- Konu Sahibi yasasinozgurluk
Aynen bende bu v yüzden çağırmıyorumRuh sağlığım için eve temizlikçi almıyorum. Yapabildiğimiz kadar yapıyoruz eşimle.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen bende bu v yüzden çağırmıyorumRuh sağlığım için eve temizlikçi almıyorum. Yapabildiğimiz kadar yapıyoruz eşimle.
Ev aşırı kirliyse diye düşünerek yorum yaptım ben. Mesela evlenirken eşyaları yerleştirmeden önce boş eve temizlikçi çağırmıştım. Nişanlımın bir sene yalnız yaşadığı evdi. Kadınlar evdeyken buzdolabı kuruldu, gittiklerinde fark ettim dolabın altını silmeyi unutmuş. Mutfak dolaplarında minik yağ lekeleri duruyor hala, camın önündeki kuş pisliğini atlamışlar. Ama ev gerçekten pis durumdaydı diye ses etmedim peşlerine bir daha yaptım.Önce ki yorumlarda yazdım ama tekrar yazayım gelmeden önce ben evin tozunu aldım yerleri sildim süpürdüm zaten ikıi kadın bile yapamadıysa tek kadın gelseydi evden hiç iyi bir şey çıkmazmış. Kadının yazdığı eviniz çok mu pis kelimesine takıldınız galiba bende diyorum ki ev o kadar pis değil kadın silmesi gereken yerleri bile silmemiş ben söylediğim dile getirdiğim halde. Kadın ilk beni haklı bulup özür diliyor sonra çirkin uslupla konuşup engelliyor nesi haklı? bu arada küçücük bir evden bahsediyoruz hani onuda söyleyeyim. Siz nesini haklı buldunuz? eviniz çokk kirli demesinimi? temiz eve mi çağırayım ben kadını
profesyonel temizlikçi deyince aklıma ortadan ceset yok eden karanlık tipler gelmesi normal mi?Profesyonel temizlikçi diye birşey olmaz zaten gangsta, profesyonel mühendis profesyonel öğretmen olmadığı gibi. Tamamen iş ahlakıyla ilgili, öyleleri de ya şans ya da referansla falan bulunuyor. Baksana çamura yatmış hemen evin pis falan demiş, temiz olsa seni niye çağırayım. Niye çünkü iş ahlakı yok, üzücü valla.
Ben afyondayım burda temizlik şirketi de mutfakta dolap olayına girmiyor, temizliğe gelen kadın da girmiyor. Sadece mutfakta cam,kapı ve yeri silip çıkar.Siz nerede yaşıyorsunuz? zaten cam ve yeri bende temizlerim. Sizin orayı bilmem de bizim burada öyle sadece öyle görünen yerleri silmek diye bir şey yok bir arkadaşta yazmış zaten en çok yağ ve kir biriken yer buzdolabı arkası ve fırın arkasıdır temizlenmek zorunlu yani. Ben bunları baştan dile getirdim
Ben kendi mutfağımı dip köşe 1 günde zor bitiriyorken gelen kadından mutfak+tüm evi temizlemesini isteyemem.+ sende çağırdığında silinmesini istemelisin zaten temizliğin olayı bu. Sadece silip süpürmek değil
Belirttim baştan, bellirttiğim halde yapılmaması sinirime dokundu zaten.Bir de eve temizlige gelenler mutfak dolabi falan temizlemiyor ki...onlar cam silme ve gunluk rutin temizlik yapip gidiyor.
Eger sadece mutfak dolabi ya da dip kose temizlik olacaksa onu belirtmeniz gerekiyor, onu belirttiniz mi?
Bu arada mutfak dolabı temizlemiyorlar derken ben içini değil dışını silmelerini istemiştim kapaklarını falanBir de eve temizlige gelenler mutfak dolabi falan temizlemiyor ki...onlar cam silme ve gunluk rutin temizlik yapip gidiyor.
Eger sadece mutfak dolabi ya da dip kose temizlik olacaksa onu belirtmeniz gerekiyor, onu belirttiniz mi?
Gelen kişiye evde maske ve eldiven verdim ama gerçekten mecburdum sadece temizlikçi değil elektrikçi falanda çağırmak zorundaydım. Tabi bu ne kadar önlemli bilemem buda benim cahilliğim ama dediğim gibi mecburdum.Şu dönemde eve temizlikçi çağırmak da ne bileyim. Hani gelen kişi hasta olsaydı ne olacaktı. Valla iyi cesaret.
