- Konu Sahibi MevsimlerGibisin
-
Aynen oyle canim hwrsey benim uzerime yıkıldı. Esim bir kez yardim etti bana ev isinde kv ortaligi yikti bekarken bana yardim etmiyordun ona niye ediyorsun diye ve o gunden sonra da daha etmedi. 2 ay once spora yazildim gunde 2 saat gidecektim aksamlari ve sadece 1 gun bakti ikinci gun bakamam git kaydini sildir dedi ordan da ciktim. Uykusuzluk zaten hic söylemiyorum bile . Benim esim ne zaman gercekleri görüp sizinki gibi ailesine mesafe koyacak acaba. Genc de degil ki cahil diyeyim .iste böyle adamlara sa baba deniyor ya deli oluyorum.
cok üzüldpm bu duruma, ne kadar zor anlarim, iki cocugum vsr, ne kadar esimden ara sira yakinsam sa yine de faydasi cok oluyor. o olmaaa gercekten depresyonda yasardim. zaten uykusuzum, kendime ayircak dakikam yok.
esim ishen gelir ben hemen bi soluklanirim spora cikarim cocuklaea bakar, altini alir. beni cok bunaldiysam gezdirir. arkadaslariyla takilmaz, ailesi bize cok yanlis yapti esim artik az görüsmeye calisiyor. bütün bunlara ragmen o kadsr yorgunuz ki cift olarak. tek insanin üzerine yikilmasi ciddi insafsizliktir
4 tane yontemim var hangisini anlatayim :)Şu telefon izleme olayını nasıl yapıyorsunuz?
Gecmis olsun cocugunuz icin cok uzuldumBen kızımı 2 yaşında verdim kreşe. Belki vicdansızlık gibi gelebilir ama ilk protezi iki yaşına bir ay kala yapıldı ve çocuğum her ne kadar havuza gitsek, çocuk falan görse de kuzenleri dışında kimseyle oynamışlığı yoktu. Sosyalleşsin diye verdim. Başta vicdanım sızladı ama iyi ki verdim diyorum iyi ki... Sizinkiler çıkmak için gerçekten küçükmüş. Büyüğünün şuan tam koşturma dönemleri biraz zor o sebepten. Ezdirmeyin elinizden geldiğince kendinizi. Aynısını siz ona yapsanız belki size neler neler der.
Aynen oyle canim hwrsey benim uzerime yıkıldı. Esim bir kez yardim etti bana ev isinde kv ortaligi yikti bekarken bana yardim etmiyordun ona niye ediyorsun diye ve o gunden sonra da daha etmedi. 2 ay once spora yazildim gunde 2 saat gidecektim aksamlari ve sadece 1 gun bakti ikinci gun bakamam git kaydini sildir dedi ordan da ciktim. Uykusuzluk zaten hic söylemiyorum bile . Benim esim ne zaman gercekleri görüp sizinki gibi ailesine mesafe koyacak acaba. Genc de degil ki cahil diyeyim .
Teşekkür ederim, üzülecek bir şey yok ki :) benimki de 2 yaşına girdi bir ay sonra okullar açıldı. İnşaallah en kısa sürede eşinizle toparlanırsınız.Gecmis olsun cocugunuz icin cok uzuldumBenimki henuz yeni girdi iki yasina ve bezli evime yakin kresler de bezli cocuk almiyorlar bir sene daha beklemem gerek. Ama verecegim en azindan bir taneyle rahat olurum .
