• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eve gelen temizlikçi

Hanımlar ev temizliği hizmeti alabileceğimiz büyük kurumsal bi firma biliyor musunuz? Birkaç ay içinde benim de ihtiyacım olacak düzenli temizlik hizmetine.
Şu meyve ismi olan siteden bahsetmiyorum 😊 o da mahalle arası firmacıkları topluyor sonuçta.
Sende benim gibi olma baya bir araştır öyle çağır :D ve peşini bırakma kadının boş bırakmaya gelmiyor

Sizin hatanız temizlik şirketi ile çalışmanız.
Ben evime aylardır düzenli olarak her hafta kadın alıyorum.
Büyük temizlik 1 günde bitmez 1 kişiyle doğru, ama 2 kişi oyle guzel bal dök yala yapar ki.
Camsille de kapı silinmez.
Is bilmeyene denk gelmişsiniz malesef,geçmiş olsun. Bir daha birileri önerisiyle alın. Komşu eş dost..
. Şirket falan cagirmayin. Hem pahali Yayapiyor lar hemde herşeyi yapmıyorlar.

Ben hamileyim,her zaman gelen kadına büyük temizlik dedim peki dedi,geçtiğimiz haftalarda bi gelmesine dolap içleri komple,mutfak,kıyafet,gömme,banyo dolabı döktü yapti. Ve 2 odanin cam perdesi, ondan sonraki hafta kalan odaların cam perdesi bitti gitti. 2 kisi olsaydı 1 gunde bitecekti belki de .
Tabiki buzdolabı altı çekilip silinecek oyle sey mi olur.
Bir de konuşan adamin konuşması tuhaf suriyeli falan mi?

Bu eve taşınmadan önce biriyle görüştüm, boş evi temizlemesi için. Boş ev ve benden önce çıkan da temizletmiş. Hanımefendi hatırlamıyorum baya yüksek istemişti. Eşimle temizledik valla, zaten boş ev salonda bi zemin siliyosun bi cam bi kapı. Kimseyle uğraşamam Allah mecbur bırakmasın.

Bizde ev temizliğinin de hizmet sektörünün parçası olduğu fikrine alışamadı insanlar. Dışarda yemek yerken üzülüyor musunuz mesela yemeği pişirene ? Markette raf dizine gözleriniz doluyor mu ? Ama eve gelen temizlik personeline herkes üzülüyor. Niye anlayamıyorum. Ayda 20 iş günü var. Günlüğü 300 tl geliyorlar. şu halde ben, ayda 20 gün çalışırken günlüğü 300 tl çalışmış olmuyorum maaşımı böldüğümde. kendime daha çok üzülmem gerek 🤦🏻‍♀️

Sizin hatanız temizlik şirketi ile çalışmanız.
Ben evime aylardır düzenli olarak her hafta kadın alıyorum.
Büyük temizlik 1 günde bitmez 1 kişiyle doğru, ama 2 kişi oyle guzel bal dök yala yapar ki.
Camsille de kapı silinmez.
Is bilmeyene denk gelmişsiniz malesef,geçmiş olsun. Bir daha birileri önerisiyle alın. Komşu eş dost..
. Şirket falan cagirmayin. Hem pahali Yayapiyor lar hemde herşeyi yapmıyorlar.

Ben hamileyim,her zaman gelen kadına büyük temizlik dedim peki dedi,geçtiğimiz haftalarda bi gelmesine dolap içleri komple,mutfak,kıyafet,gömme,banyo dolabı döktü yapti. Ve 2 odanin cam perdesi, ondan sonraki hafta kalan odaların cam perdesi bitti gitti. 2 kisi olsaydı 1 gunde bitecekti belki de .
Tabiki buzdolabı altı çekilip silinecek oyle sey mi olur.
Bir de konuşan adamin konuşması tuhaf suriyeli falan mi?
Gelen kadınlar anladığım kadarıyla özbekti.

Benim hatam evet cünkü pek anlamıyorum bu konudada kimseye danışmadım ilk bulduğumu aradım en azından deneyim kazanmış oldum

Süriyeli mi bunlar konuşma da değişik .. bence de bir daha çağırmayın ne gerek var yani para ver üstüne böyle laf ye kirli ki ev temizlikçi çağırılıyor 🤷🏻‍♀️
değişik

Evimize taşınırken boş evde bile sinir krizi geçirdim şimdi bebeğim var kimseyi istemiyorum kayınvalidem alıyor ama her şeyi kendisi söylüyor gösteriyor başında duruyo

Ev temiz olsa niye yardımcı çağıralım ki ilginç 😁😁
Bende hamileyim diye komşumun tavsiye ettiği bir abla var çağırdım iki kişi geldiler kocaman evi pırıl pırıl yapıp gittiler😊😊

Tek kadına aşırı pis bi evi bir günde temizletmeye çalışmak haksızlık. Siz de tek kadın için ücret ödemişsiniz, belirli zamanda nereyi ne kadar yapabiliyorsa öyle yapacak elbette. Kulpun içindeki kir sonradan akmış bariz belli, silseydi daha iyiydi elbette ama belki mutfağı bitirip başka odaya geçince aktı onı da görmedi. Kasten bırakmadığı sürece unutulabilir yerleri çok da problem etmemek gerek bence. İletişime geçtiğiniz kişinin üslubu hoş değil ama söylediğinde doğruluk payı da var. Uzun süre temizlenmemiş evi bir günde bal dök yala yapmak çok zor oluyor.

Tek kadına aşırı pis bi evi bir günde temizletmeye çalışmak haksızlık. Siz de tek kadın için ücret ödemişsiniz, belirli zamanda nereyi ne kadar yapabiliyorsa öyle yapacak elbette. Kulpun içindeki kir sonradan akmış bariz belli, silseydi daha iyiydi elbette ama belki mutfağı bitirip başka odaya geçince aktı onı da görmedi. Kasten bırakmadığı sürece unutulabilir yerleri çok da problem etmemek gerek bence. İletişime geçtiğiniz kişinin üslubu hoş değil ama söylediğinde doğruluk payı da var. Uzun süre temizlenmemiş evi bir günde bal dök yala yapmak çok zor oluyor.
Önce ki yorumlarda yazdım ama tekrar yazayım gelmeden önce ben evin tozunu aldım yerleri sildim süpürdüm zaten ikıi kadın bile yapamadıysa tek kadın gelseydi evden hiç iyi bir şey çıkmazmış. Kadının yazdığı eviniz çok mu pis kelimesine takıldınız galiba bende diyorum ki ev o kadar pis değil kadın silmesi gereken yerleri bile silmemiş ben söylediğim dile getirdiğim halde. Kadın ilk beni haklı bulup özür diliyor sonra çirkin uslupla konuşup engelliyor nesi haklı? :KK70: bu arada küçücük bir evden bahsediyoruz hani onuda söyleyeyim. Siz nesini haklı buldunuz? eviniz çokk kirli demesinimi? temiz eve mi çağırayım ben kadını :D

Back
X