Eve gelip gitmek bilmeyen arkadaş

Bu nasıl yüzsüzlük aman Allahım aklım almıyor inanın gelip benim kovasım geldi kadını.
Siz iyilik yapıcam diye ailenizi darmaduman etmişsiniz.
Nasıl söyleyim diye düşüneceğinize oğlunuzun ilk zarar gördüğü anda eşinizi bahane edip göndermeliydiniz ayrıca eşiniz rahatsızmış haklı olarak.
Mümkünse görüşmeyin bir daha böyle asalak tiplerle yazık vallahi canınıza.

olan çocuğa olmuş, zarar görmüş pısırık anne yüzünden.
Pisirik oldugumdan degil. Kendimi anlatamiyorum. Ben bir anne olarak hic kimsenin cocugunu azarlamak vurmak vs. Gibi seyleri asla desteklemeyen biriyim. Kendisi cocuguna terbiyesini verir, cocugum niye böyle yapiyorsun sen der diye bekledim. Ama bunca seye ragmen benim cocugumun yüzündeki morluklara tirnak izlerine ragmen baktim kendi cocugunu hâlâ savunmaya devam ediyor. Kendinin cocugu benimkine vurdukca ben de onunkine vurdum. Su cocuguna bak artik yeter diye bas bas bagirdim. Kalacaksa evimde cocuguna terbiye ver insan gibi kalsin dedim. Sen terbiyesini vermezsen ben vermesini bilirim ben cocugumu senin cocugun dövsün psikolojisini bozsun diye dogurmadim sen anneysen ben de anneyim dedim. Böyle böyle isler bu hale geldi zaten.

Ay bide sigarami iciyo:KK57:
Evet. Ben de iciyorum ama kendi gelmeden önce birakmistim 4 ay olmustu. O Geldikten sonra yanimda ice ice ben de tekrar basladim. Ama ben günde en fazla 4 tane iciyorum ve cocugumun yaninda icmiyorum. Zaten ben bir gün cocugumun sigarayi bizim tuttugumuz gibi tutup anne yaksana dedigini gördükten sonra sigarayi birakmistim. Simdi yaninda icmiyorum paketini gördüğü zaman aci o diyorum. Arkadasim yanimda surekli ictigi icin dayanamiyorum ama o gittikten sonra yeniden birakmaya kararliydim zatem. Yeniden birakacagim insallah dua edin bana.

Ha bir de çocuğun dumanaltı mı oldu evde?
Söz dinlemiyor arkadas mutfakta ictigi icin sürekli ben o sigara icerken oglumu oyun oynamaya tv seyretmeye felan davet ediyordum yani duman alti olmasina izin verdim sayilmaz ama kadin dinlemiyor tabi tuvalet sigara kokuyir banyo sigara kokuyor mutfaga kokudan girilmiyor. Emzik gibi birsey agzinda sigara hic birakmiyor ki.

Evet. Ben de iciyorum ama kendi gelmeden önce birakmistim 4 ay olmustu. O Geldikten sonra yanimda ice ice ben de tekrar basladim. Ama ben günde en fazla 4 tane iciyorum ve cocugumun yaninda icmiyorum. Zaten ben bir gün cocugumun sigarayi bizim tuttugumuz gibi tutup anne yaksana dedigini gördükten sonra sigarayi birakmistim. Simdi yaninda icmiyorum paketini gördüğü zaman aci o diyorum. Arkadasim yanimda surekli ictigi icin dayanamiyorum ama o gittikten sonra yeniden birakmaya kararliydim zatem. Yeniden birakacagim insallah dua edin bana.
hala arkadaşın yani?

Benim eşimden dolayı asla şüphem yok o konuda. Ha bunu kendinin yuzune soylemem hep bir süphem kalmis gibi yaparim ama güvenirim yani. Bu arada esini ayartsa felan diyen cok fazla oldu ama yapacagini sanmiyorum kendisi de aldatildigi icin bosaniyor çünkü aynisini baskasina yapmak istemez bence. Cok fazla yorum var cvp yazamadigim herkesten Özür diliyorum. Cocuguna yuklenmeseydiniz kim bilir neler yasadi diyenler olmus cocuklarina hic birsey yansitmadilar cunku kavga kiyamet olmadi zaten bosanmalarini aldattigini ögrenince kovdu evden kocasini bitti gitti ve kocasi her gün gelip cocuklari görüp aksamlari gezdirip öyle getiriyordu zaten. Ben cocugnu bildim bileli cocugu boyle yani yeni degil
ben konunun tamamını okumadım da gelen yroumlara istinaden yazdım. şu an kadını evinizden gönderdiniz mi kesin olarak?

