) amin :)))
Gecmis olsun tebrikler kurtulmussunuz bir oh cektim...

Ohh gözün aydın sonunda bence buda ders olsun bence kimse kimsenin evinde 1 2 günden fazla kalmamalı..

çok afedersin,herkesten çok özür diliyorum ama buraya yakışan bu sözdür:..iktiret başından.

Back
X