İstanbul avcılarda yaşıyorum sitelerinde iletişim yeri olarak fatih yazıyor ama sanırım her bölgeye gidiyorlar pek araştırmadım malesef. Ki ben gelmeden önce evi silip süpürdüm az çok üstten temizledim yani artık nasıl bir ev arıyorlarsa, kolay bir ev istiyorlar sanırımBozdolabının altını hiç temizlemedi bize gelenler, açıkçası aklımıza da gelmedi. Bizim buzdolabı gömme mutfak dolabına ondandır belki. İş yeri sahibinin yazıları çok çirkin, gelemeyiz yapamayız de bari neden eviniz pise getiriyorsun ki konuyu, temizlikçi gelmeden evi temizleyecek değiliz sonuçta. Bir daha çağırmayın bunlardan, yaptıkları iş için demiyorum, temizlikçileirn çoğu böyle yalapşap yapıp geçiyor. Ancak bunlar bir de üstüne ters laflar etmişler, hangi şehirleşiniz çağırmayalım bari onlardan
Evet yapıyorlar öyle. Ben siz özellikle belirtince ayrı bir uygulama sandım. Yarım gün iki kisi gönderiyorlar. Gayet normal bir uygulama. Ben İstanbul da yaşıyorum. Benimde evim küçük. Dip köşe temizlik yapmak için eve kadın çağrırilir ama o işin bir gün de bitmeyeceğini herkes bilir. Ya cam sildirmezsin ya mutfak dolabı. Kalan yerleri kendiniz silecektiniz. Şirketi aramak, buraya yazmak falan çok aşırı hareketller. Siz haksızsiniz. Ayrıca ben belki 100 kere kadın çağırmışimdir 80 M2 evime her seferinde farklı şirketten 100 kadın gelmiştir hiç buzdolabımı çekip arkasını silenini görmedim.3 SAAT SÜRDÜ HANIMEFENDİ. 2 KADIN GÖNDERMİŞLER DE NE İŞE YARAMIŞ? TEK KADIN GELSEYDİ DURUM DAHA VAHİM OLACAKTI DEMEK Kİ. GÖRÜNEN YERLERİ BENDE TEMİZLİYORUM ZATEN GÖRÜNEN YERLERİ SİLSİN SÜPÜRSÜN DİYE DE ÇAĞIRMADIM BEN DİP BUÇAK KÖŞE KÖŞE SİLSİN DİYE ÇAĞIRDIM Kİ ÇAĞIRANLARIN ÇOĞU DİP BUCAK TEMİZLİK İÇİN ÇAĞIRIR ZATEN. + OLARAK ÖYLE BÜYÜK BİR EVİMİZ YOK BELİRTMEK İSTERİM KÜÇÜK MİNNOŞ BİR EVİMİZ VAR
İki kişi yarim gün gelmiş hanımefendi tek kişi ücreti ödemis. İki kişi tam gün tutsaymis madem işi cok..Pardon da benim annemde bu işi yapıyordu böyle bir yer bıraktığını ne gördüm ne duydum. İşi iş gibi yapmak var iki kişi bi evden bir günde çıkamıyorlarsa pes yani. Biri sadece mutfağa girse diğeri odaları yapsa 8 saatte dünya iş biterdi abartmayın.
Şu dönemde eve temizlikçi almak da iyi cesaret. Ben virüs başladığından beri evinde oturan bana yıllardır gelen yardimcimi bile çagiramıyorum siZ firmadan hangi evlere gittiği belli olmayan dışarıyla ful temas halinde birini aliyorsunuz
Aynen bizde eşimle yapıyoruz artık kafam rahat..yaptığı temizliği de geçtim hatun evimdeki erzaklardan alışveriş poşeti hazırlamış götürürken yakaladım.haram zıkkım olsun kaç yıldır evime geliyordu kim bilir neler götürdü.farkında olmadan iki evi besliyormuşuz biz meğer..Haha aynı ben iki yıldır pes ettim
Halı koltuk stor vs herşeyi yıkamaya veriyorum böyle çekme işlerini de dip köşe hep eşimle hallediyoruz,günlük de kim müsait olursa
Öyle mi, onu kaçırmışım. Bir bize var corona herhalde. Boşuna sağlık bakanı sosyal mesafe maske diye bir şeyler geveliyorBir de misafir var iftar yapicaz gibi bir sey yazmis, emin olamadim 3-4 defa dönüp konu tarihine baktım acaba geçen seneden hortlayan bir konu mu diye.