Birde size tavsiyem; bazı şeyeleri söyleyin içinizde saklamayın, karşınızdaki kırılacak diye kendi huzurunu bitirmeyin
Yapimda yok sinir oluyorum nefret ediyorum bu huyumdan ama insanlari kirmaktan korkuyorum. Ben cocugumun yaninda kayinbabam bagirdi ve cocugum korkudan agladi diye kayinpederimle kavga etmis bir insanim. Hatta carsidayken oglum aglayip ben avutmaya calisirken, hemen yanimizda tanimadigim bir kadin şşt lan sus bakim ne aglayip duruyosun diye cocugumu azarladiginda, size mi kaldi sikintisi ben annesi olarak burdayken size mi düştü azarlamak merak etmeyin ben veririm terbiyesini demeyi bilmis bir insanim. Ama dedigim gibi bu bana yapilmasini istemedigim bir sey oldugu icin o cocuga annesi tepki versin annesi versin terbiyesini diye bekledim. Baktim kimsenin umrunda degil ben baktim basimin caresine onun cocugu benimkine vurdukca ben de onunkini tuttum elimde gel oglum vur dedim

Kadın baştan aşağı sorun.
Sizin tavırlarınıza da şaşırdım.
Çocuğu sizin çocuğa vuruyor diye, siz de kendi çocuğunuza vurun diye komut mu veriyorsunuz.
Yapmanız gereken annesini uyarmanız dinlemiyorsa evden göndermeniz.
Çocuğa şiddet eğitimi vererek ne bekliyorsunuz.

Gitti evden kizlar evet tekrar almayi da düşünmüyorum. Simdi evimi toparlayip kv ye gececegim. Esyalarini isterse gel anahtari vereyim ben kv deyim eve gitmiyorum dicem. Kendi gelsin alsin esyalarini

Kadın baştan aşağı sorun.
Sizin tavırlarınıza da şaşırdım.
Çocuğu sizin çocuğa vuruyor diye, siz de kendi çocuğunuza vurun diye komut mu veriyorsunuz.
Yapmanız gereken annesini uyarmanız dinlemiyorsa evden göndermeniz.
Çocuğa şiddet eğitimi vererek ne bekliyorsunuz.
Bu konudan ilk rahatsiz oldugumda o kadinin yapmasi gerekeni ben yaptim. Cok arastirdim ne yapmaliyim nasil tepki vermeliyim diye. Annelerin bir kismi ve pedagoglar kendi cocugunuza vurmayi ögretmek yerine karsidaki cocuga siz tepki verin diyor. Ama annelerin buyuk bir kismi buna karsi cunku ilerde okul ortaminda her zaman böyle cocuklar karsiniza cikiyor ve okuldaki cocuga goz kulak olamiyorsunuz cocugunuz sürekli dayak yiyip geliyor eve, cocuga kavga etmeyi degil de ilk vuran kendisinin olmamasi gerektigini, ama vurana da elinin armut toplamamasini ögretmeyi savunuyor. Baktim ayni evin icinde engel olamiyorum bas gelemiyorum bu yolu sectim ben de. Ve dogru yaptigimi düşünüyorum.

Gitti evden kizlar evet tekrar almayi da düşünmüyorum. Simdi evimi toparlayip kv ye gececegim. Esyalarini isterse gel anahtari vereyim ben kv deyim eve gitmiyorum dicem. Kendi gelsin alsin esyalarini
Sakın anahtarı vermek gibi bir hata yapmayın sakınnnnn. Eşyalarını alacağı zaman siz de gidin ve hatta eşyalarını siz toplayın bence. direkt alıp çıksın..

Yuh yuh yuhhh kocaman bir peeesss. :oha::oha:
Rahatliga bak ya, vallahi bic gozunun yasina bakmaz def ederdim evden. Saskinim. Yazik cocuklar var sigarami iciyor icerde birde izinsiz. Sen ne diye bu kadar cekmissin bu kadini senide anlamadimki. Benim esimle aram acilacak huzursuzluk olacak cocugum ezilecek birde el ustunde tutacam o arkadasi heee, yooook caanimmm daha neler:bicak:

Back
X