• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardımcı/ Temizlikçi

Mutfak dolaplarının içini mi sildiriyorsunuz? Bu başlı başına bir günlük iş zaten. Onun dışında cam silen yer silen tuvalet banyo yıkayıp dolapları temizleyen bir insanın aynı anda ütü yapmasını da beklerseniz işlerin baştan savma yapılmasına razı olmuşsunuzdur demektir.
ücret ise bir gün için normal.

Mutfak dolaplarının içini mi sildiriyorsunuz? Bu başlı başına bir günlük iş zaten. Onun dışında cam silen yer silen tuvalet banyo yıkayıp dolapları temizleyen bir insanın aynı anda ütü yapmasını da beklerseniz işlerin baştan savma yapılmasına razı olmuşsunuzdur demektir.
ücret ise bir gün için normal.
Dolap içi değil sadece kapaklar. Cam silme ve ütü olmaza zaten yardımcı almam lazım da yollar evim derli toplu temiz, süperge robotum var zaten. Toz pislik yok. Yazan arkadaşlardan da anladığım beklentim makul

Bize gelen yardımcı abla balkonu yıkar, balkon camlarını siler, evdeki kirlenen camların hepsini siler (kendisi düzen kurar), süpür sil toz al yapar, iki banyo yıkar, mutfak dolaplarını dıştan siler, bir de ütü yapar. 4 saatte bunları halleder. 100 TL veriyorum. Temizliği idare eder düzeyde ama az saate çok iş sığdırıyor. O şartlarda değerlendirdiğinde iyi bence.

Dolap içi değil sadece kapaklar. Cam silme ve ütü olmaza zaten yardımcı almam lazım da yollar evim derli toplu temiz, süperge robotum var zaten. Toz pislik yok. Yazan arkadaşlardan da anladığım beklentim makul
Dolap içi sandım, kapaklarsa normal. Uzun zamandır yardımcı almıyorum, en son pandemi öncesinde almıştım. Burda sadece gün bazlı ücret alıyorlar. Ben aldığımda 180 di galiba. Bu süre içinde ne derseniz onu yapıyorlar. Ama gün sonuna kalan işler genelde yalandan yapılıyor. Yoruluyorlar tabi doğal olarak.

Dolap içi sandım, kapaklarsa normal. Uzun zamandır yardımcı almıyorum, en son pandemi öncesinde almıştım. Burda sadece gün bazlı ücret alıyorlar. Ben aldığımda 180 di galiba. Bu süre içinde ne derseniz onu yapıyorlar. Ama gün sonuna kalan işler genelde yalandan yapılıyor. Yoruluyorlar tabi doğal olarak.
Bir üst yorumda arkadaşlar da yazmış bunları yarım günde yapıp yarım ücret alanlar bile var. Neyse kafama göre birini dene yanıl bulurum

Eviniz küçük is de normal 220 lira da ideal burada ben 1.5 sene önce boş evi 200e temizletmistim ki öyle insaat pisligi de yoktu camlar kapilar mutfak dolapları banyo bir de yerleri sil süpür seklinde ama rutini oturmus bir ev icin de ideal bence.

Bize gelen yardımcı abla balkonu yıkar, balkon camlarını siler, evdeki kirlenen camların hepsini siler (kendisi düzen kurar), süpür sil toz al yapar, iki banyo yıkar, mutfak dolaplarını dıştan siler, bir de ütü yapar. 4 saatte bunları halleder. 100 TL veriyorum. Temizliği idare eder düzeyde ama az saate çok iş sığdırıyor. O şartlarda değerlendirdiğinde iyi bence.
Bu abla nerde yaşıyor ❣️

Bence işlerin ve evin büyüklüğü degil ne kadar uzun süre çalıştığı önemli . Örnegin sadece dolaplar temizlenecek ama dolaplar çok kirlidir ve bir saatlik iş iki saat sürer. Bence bunlar düşünülerek ödeme yapılmalı .

Benim de en çok çektiğim konu yardımcı olması çok üzücü 😔
Bizim buralarda 2+1 ev temizleme fiyatı ütü dahil değil 200 TL.
Camlar dolaplar WC banyo süpürme silme dip köşe tumgun.
Bi abla gelmişti ben çalışırken eve yardıma.bende işi bırakıp evi göstermeye geldim.halilari kaldırmış bende ucundun tuttum yardım edeyim diye.neyse halılar bitti bı kahve içelim bende işe döneyim dedim.kahve içtik 5 dk sonra ben çıktım.
Akşam eve döndüm bı baktım ev olduğu gibi duruyor.anneannem ablanın yanındaydı,ben çıktıktan biraz sonra parasını istemiş işim bitti gidiyorum ben gule gule oturun demiş.ben şok.mutfak duruyor banyo WC salon çocuk odası duruyor.sinir krizi geçiriyordum nerdeyse😡😡😡

Valla bende alıyordum haftada yarım gün 2 sâate bitiyordu evde olmadığım için kacda çıktığını bilmiyordum 120 lira veriyordum normalnsil süpür sonra dedim kolayni kazanıyorum şimdi kendim yapiyorum silip supuruyirum mis gibi oluyor camlarida aparat var onunla yapacağım 250 veriyordum tam gün burublarindan kil aldirmiyorlar birde evde ne var yok bitiryordu kızımın jelibonuna kadar yemiş

Merhaba bayanlar. Eve gelen temizlikçiye verdiğiniz ücret nedir ve bir günde hangi işleri yapıyor. Gelenler işler çok vs. Diyor da ev zaten 70 metrekare. Beklentim camlar ve balkon silincek banyo wc yerler süpürüp silincek mutfak dolapları ve ütü
Ankara'da 3+1 genel ev temizliği ve ütüye 200 tl veriyorum. Yemeğini vs. kendi hazırlıyor. Ama düzenli haftalık geldiği için bu fiyat. İşleri de kendi planlıyor. Bu hafta şu camları sileyim, haftaya balkona bakarım vs.

Merhaba bayanlar. Eve gelen temizlikçiye verdiğiniz ücret nedir ve bir günde hangi işleri yapıyor. Gelenler işler çok vs. Diyor da ev zaten 70 metrekare. Beklentim camlar ve balkon silincek banyo wc yerler süpürüp silincek mutfak dolapları ve ütü
Yaşadığınız şehire bağlı. Benm annem teyzem çevremde giden çok ev işine. Tam gün 150-200 arası değişiyor. Camları siliyorlar heryer silinip supuruluyor . Banyo tuvalet. Bunlar birgunluk işler. Ütü mutfak dolabı ekstra ücrete giriyor.

Ev 70 metre kare kutu gibi gayette yapabiliyorum
Ben de 70 metrekarede oturdum.lojmanda .daha bile küçük olabilir. 2+1di. 70metrekare büyük değil tamam ama salon camı iki tane. Balkon kapalı olsa onun cami. Evde 8 yerde vardı. Belki de bizde fazla olunca her evi öyle sandim. Çam silmek zor ve uzun bence

Back
X