- Konu Sahibi mariposita
Ben onu ozgur biraktim o konuda evi nispeten uzak diye. Sadece ortalama 3.5 saapt kadar kalmasini istedim istersen 8bucuk 12 yap istersen daha gec gel daha gec cik sana nasil uyarsa dedim.75 tl veriyorum. Yukarida ilk mesajimda yazdığım seyleri yapiyor. Buralarda guvenebilecegim kimseyi bulamadim. O yuzden ufak seylere musamaha gosteriyorum.Ama geldigi gunun aksamina coraplarim tozdan kirlenecekse ne anliyorum bu isten de diyorum bi yandan kendime.
Bir dahaki sefere burda anlattığın gibi anlat yere döküldü sildim böyle oldu gözden kaçmış olabilir daha dikkatli olur musun diye
Bu arada biraz önce aradım benim bu haftaki temizliği iptal ettim kadın teşekkür etti çok yoğundum ben de dinleneyim dedi ben de hani para alamayacak iptal etmesem mi demiştim
Bayramda biz evde olacağız biz evde iken temizlik sevmiyoruz temizlik bana kaldı yani neyse oğlum toplar ben süpürürüm birlikte de sileriz
Ama 3,5 saat az geldi bana yetişmez tabiî bence süre değil de iş bitince çıksın benimki 1 de gelince de 5,5 6 gibi ancak bitiyordu işi bir günde iki ev yapıyordu