- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
- 898
- Konu Sahibi mariposita
-
140 anlastik canim. Ha ama gecen pazar gelecekti iki kisi. Birinon kocasi izin vermemiz gelmedim gelmedigi gibi haberde vermedi.nekadara anlaştınız bende fiyat araştırıyorumda dolap içleride dahilmi
140 anlastik canim. Ha ama gecen pazar gelecekti iki kisi. Birinon kocasi izin vermemiz gelmedim gelmedigi gibi haberde vermedi.
Bu hafta sonu yeni iki kisi ile anlastik bakalim gelicez dedilee yine ekilirsek yuh diycem artik
Ben hep 2 kişi alıyorum ve bu saydıklarını yarım günde yapıyorlar. Allah Razı olsun yapma dediğim yerleri bile yaparlar. Ahbap olduk artık.Pazar gunu bayram temizligi icin iki kadin gelecek eve, is bitttikten sonra cevaplayacagim bu sorunu.
Cunku baya bi is var perdeler camlar yerler koltuk arkalari dolaplar falan.. bakalim ne kadar surede bitecek
Daha isini bilmiyorum ama bakalim nasil temizleyecekler merak ediyorumiyi anlaşmıssınz canım ben kendim yapıyorum şimdilik ev işlerimi çalışmadıgım için ama gebelik olursa temzilikçi almayı düşünüyorum hafta 1 kez bildiğim kadarıyla normal günlük temzilk için 80 100 arası alıyorlar sizinki 2 kadın 140 birde ayrıntılı temzilik çok güzel fiyat bence
Daha isini bilmiyorum ama bakalim nasil temizleyecekler merak ediyorum
Ramazan ayindayiz havada sicak valla nasil yapacaklar merak ediyorum
Sabah erken saatte gelecekler aksama kadar biter herhalde dimi baya var temizlencek yer anca pazar gelebiliriz dedilerBen hep 2 kişi alıyorum ve bu saydıklarını yarım günde yapıyorlar. Allah Razı olsun yapma dediğim yerleri bile yaparlar. Ahbap olduk artık.
Amin zor olmaz mi ya ben evde salondan mutfaha giderken yaniyorum fena sicam var. Hareket etmeden terliyor insaninşallah içinize siner onlarında işi zor allah yardımcıları olsun
Fazla ıvır zıvır yoksa biter tabi.Sabah erken saatte gelecekler aksama kadar biter herhalde dimi baya var temizlencek yer anca pazar gelebiliriz dediler
Oncesi sonrasi yapayimda gor valla ivir zivir cok mu az miFazla ıvır zıvır yoksa biter tabi.
120 ödüyorum. Evet dolap içleri ,fırın buzdolabı vs dahil.uzun zamandır geldiği için bir düzen oluşturdu ona göre kendisi yapar.arada ufak tefek atladıkları olur onu da sorun etmem.daha önceki tüm iyi niyetimi suistimal etmişti.geç gelir erken gider, hastayım der.öğlene doğru gelir kızı ike yarım yamalak yapar.hamile olduğum için yeni birini bulmaya uğraşamam diye katlanırdım.bir de arsızdı misafirime (abimin eşine ki zerre sevmem) ev çok pis demiş bi defa.yahu ben hamileyim ve biraz sorunlu hamilelik geçiriyorum.ev temiz olsa seni neden çağırayım.bu lafından sonra yol verdim.nekadara anlaştınız bende fiyat araştırıyorumda dolap içleride dahilmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?