Benimki de baslarda en ufak bir tartismada oglum hemen git dilekce ver bosan bu kadindan derdi. Cocuklar olunca hayalleri yarim kaldi. Bu sefer de sinsilik yapmaya basladi arkamdan dedikodu yapiyor. Agzi o kadar pis ki anlatamam hayatimda duymadigim kufurleri ondan duydum artik midemi bulandiriyor tahammül edemez hale geldim. Benim de terbiyemi bozdular ilk defa agzimi bozup kotu konustum ve haketmelerine ragmen uzuluyorum onlarin seviyesine dustum diye. Esim de arada yarim yamalak beni savunur sonra yine annesinin sozune gider. Kardeşleri zaten kart zamparalar evlerden ırak. Esim de onlara donmeye basladi boyle giderse evliligim de bitecek insallah sizin esiniz gibi benimkinin de Allah gozunu acar .günahlari boyunlarina, hele o kaynananin billemiyorum sonu ne olur..
esim.basta orta yolu bulmaya calisti aynilarini yasadim diyebilirim. sürekli ona gitmwmi ister esimle gezmemi istemezdi, ayrilmamizi istedi neler neler, ahlamalar duygu sömürüleri. hayir anlamiyorum sen anasisin ben esiyim bi kabullen. benim yaptiklarimk beyenmez bana surat asar. e esim de zamanla gördü, üc dört senemizi aldi bu jale gelmek, her sene siniri daha da büyütüyor esim. eskiden cok alttan aldi ama artik yanlislarini biliyor. dilerim siz de tez zamanda düzene oturursunuz o yavrular da böyle bir orramda büyümez insallah
Evet canım ben de tam 3 sene sustum.En sonunda patladım birsüre kus durduk şimdi kv arkamda geziyor kocam da ama ne fayda içimde gram sevgi kalmadı hiçbirine.Keske her lafa laf veren bir insan olsaydım icimde kin birikmeseydi bu kadarAynen oyle annesi bana terbiyesizlik yapti ben de ona yaptim . Evlendigimden beri yapiyorlar susuyorum bir defa canima tak etti susmadim terbiyesizlik oldu. Eger ben terbiyesizsem onun ailesi terbiyesizligin kitabini yazdilar. Aileme karsi kufurlu mesaj atmis ustelik ortada hic birsey yokken, bende gordum mesaji bende ona kufur ettim. Daha once bana ederdi surekli ama ses cikarmazdim cevap vemezdim bu sefer kanima dokundu. Her insanin bir patlama noktasi vardir. Eger kocam da bundan dolayi yapiyorsa benimde sogumam yakindir. Ben soguyunca da daha asla eskisi gibi olmam
Protez takildi dediniz ya saglik sorunu icin uzuldum yanlis anlamayin lutfen . Bende 3 yasinda verecegim sanirim cok tesekkur ederim guzel dilekleriniz icin.Teşekkür ederim, üzülecek bir şey yok ki :) benimki de 2 yaşına girdi bir ay sonra okullar açıldı. İnşaallah en kısa sürede eşinizle toparlanırsınız.
Benim de icimde o kadar cok kin birikti ki aileye karsi . Esime karsi henüz fazla yok ama ailesine zamaninda cok sustum ve hepsi icimde birikti ve patlamam buyuk oldu tamamen sogudum. Olsun dolansinlar pesinde birak herkes layigini bulurmus hayatta.Evet canım ben de tam 3 sene sustum.En sonunda patladım birsüre kus durduk şimdi kv arkamda geziyor kocam da ama ne fayda içimde gram sevgi kalmadı hiçbirine.Keske her lafa laf veren bir insan olsaydım icimde kin birikmeseydi bu kadar
Zamanla eşine karşı da okur kendinden soğutmak için her şeyi yapıyormuş baksanaBenim de icimde o kadar cok kin birikti ki aileye karsi . Esime karsi henüz fazla yok ama ailesine zamaninda cok sustum ve hepsi icimde birikti ve patlamam buyuk oldu tamamen sogudum. Olsun dolansinlar pesinde birak herkes layigini bulurmus hayatta.
Yok canım neden yanlış anlayayımProtez takildi dediniz ya saglik sorunu icin uzuldum yanlis anlamayin lutfen . Bende 3 yasinda verecegim sanirim cok tesekkur ederim guzel dilekleriniz icin.
