• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eve gelen temizlikçi

Ben onu ozgur biraktim o konuda evi nispeten uzak diye. Sadece ortalama 3.5 saapt kadar kalmasini istedim istersen 8bucuk 12 yap istersen daha gec gel daha gec cik sana nasil uyarsa dedim.75 tl veriyorum. Yukarida ilk mesajimda yazdığım seyleri yapiyor. Buralarda guvenebilecegim kimseyi bulamadim. O yuzden ufak seylere musamaha gosteriyorum.Ama geldigi gunun aksamina coraplarim tozdan kirlenecekse ne anliyorum bu isten de diyorum bi yandan kendime.

Bir dahaki sefere burda anlattığın gibi anlat yere döküldü sildim böyle oldu gözden kaçmış olabilir daha dikkatli olur musun diye

Bu arada biraz önce aradım benim bu haftaki temizliği iptal ettim kadın teşekkür etti çok yoğundum ben de dinleneyim dedi ben de hani para alamayacak iptal etmesem mi demiştim

Bayramda biz evde olacağız biz evde iken temizlik sevmiyoruz temizlik bana kaldı yani neyse oğlum toplar ben süpürürüm birlikte de sileriz

Ama 3,5 saat az geldi bana yetişmez tabiî bence süre değil de iş bitince çıksın benimki 1 de gelince de 5,5 6 gibi ancak bitiyordu işi bir günde iki ev yapıyordu

Bir dahaki sefere burda anlattığın gibi anlat yere döküldü sildim böyle oldu gözden kaçmış olabilir daha dikkatli olur musun diye

Bu arada biraz önce aradım benim bu haftaki temizliği iptal ettim kadın teşekkür etti çok yoğundum ben de dinleneyim dedi ben de hani para alamayacak iptal etmesem mi demiştim

Bayramda biz evde olacağız biz evde iken temizlik sevmiyoruz temizlik bana kaldı yani neyse oğlum toplar ben süpürürüm birlikte de sileriz

Ama 3,5 saat az geldi bana yetişmez tabiî bence süre değil de iş bitince çıksın benimki 1 de gelince de 5,5 6 gibi ancak bitiyordu işi bir günde iki ev yapıyordu

Benim evim cok buyuk degil damdan. 100 m2 ama tıkış tıkış degil hele ki toz alinacak yerler falan cok az hic biblo falan yok. Asla fazlasini talep etmiyorum o isleri ben kendim yaptigimda(ki onun gibi hizli yapamam) ortalama 3 saatte bitiriyorum ki elim gercekten yavastir. Ordan bi sure bictim. Zaten ona da dedim benim icin onemli olan yer supurme silme wc banyo bunlar bittikten sonra ne kadar vakit kalirsa ona gore ekstra is yaparsin vakit kalmazsa yapmazsin dedim. Ekstra neler yapacagina o karar veriyor yani.

Benim evim cok buyuk degil damdan. 100 m2 ama tıkış tıkış degil hele ki toz alinacak yerler falan cok az hic biblo falan yok. Asla fazlasini talep etmiyorum o isleri ben kendim yaptigimda(ki onun gibi hizli yapamam) ortalama 3 saatte bitiriyorum ki elim gercekten yavastir. Ordan bi sure bictim. Zaten ona da dedim benim icin onemli olan yer supurme silme wc banyo bunlar bittikten sonra ne kadar vakit kalirsa ona gore ekstra is yaparsin vakit kalmazsa yapmazsin dedim. Ekstra neler yapacagina o karar veriyor yani.

Anladım aslında benzer durumdayız

Benim evde de toz alınacak bir şey yok gibi

Salonda iki kanepe bir masa 4 sandalye 2 küçük bir büyük sehpa tv ve oyuncak çekmeceleri var halı bile yok

Yatak odasında da Komidin bile yok baza ve dolap bir de şifonyer oğlumun ki de öyle

Diğer odada da duvarda cam kapaklı kitaplık masa bir de küçük kanepe ile bisiklet var

İşte kitaplık camları gardrop ve vestiyer şifonyer aynası vs

Onun dışında toz alınacak yer bile yok gibi

Zaten serbest bırakmışsın uyar o zaman geçen böyle oldu diye o anlar

Ben onu ozgur biraktim o konuda evi nispeten uzak diye. Sadece ortalama 3.5 saat kadar kalmasini istedim istersen 8bucuk 12 yap istersen daha gec gel daha gec cik sana nasil uyarsa dedim.75 tl veriyorum. Yukarida ilk mesajimda yazdığım seyleri yapiyor. Buralarda guvenebilecegim kimseyi bulamadim. O yuzden ufak seylere musamaha gosteriyorum.Ama geldigi gunun aksamina coraplarim tozdan kirlenecekse ne anliyorum bu isten de diyorum bi yandan kendime.
günde 3.5 saate 75 tl çok değil mi ya. ben tüm gün 90 veriyorum her hafta geliyor zaten düzenli oldu o yüzden de indirim yaptı ama ..

günde 3.5 saate 75 tl çok değil mi ya. ben tüm gün 90 veriyorum her hafta geliyor zaten düzenli oldu o yüzden de indirim yaptı ama ..

Bence de çok. 4-5 haftadir geliyor. Ama isine hevesi olmasini istedigim icin yuksek tutuyorum ihtiyaci da olan bi insan cunku. Ama sanirim suistimal ediliyorum.

