eve gelen temizlikçi

nekadara anlaştınız bende fiyat araştırıyorumda dolap içleride dahilmi
140 anlastik canim. Ha ama gecen pazar gelecekti iki kisi. Birinon kocasi izin vermemiz gelmedim gelmedigi gibi haberde vermedi.

Bu hafta sonu yeni iki kisi ile anlastik bakalim gelicez dedilee yine ekilirsek yuh diycem artik

140 anlastik canim. Ha ama gecen pazar gelecekti iki kisi. Birinon kocasi izin vermemiz gelmedim gelmedigi gibi haberde vermedi.

Bu hafta sonu yeni iki kisi ile anlastik bakalim gelicez dedilee yine ekilirsek yuh diycem artik

iyi anlaşmıssınz canım ben kendim yapıyorum şimdilik ev işlerimi çalışmadıgım için ama gebelik olursa temzilikçi almayı düşünüyorum hafta 1 kez bildiğim kadarıyla normal günlük temzilk için 80 100 arası alıyorlar sizinki 2 kadın 140 birde ayrıntılı temzilik çok güzel fiyat bence

Pazar gunu bayram temizligi icin iki kadin gelecek eve, is bitttikten sonra cevaplayacagim bu sorunu.
Cunku baya bi is var perdeler camlar yerler koltuk arkalari dolaplar falan.. bakalim ne kadar surede bitecek
Ben hep 2 kişi alıyorum ve bu saydıklarını yarım günde yapıyorlar. Allah Razı olsun yapma dediğim yerleri bile yaparlar. Ahbap olduk artık.

Herkesin de dedigi gibi is bayagi var. Ben orucsuz o kadar isi ancak bir haftaya bitiririm o da bitirebilirsem. Bence kadinin yaparim demesinin sebebi bayram geliyor eline biraz para gecsin diye dusunerek kabul etmisdir. Konu sahibi icin soylemiyorum fakat o kadar cok var ki "para veriyorum onu da yaptirayim bunu da yaptirayim" diyen insanlar cok. Yazik valla. Kendimizi onlarin yerine koyalim biraz. Evet para veriyoruz ama cilklarini da cikarmayalim onlarda temiz is yapsinlar. Zaten coguda zaman yetmedigi icin temiz dipden koseden yapamiyorlar.

Bu arada ne kadar veriyorsunuz temizlige?

Daha isini bilmiyorum ama bakalim nasil temizleyecekler merak ediyorum

Ramazan ayindayiz havada sicak valla nasil yapacaklar merak ediyorum

Ben hep 2 kişi alıyorum ve bu saydıklarını yarım günde yapıyorlar. Allah Razı olsun yapma dediğim yerleri bile yaparlar. Ahbap olduk artık.
Sabah erken saatte gelecekler aksama kadar biter herhalde dimi baya var temizlencek yer anca pazar gelebiliriz dediler

Kapılar ve mutfak dolabı için farklı deterjan lar var onu kullanırsanız iz kalmazdi. Avize için de geçerli kolayca silinip parlak olurdu.oruclu ve cok is yapmış. Bende cok is yapilinca pek temiz olmuyor diye ya yardım ederim yada az is veririm. iki defaya aldigim da olur nadiren

Ben bi kadın çağırdm ve bebeğim küçk odadan çıkamadm. Kadın gidince baktm sadece süpürüp silmiş. Koltukların altı fln duruyo. Mutfağın dolaplarınıda cam sille silmiş demem oki başından ayrılmayın ve içinize sinmeyen yeri söylemek hakkın. İşi bu onların

nekadara anlaştınız bende fiyat araştırıyorumda dolap içleride dahilmi
120 ödüyorum. Evet dolap içleri ,fırın buzdolabı vs dahil.uzun zamandır geldiği için bir düzen oluşturdu ona göre kendisi yapar.arada ufak tefek atladıkları olur onu da sorun etmem.daha önceki tüm iyi niyetimi suistimal etmişti.geç gelir erken gider, hastayım der.öğlene doğru gelir kızı ike yarım yamalak yapar.hamile olduğum için yeni birini bulmaya uğraşamam diye katlanırdım.bir de arsızdı misafirime (abimin eşine ki zerre sevmem) ev çok pis demiş bi defa.yahu ben hamileyim ve biraz sorunlu hamilelik geçiriyorum.ev temiz olsa seni neden çağırayım.bu lafından sonra yol verdim.

