• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardımcı/ Temizlikçi

Fiyat normal, tüm günlük iş yapar. Ama ev küçük, o yüzden ekstra bir şeyler yapması lazım, koltuk silme vs. Normalde 160 m2 yi de 8 saatte bitiriyorlar. Sizinkini aynı sürede bitiremez.

Yarim gun 100 tl ne istersem onu yapiyor genelde sil supur toz al banyo temizligi utu yapiyor onun disinda ya cam siliyor ya koltuk siliyor yada mutfak dolabi siliyor herseyi yetistiriyo yani 3.5 saatte istanbul bu arada yemek falanda almiyorum evde olmuyorum kendisi evden bisey yemek isterse yer icer tabiki

istanbul'un neresindesiniz acaba?

koltuk cam her hafta mı sildiriyorsunuz ben senede ıkı , onuda kendım yapıyordum. nisan yağmurları dinince cam için alacam. tam gün olması için ne iş verilir. tam- yarım gün saati kaçtan kaça

Dediğim işler için 220 tl yeterli değil mi yemek te söylüyorum
biz Ankaradayız 230-250 civarı buradaki ücretler ki daha büyük evler için
istediğiniz iş gayet olması gerektiği kadar ücret de bence iyi
haa istanbuldaysanız biraz daha fazla istiyorlar onu bilemem

Ince temizlik bir evde 70 metrekarelik bile olsa 1 gunde olmaz..ustten ise olur ..tum gun en az 200 250 lira

Ütü olmasa o dediğim işler ben kendim 2 saate yapabiliriyorum zaten

O zaman işlerinizi kendiniz yapıp sadece ütü için birini çağırabilir veya ütücüye götürebilirsiniz. Ütü ekstraya girer, bu zamana kadar hiç aksine şahit olmadım. Ya adet başına fiyat biçilir ve tüm ütü için bir miktar belirlenir. Hadi bir iki parça neyse ama birikmiş ütüyü yapsın istiyorsanız evet ütü fazla olmuş

Kendi evim için değil ama bir büyüğüm için 2 haftada 1 yarım gün 150 veriyoruz.
Ev 1+1 100 m2 ve 10 taneden fazla cam var.
Mutfak dolabı, cam vs tamamen kendi ayarlıyor. Düzenini kur, ev genel temiz olsun yeter dedik. İnce işçilik beklemiyoruz ama yapıyor sağolsun.
Mesela geçen 3 hafta boyunca her hafta geldi çünkü camlara girdi.
Ütü mutlaka yapıyor.
Mutfağı topluyor, bulaşık makinesi falan boşaltıyor, duruma göre çamaşır sepetinde çamaşır varsa yıkıyor.
Geçen bayram vakti kaldığı için bir tepsi baklava yapmıştı elde.

Bence 70 m2 ev in tam gün ve 220 ideal.
İsim vermeyeyim bu temizlik şirketlerinden biri elemanı çift yolluyor, 230 falan oluyor onun da tam günü. Ona bak istersen bir de.

Ben en son 200 TL vermiştim pandemiden önce ve evimiz büyük 4+1 yaklaşık 75 metrekare. Yerleri süpürüp silme, tüm camları silme, 2 banyo var onların temizliği, genel toz alma ve koltukları da silmişti. Ütü yoktu sadece.

Ütü ekstraya girer .Parça başı 7 TL idi sanıyorum .Onun dışında tam gün ücretleri 200 -250 arası idi Pandemiden önce bir kez almıştım .

evim küçük demişsiniz de kaç pencere kaç balkon var

3+1 evim var

salonda 2 tane Fransız cam var yani yere kadar bir de kapı var

yardımcım her hafta gelip bir odanın camını siliyor, evi silip süpürüp balkonları yıkıyor, odaların kapılarını vs siliyor

mutfak ve banyo hallediyor yarım günde, 100 TL alıyor (du)

ama evimde halı eser miktarda, ıvır zıvır biblo vs hiç yok eşya da eser miktarda

salonda bir tv altında bir sehpa iki tane üçlü koltuk bir piyana iki küçük sehpa var

iki yatak odası, dolap yatak, birinde şifonyer, birinde masa ve kitaplık var

çalışma odasında da bir masa, bir koltuk, bir duvar kitaplık var

ama ütü yok

ütü çok geniş bir kavram

aynı yardımcı görümceme de gelirken o ütü de yaptırmıştı bir iki kez çünkü onun çocuğu yok evi nispeten temiz ama yine de o sürede yapılan ütü çok haldır huldur oldu

gündelik burada 200 idi ama genelde ütüye hayır diyorlar

ona ayrıca gelip ayrıca yapanlar var

bu işler sıkıntılı, umarım işi içinize sinen birisini bulursunuz

Benim cagirdigim kadin sabah 8 aksam 6 istedigim herseyi yaptiriyorum yemek benden 150 tl aliyor.saat olarak calisiyor iş odakli degil yani.evin boyutu onlar icin onemli degil benim eski evim cok buyuktu bu evim daha kucuk ama ayni para

Ücrete çağıran mı karar veriyor?
Bizim burda çağırmadan biliyorsun zayen ne kadar verildiğini
Ama yardımcı kadın kendi söylüyor

Ortalama 200 2+1 evim. Hatta 2 kişi geldikleri oluyor yine 200 alıyorlar iyi oluyor bu şekilde.

2 sene önce yazın tatildeyken eve temizlikçi geldi kayınvalidem başlarındaydı 200 ye gelmişlerdi çıkarken ev çok pisti bu az demiş😂 Beni arayıp soruyor bende dedim temiz evi temizletmeye çağırmıyoruz heralde kirli eve çağırıyoruz dedim vermedim.

3+1 evim, tam gün 200 tl veriyorum. Camlar, kapılar, koltuklar, yer silme, toz alma ve banyo temizliği yapıyor. Mutfağımı kendim yapıyorum.

Back
X