Eve geç gelen eş

Reyhan001

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2025
29
4
1
28
Eşim haftanın neredeyse 4-5 günü geç geliyo 12 den sonra yani kimi zaman 2-3 4–5 değişiyor ticaretle uğraşıyor arkadaşlarıyla olduğun biliyorum görüntülü arama resim hepsini yapıyor ama ben bu durumdan çok rahatsızım hep tartışıyor kavga ediyoruz ama düzelme yok ne yapacağımı şaşırmış durumdayım 2 yıllık evlilik

Eşim haftanın neredeyse 4-5 günü geç geliyo 12 den sonra yani kimi zaman 2-3 4–5 değişiyor ticaretle uğraşıyor arkadaşlarıyla olduğun biliyorum görüntülü arama resim hepsini yapıyor ama ben bu durumdan çok rahatsızım hep tartışıyor kavga ediyoruz ama düzelme yok ne yapacağımı şaşırmış durumdayım 2 yıllık evlilik
İş için mi arkadaslarla eğlenmek için mi geç geliyor ?

Asla çekemezdim böyle birini.Evlenmiş insanın o saatte ne işi var sokakta.

Ha size evlenmeden benim bu saatte çalışmam gerekiyor dediyse işler değişir.

Her ikisi de galeri inşaat işleri yapıyor ama bazen de gerçekten arkadaşlarıyla takılmak için dışarıda

Kavga etmeden konuş. Haftanın 3-4 günü çok fazla. Belirli bir düzen oluşturmasını talep et ben evde tek basima oturmak için evlenmedim seninle vakit geçirmek en çok benim hakkım. Vs dedin mi ?
Demez miyim ben de çok konuştum ailesi de çok konuştu ailesi de onu haksız görüyor ama yine de düzelmiyor

Geçiriyorum zaten özür diliyor bir daha olmayacak diyor ertesi gün erken geliyor bir sonraki gün bir daha

Hem evliliğim olsun hem arkadaşlarım olsun kafasında ne kadar kavga etsem sinirlensem ağlasam da boş

Oturup boş boş erkek muhabbetleri ettiklerine yemin edebilirim ama ispatlayamam.
Erkek muhabbetini aşar gibi kuzum bu, adam mütahit, galerici falan para boldur. İşte evi belli olsun, çocuğu olsun diye evlenmiş. Kadını eve kapatıp fırt fırt geziyor, eve bile almam böylesi, gitsin sokakta yatsın.

Back
X