Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yardımcı/ Temizlikçi
- Konu Sahibi sudankalp
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Yarim gun 100 tl ne istersem onu yapiyor genelde sil supur toz al banyo temizligi utu yapiyor onun disinda ya cam siliyor ya koltuk siliyor yada mutfak dolabi siliyor herseyi yetistiriyo yani 3.5 saatte istanbul bu arada yemek falanda almiyorum evde olmuyorum kendisi evden bisey yemek isterse yer icer tabiki
istanbul'un neresindesiniz acaba?
Ütüyü adet başına fiyatlandırıyorlar diye biliyorum. Eğer az çamaşır varsa olabilir ama çoksa işi çok bulmaları normal.Ütü olmasa o dediğim işler ben kendim 2 saate yapabiliriyorum zaten
biz Ankaradayız 230-250 civarı buradaki ücretler ki daha büyük evler içinDediğim işler için 220 tl yeterli değil mi yemek te söylüyorum
istediğiniz iş gayet olması gerektiği kadar ücret de bence iyi
haa istanbuldaysanız biraz daha fazla istiyorlar onu bilemem
Ütü olmasa o dediğim işler ben kendim 2 saate yapabiliriyorum zaten
O zaman işlerinizi kendiniz yapıp sadece ütü için birini çağırabilir veya ütücüye götürebilirsiniz. Ütü ekstraya girer, bu zamana kadar hiç aksine şahit olmadım. Ya adet başına fiyat biçilir ve tüm ütü için bir miktar belirlenir. Hadi bir iki parça neyse ama birikmiş ütüyü yapsın istiyorsanız evet ütü fazla olmuş
Kendi evim için değil ama bir büyüğüm için 2 haftada 1 yarım gün 150 veriyoruz.
Ev 1+1 100 m2 ve 10 taneden fazla cam var.
Mutfak dolabı, cam vs tamamen kendi ayarlıyor. Düzenini kur, ev genel temiz olsun yeter dedik. İnce işçilik beklemiyoruz ama yapıyor sağolsun.
Mesela geçen 3 hafta boyunca her hafta geldi çünkü camlara girdi.
Ütü mutlaka yapıyor.
Mutfağı topluyor, bulaşık makinesi falan boşaltıyor, duruma göre çamaşır sepetinde çamaşır varsa yıkıyor.
Geçen bayram vakti kaldığı için bir tepsi baklava yapmıştı elde.
Bence 70 m2 ev in tam gün ve 220 ideal.
İsim vermeyeyim bu temizlik şirketlerinden biri elemanı çift yolluyor, 230 falan oluyor onun da tam günü. Ona bak istersen bir de.
Ev 1+1 100 m2 ve 10 taneden fazla cam var.
Mutfak dolabı, cam vs tamamen kendi ayarlıyor. Düzenini kur, ev genel temiz olsun yeter dedik. İnce işçilik beklemiyoruz ama yapıyor sağolsun.
Mesela geçen 3 hafta boyunca her hafta geldi çünkü camlara girdi.
Ütü mutlaka yapıyor.
Mutfağı topluyor, bulaşık makinesi falan boşaltıyor, duruma göre çamaşır sepetinde çamaşır varsa yıkıyor.
Geçen bayram vakti kaldığı için bir tepsi baklava yapmıştı elde.
Bence 70 m2 ev in tam gün ve 220 ideal.
İsim vermeyeyim bu temizlik şirketlerinden biri elemanı çift yolluyor, 230 falan oluyor onun da tam günü. Ona bak istersen bir de.
evim küçük demişsiniz de kaç pencere kaç balkon var
3+1 evim var
salonda 2 tane Fransız cam var yani yere kadar bir de kapı var
yardımcım her hafta gelip bir odanın camını siliyor, evi silip süpürüp balkonları yıkıyor, odaların kapılarını vs siliyor
mutfak ve banyo hallediyor yarım günde, 100 TL alıyor (du)
ama evimde halı eser miktarda, ıvır zıvır biblo vs hiç yok eşya da eser miktarda
salonda bir tv altında bir sehpa iki tane üçlü koltuk bir piyana iki küçük sehpa var
iki yatak odası, dolap yatak, birinde şifonyer, birinde masa ve kitaplık var
çalışma odasında da bir masa, bir koltuk, bir duvar kitaplık var
ama ütü yok
ütü çok geniş bir kavram
aynı yardımcı görümceme de gelirken o ütü de yaptırmıştı bir iki kez çünkü onun çocuğu yok evi nispeten temiz ama yine de o sürede yapılan ütü çok haldır huldur oldu
gündelik burada 200 idi ama genelde ütüye hayır diyorlar
ona ayrıca gelip ayrıca yapanlar var
bu işler sıkıntılı, umarım işi içinize sinen birisini bulursunuz
3+1 evim var
salonda 2 tane Fransız cam var yani yere kadar bir de kapı var
yardımcım her hafta gelip bir odanın camını siliyor, evi silip süpürüp balkonları yıkıyor, odaların kapılarını vs siliyor
mutfak ve banyo hallediyor yarım günde, 100 TL alıyor (du)
ama evimde halı eser miktarda, ıvır zıvır biblo vs hiç yok eşya da eser miktarda
salonda bir tv altında bir sehpa iki tane üçlü koltuk bir piyana iki küçük sehpa var
iki yatak odası, dolap yatak, birinde şifonyer, birinde masa ve kitaplık var
çalışma odasında da bir masa, bir koltuk, bir duvar kitaplık var
ama ütü yok
ütü çok geniş bir kavram
aynı yardımcı görümceme de gelirken o ütü de yaptırmıştı bir iki kez çünkü onun çocuğu yok evi nispeten temiz ama yine de o sürede yapılan ütü çok haldır huldur oldu
gündelik burada 200 idi ama genelde ütüye hayır diyorlar
ona ayrıca gelip ayrıca yapanlar var
bu işler sıkıntılı, umarım işi içinize sinen birisini bulursunuz
Bence ev ve isler icin ucret ideal, utu asiri degilse sorun yok yaniDediğim işler için 220 tl yeterli değil mi yemek te söylüyorum
Ortalama 200 2+1 evim. Hatta 2 kişi geldikleri oluyor yine 200 alıyorlar iyi oluyor bu şekilde.
2 sene önce yazın tatildeyken eve temizlikçi geldi kayınvalidem başlarındaydı 200 ye gelmişlerdi çıkarken ev çok pisti bu az demiş Beni arayıp soruyor bende dedim temiz evi temizletmeye çağırmıyoruz heralde kirli eve çağırıyoruz dedim vermedim.
2 sene önce yazın tatildeyken eve temizlikçi geldi kayınvalidem başlarındaydı 200 ye gelmişlerdi çıkarken ev çok pisti bu az demiş Beni arayıp soruyor bende dedim temiz evi temizletmeye çağırmıyoruz heralde kirli eve çağırıyoruz dedim vermedim.
camlar dahil mi 2 saatte yapıyosunuz maşallah ben yapamamÜtü olmasa o dediğim işler ben kendim 2 saate yapabiliriyorum zaten