Maalesef çok bencil bir eşiniz varAynen oyle canim hwrsey benim uzerime yıkıldı. Esim bir kez yardim etti bana ev isinde kv ortaligi yikti bekarken bana yardim etmiyordun ona niye ediyorsun diye ve o gunden sonra da daha etmedi. 2 ay once spora yazildim gunde 2 saat gidecektim aksamlari ve sadece 1 gun bakti ikinci gun bakamam git kaydini sildir dedi ordan da ciktim. Uykusuzluk zaten hic söylemiyorum bile . Benim esim ne zaman gercekleri görüp sizinki gibi ailesine mesafe koyacak acaba. Genc de degil ki cahil diyeyim .
Bebeği arabada anakucağı ile mi taşıyorsunuz yoksa oto koltuğumuKonuyu baştan sona okudum. Zaten bunları yapmışsınız. O halde aileniz ile görüşün derdinizi anlatın öylesine kalmaya değil, temelli kalıyormuş gibi gidin. Kapınızı gelip tırmalasa da, sizi özlediğini de söylese ciddi olduğunuzu ve bu evliliğin kopma noktasına geldiğini gösterin. Bir boşanma avukatı ile aile danışmanı kartı bulun ve görebileceği yerlere koyun. Benim de iki çocuğum var fakat geziyorum. Bakın bu yaz 4 yaşındaki kızım ve 20 günlük bebeğimle İstanbula gittim kızımın protezini yaptırmak için. Ablamla akşamları canımız sıkıldı gezdik tozduk. Gün içinde canım sıkıldı diğer ablama gittim. Tabii benim arabam vardı ama arabasız olsam da çıkar gezerdim. İstanbulda mecbur bir ay kaldım. Evime döndüm tam bir hafta geçti abimle memleketime gittik dağ tepe, bayır demeden gezdik. Arada haftasonları büyük kızımı alıp avmlerdeki oyun alanlarına götürüyorum. Oralarda çocuk emanet var. Bazen bırakıyorum o da bayılıyor ben geziyorum avmde bazen yanında kalıyorum, bazen beraber geziyoruz. Ayrıca çocuğunuz kreş yaşındaysa kreşe vermenizi öneririm. Siz de insansınız.
Cocuk isteyen kendisiydi resmen yalvardi bana cocuk cocuk diye bende ikna oldum sonunda. Aramiz cok iyiydi o zamanlar. Simdi de gelmis biz hep cocuklar yuzunden kavga ediyoruz cocuklar benim psikolojimi bozdu onlara sinirlenip sana catiyorum, onlardan once boyle degildik diyor cildiriyorum. Sen istedin yalvardin yakardin cocuk cocuk diye ben merakli degildim hemne cocuk yapmaya en az 4 5 sene sonra yapardim diyorum . Verecek cevabi yok susuyor. Iyice nefret ettirmeye basladi kendinden artik.Maalesef çok bencil bir eşiniz var
Çocuk aile maile bahane
Zor gelmiş pasaya çocuk sesi dinleyip az pispislamak
Bu adamada baba denecek ışte
Ne yapilabilir bilmiyorum ben olsam madem her seyle ben ilgileniyorum kocam gelince yüzüne bile bakmam nasılsın bile demem
Aynı yatağı unutur çok yorgunum diye sarilmasina bile izin vermem
Ya adam olur ya bu düzen devam eder
Pislik sorumsuz uyzu adam
Merhaba hanimlar. Ben 5 yillik evliyim 2 cocugum var . 9 ay once ikinci cocugumuz dunyaya geldi. Esim cocuklardan önce ilgili biriydi evine bagli, yanimdan ayrilmayan surekli benimle vakit geciren. Ozellikle ikinci cocuktan sonra cok degisti evden kaciyor resmen . Isten cikista kardesleriyle disarda takilmalar, haftasonlarini ailesiyle gecirmeler, hatta hic kahve nedir bilmeyen adam kahveye bile gidiyor. Hayatinda baska birisi yok cunku telefonunda takip programi var izliyorum. Cocuklar beni bunaltiyor eve gelmek istemiyorum yoruluyorum vs birsuru bahane uydurup her haftasonu evden kendini disari atiyor kaçar gibi. Ben aksama kadar evde cocuk bakicisi hizmetci modunda takiliyorum.
