Ben alamıyorum yardımcı; iyilerin günleri dolu zaten, bir bilindin mi salmıyorlar kim kaparsa. Boşta olanlardan çağırdım birkaç kere, geldi biri avizeyi kırdı "Kusura bakmayın artık çok tozluymuş silerken olabilir" diyor. Bırak da ben diyeyim onu diyeceksem sen biraz bi utlan hani. :)) Neyse alacağından kesmedik ama bize fazladan bi avizeye patladı o temizlik ve kadın gittikten sonra koltukların altından cam topladım. Onu bile adam akıllı temizlememiş.
Birinde güya temizlik yapıyor, yerde kullandığı bezle masa silmeye kalktı. Böyle iş mi olur? Yer bezi ayrı, toz bezi ayrıdır.
Birinde geldi biri tek suyla her yeri silecek neredeyse, "Suyu tazelesen" diye kaç kere uyardım, ne kapıları sildi ne pencere kenarlarını, gösterdim ama yapmamış bırakmış. Cam bile sildirmeye kıyamam ben geleni düşer uçar diye ama yok artık. Eşime diyorum "İzin al, büyük temizlik yapacağız" tamam yani ikimiz temizlersek temizleniyor, yoksa değmiyor verdiğin paraya.
Şu İngiliz obsesif kadın bir girse evime vallahi daha ne isterim. Bana öyle biri lazım, hala lazım, hep lazım ama yok bulamadık bir işinde güzel düzenli hanım.