Bu temizlik işçilerin emeğinin karşılığı asla yok verilen mebla çok görülmemeli.Bir günde dünya iş yüklenmiş el insa

Bence de çok. 4-5 haftadir geliyor. Ama isine hevesi olmasini istedigim icin yuksek tutuyorum ihtiyaci da olan bi insan cunku. Ama sanirim suistimal ediliyorum.
Kırmak istemiyorsan oğlumun toza alerjisi çıktı. Halıları kaldırıp silmemiz gerekiyor gibi bir bahane bulabilirsin.

baştan yüksek tutrsan sonradan indiremezsin ki keşke şartları baştan konuşsaydınız daha makul olacak şekilde. örneğin yarım gün (5 saat) 70- 75 e filan anlaşabilirdin o da istanbul şartları için, hangi şehirdesin bilmiyorum. bence konuş bu şekilde olsun yazık yani

mantıklı olalım lütfen, mutfağı ciddi anlamda dip köşe temizlemek fayanslıysa birde nerdeyse yarım günü alıyor + birde cam silse aynı gün gün bitiyor.Üstüne banyo wc yıka balkon yıka toz al sil süpür..Bukadar paraya ve zamana bu kadar iş

baştan yüksek tutrsan sonradan indiremezsin ki keşke şartları baştan konuşsaydınız daha makul olacak şekilde. örneğin yarım gün (5 saat) 70- 75 e filan anlaşabilirdin o da istanbul şartları için, hangi şehirdesin bilmiyorum. bence konuş bu şekilde olsun yazık yani

Istanbuldayim. Dedigim gibi iki vesait olan bi yerden geliyor. Ve normalde yarim gun hicbir yere gitmedigini,gununun heba oldugunu soyledi. Baska da tanidigim kimse yok yarim gun gelmesi icin ikna edebilecegim. Ihtiyaci olan da bi insan oldugu icin, hakki kac tl dir bilemem ama hakkından fazlasi da sadakamiz olsun diye dusunuyorum. Ha baska ihtiyaci olan birine yardim etmisim, ha ona biraz fazla vermisim. Ben parayi dert etmiyorum zaten, sadece bu isin normalini ogrenmek ve ona gore muamele etmek istiyorum.

Kırmak istemiyorsan oğlumun toza alerjisi çıktı. Halıları kaldırıp silmemiz gerekiyor gibi bir bahane bulabilirsin.

Evet bunu hic dusunememistim ya. Gercekten de oglumun atopik dermatiti var. Kış geldi ve tüm yaralari yeniden azdı. Kasinmaktan heba oluyor cocuk. Tabii keske bunu kendisi dusunse, sonucta para kazandigi bi is,ona gore davranmasi onun icin daha iyi olur aslinda.

Of ya banada boyle biri lazim hafta da bir gun tam gun mu geliyor
Sabah 7:30 - 08:00 gibi geliyor işi bitince de gidiyor ama kaçta gittiğini bilmiyorum.
Fakat ben 6 gibi eve geliyorum gitmiş oluyor.
Eli çok hızlı ve tertipli. kendisine bir program yapıyor sanırım hiç takılmadan yapıyor.
Bir defa c.tesi gelmişti evdeydim. ben yardım etmek istedim hani perdeleri falan çıkarıp atayım diye hiç bulaştırmadı beni.
Diğer abla öyle değildi, ben yardım ettikçe işine geliyordu, hatta bir defasında annem ondan çok iş yapmıştı.

Şimdi gelen abladan Allah razı olsun.

Sabah 7:30 - 08:00 gibi geliyor işi bitince de gidiyor ama kaçta gittiğini bilmiyorum.
Fakat ben 6 gibi eve geliyorum gitmiş oluyor.
Eli çok hızlı ve tertipli. kendisine bir program yapıyor sanırım hiç takılmadan yapıyor.
Bir defa c.tesi gelmişti evdeydim. ben yardım etmek istedim hani perdeleri falan çıkarıp atayım diye hiç bulaştırmadı beni.
Diğer abla öyle değildi, ben yardım ettikçe işine geliyordu, hatta bir defasında annem ondan çok iş yapmıştı.

Şimdi gelen abladan Allah razı olsun.
Hangi şehirdesiniz Ankara olsun lütfen :(

Arkadaşlar konu hortlatmış olacağım ama benim konuma benzer sizlerden cevap alayım dedim. Yeni konu açmak istemedim.

Ben ilk defa temizlikçi çağıracağım, 1 kişi gelecek o da tanıdığım biri tüm gün gelecek.
Düşündüğüm işler çok mu fazla bir bakın düzenli temizlikçisi olanlar.

Camlar silinecek (Sadece içten, bizim burda çok yağış olduğu için dışını sildirmeyi düşünmüyorum.)
Kapılar(Kapılarım koyu renk ve kir tutmayan cinsten, uzun sürmez sadece toz var.)
Mutfak dolaplarının dışı ve mutfagım komple duvarları fayans, fayansları silecek. (En zor kısım bu gibi)
Salonumdaki koltuk takımı ve halı
Banyo kabin ve fayanslar.
Yetişirse tuvalet

Sizce fazla mı yoksa yetiştirir mi? Fazlaysa neler fazla?

merhabalar beylıkduzu cevresı guvenılır temızlık elemanları temın edılır arayın goruselım 0....

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X