şehirden şehire yardımcıdan yardımcıya yapılan iş/emek karşılığı değişir ama benim bir ablam var Allah onu eksik etmesin yıllardır gelir eskiden 15 günde bir tam gün gelirdi biz iki kişiyken, şimdi çocuk var haftada bir geliyor, çıkış saati işe göre değişir. bahar aylarında akşamı bulur ama her gelişinde silip süpürme toz alma yanında ekstra bir şeyler yapar. bir hafta camların bir kısmı diğer hafta biri, sırayla duvarlar perdeler vs...
en sevdiğim huyu kendi eviymiş gibi candan yapması içinin rahat etmemesi. çocuğun hasta olup uyutmadığı ya da ders çalıştığım bir gecenin sabahı mutfak dağınıksa girer toplar çamaşır atar makineye nevresim değiştirir..
kişisel özellikleri de müsait tabi ama yıllardır süre gelen bir samimiyetimiz var o da candanlığına bir etken diye düşünüyorum.
her hafta böyle parça parça bitirdiği için evimde dip bucak temizliğe pek gerek kalmaz olursa da dolap içi filan beraber girişiriz. toz bezlerine kadar yıkayıp gider.
ben bu kadar emeğine bir yılı aşkın bir süredir 200 tl veriyordum öyle anlaşmıştık. sonra utandım 250 yaptım eğer gelmeye devam ederse bir süre sonra yine arttırmayı düşünüyorum.

bu kadar kişisel nottan sonra tavsiyem, biliyorum belki zor olacak ama uzun vadede rahat etmek için temizliğini beğendiğiniz tek bir kişiyi haftada bir, maaş karşılığı istihdam edin. ayda yılda bir detaylı temizlik için gelen ablalar bazen hayalkırıklığı yaratabiliyor.

Ben bu saydığınız işleri 1 hafta da anca bitiriyorum. 1 günde bu kadar işi yapabilecek insan var mı ki. Hadi yaptı diyelim ne kadar temiz olur.

Mesela benim düzenli çağırdığım bi dönem vardı o zaman rutin işlerin dışında ya pencere siler, ya halı, ya koltuk, ya mutfağı yapar. Bi seferde yüklenilirse detaya inemez yetiştirememek korkusuyla. Oruç oruç nasıl yapmış , bana evi süpürsem kafi

Eve gelen kadınlara üç kuruş verip canlarını alıyorlar.Evlerinde tenezül edip yapmadıkları yerleri ,bir güne para verdik diye iflahını kesene kadar temizlettiriyorlar. E insaf yahu verdiğiniz paraya değiyor mu yapılan temizlik ? Ekmek parası için çalışan insanların bigünde canını çıkartacak kadar çalıştırmayın ya .Ben bi tanıdığım bayandan neler duyuyorum o kadar pis kadınlar var ki ,eşiyle ilişkiye girip sperm peçetesini yatağa bırakıp almayanımı ararsın , iç çamaşırlarını ortada çıkarıp almayanı mı , ayakkabılarının altına kadar sildireni mi ararsın ,pazartesi kadın gelecek diye cumadan kalan çamaşır bulaşıklarını bırakanı mı ararsın,tuvalete şifon çekmeyeni mi vs vs neler duyuyoruz ve bu kadınlar canını çıkartana kadar temizlik istiyor napsınlar anca kokukları arınıyordur .Evinize gelenlerde insan ya hiç mi utanma olmuyor o kadar pis bırakırken .Demem o ki onlarada yazık ya verdiğiniz para kadar iş isteyin canlarını almayın .Sizin için söylemedim bunları ama birgünde kendinizin bile yapamayacağı işi istemişsiniz ,sormuş olsanız bile oruc hali insan istesede o kadar verimli olamaz olmasa da olmaz iki güne sığdırsaydınız .

Ben bir günde o kadar işi yapamam. Genelde kadınlar da yapamıyor üstün körü sallıyor. Önemsemiyorum detaylı bişey yapmak istersem ertesi gün üstünden geçiyorum. Ama benm bir ablam var temizliğe gelen boş yakalarsam geliyor o da. Kadının insan üstü güçleri var. Benm eşimle beraber zor kaldırdığım yatağı tek başına kaldırıp altını siliyo. Orayı yapma kalsın desem de dinlemiyo :)

tabi bu ablamı boş yakalamak imkansız olduğundan bir akrabamız evlere temizliğe gidiyomuş onunla anlaştım haftada iki gün gel dedim. İhtiyacı vardı çünkü. Ayda 500e anlaştık. Evin tüm işlerini yapıcak diye anlaştık. Ütü falan da dahil. Gel gör ki astımım var. O kadar günde evimin mis gibi olması gerekirken o kadın geldiği dönemde toza gömüldüm. ben de öksürmekten geberiyodum. Muhtemeln ben işte olduğum için evi şöyle bir toplayıp çıkıyodu. Temizlenmiş süsü veriyodu. Nasıl kovacağımo bilemedim. En zor temizlikçi maceramdı yalvardı yakardı. Taşıncam şehir dışına dedm de öyle kurtuldum

bende yardımcı bayan arıyorum nerden bulcam acabasııııııı şirketler ekstra pahalı ben koltuk hariç kuçucuk evime sordum 180 lira dedi bi şirket.
öyle kendi başına bağımsız çalışan bi bayan nerden bulabilirim acaba ufff

yazık kadına ben bu kadar işi 1 haftada anca anca yaparım zaten camlar ögleyi buluyo ne ara koltuktu mutfaktı balkondu tuvalet banyoydu süpürüd silmekti off sayarken yoruldum yazıkk yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…