Bir de şu var ben evlendigimden beri esimin ailesi benden haz etmiyorlar. Sebebi ise kendi karilarinin kiskancliklari. Karilari onlari doldurur onlar da esimi doldurur bana karsi. Surekli dedikodu yaparlar benimle ilgili. Annesi , erkek kardesleri , kiz kardesleri, eltiler vs.
Eltilerimin bana dusman olma nedeni onlar benden cok buyukler onlar evlenirken onlara az bilezik takilmis bana cok takilmis. Ben ozellikle bilezik yada altin vs istemedim hatta esime ben altindi bilezikti gerdanlikti sevmem senin icinden ne geciyorsa onu tak dedim. Aiesinden ve kendisinden hicbirsey talep etmedim esyalarimizi bile kendimiz aldik. Eltiler bana bu sebepten kinlenmisler, kocalarini bana karsi hep kiskirtiyorlar onlar da esimi. Kv desen o hepsinden beter esimle beni yanyana gorunce bile çıldırıyor oglunu benden kiskaniyor. Elele tutariz olay cikarir esim bana sarilir kavga cikarir, terbiyesizligimizden tutunda gevsekligimize kadar sayar doker. Gezmeye gideriz olay cikarir niye karini gezdiriyorsun beni gezdirmiyorsun diye. Esim bana cicek alir kiskanir siz sevgili misiniz niye karina cicek aliyorsun diye. Abileri desen zaten karina yuz verme bizimle gez toz takil diye basinin etini yiyorlar , kendileri evlerine eslerine duskun degiller hatta esleriyle ask sevgi yok aralarinda, biz birbirimizi gercekten cok seviyorduk onu cekemiyorlar. En son kv ile tartismamiz oldu ben patlama noktasına ulastim icimdekileri saydim doktum. O ileri gidince bende ileri gityim ikimiz de biraz sinirlari astik tabi onun amaci buydu zaten ki kocami bana karsi nasil doldurdugunu tahmin edersiniz . Su an kendisiyle hicbir iletisimimiz yok.
Simdi bu olaylardan yola cikarak esim sizce ailesinin doldurusuna geldigi icin mi benden ve evden uzaklasti yoksa gercekten cocuklar yüzünden mi evden uzaklasti ? Sizce ne yapmaliyim kizlar bana akil verin cok uzuluyorum her haftasonu evde tek basima cocuklarla cok bunaliyorum . Esim birdenbire disariya merak sardi ne yapacagim ben böyle?
Oyle yapacagim bende onunla arama mesafe koyacagim artik hicbirsey istemeyecegim ondan ve karismayacagim bakalim duzelecek mi ?Ben esinizi anliyorum, zaman zaman biz anneler bile sansimiz olsa biraz cocuklardan, evden uzaklasmak isteriz. Cocuk buyutmek demek kendi hayatini unutmak demek. Anneler tabiati geregi daha kolay uyum sagliyorlar cocuklara ama babalar icin daha zor durum. Eminim cocuklarini cok seviyordur ama her babanin harci degil anne kadar sorumluluk alip, cocuklarina zaman ayirmak. Esinizin ailesiyle olan sorunlarinizda onu bunaltiyordur, birbirinize eskisi gibi zaman ayiramiyorsunuzdur, 2 cocuklu bir baba olmanin stresi vardir maddi manevi. disarida desarj oluyordur. Biraz zaman taniyin, belki gercekten ihtiyaci vardir uzak kalmaya.
Oyle yapacagim bende onunla arama mesafe koyacagim artik hicbirsey istemeyecegim ondan ve karismayacagim bakalim duzelecek mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?