Evden soguyan kocaya bir çare ?

Aynen oyle canim hwrsey benim uzerime yıkıldı. Esim bir kez yardim etti bana ev isinde kv ortaligi yikti bekarken bana yardim etmiyordun ona niye ediyorsun diye ve o gunden sonra da daha etmedi. 2 ay once spora yazildim gunde 2 saat gidecektim aksamlari ve sadece 1 gun bakti ikinci gun bakamam git kaydini sildir dedi ordan da ciktim. Uykusuzluk zaten hic söylemiyorum bile . Benim esim ne zaman gercekleri görüp sizinki gibi ailesine mesafe koyacak acaba. Genc de degil ki cahil diyeyim .

Gecmis olsun cocugunuz icin cok uzuldum Benimki henuz yeni girdi iki yasina ve bezli evime yakin kresler de bezli cocuk almiyorlar bir sene daha beklemem gerek. Ama verecegim en azindan bir taneyle rahat olurum .

günahlari boyunlarina, hele o kaynananin billemiyorum sonu ne olur..
esim.basta orta yolu bulmaya calisti aynilarini yasadim diyebilirim. sürekli ona gitmwmi ister esimle gezmemi istemezdi, ayrilmamizi istedi neler neler, ahlamalar duygu sömürüleri. hayir anlamiyorum sen anasisin ben esiyim bi kabullen. benim yaptiklarimk beyenmez bana surat asar. e esim de zamanla gördü, üc dört senemizi aldi bu jale gelmek, her sene siniri daha da büyütüyor esim. eskiden cok alttan aldi ama artik yanlislarini biliyor. dilerim siz de tez zamanda düzene oturursunuz o yavrular da böyle bir orramda büyümez insallah

Gecmis olsun cocugunuz icin cok uzuldum Benimki henuz yeni girdi iki yasina ve bezli evime yakin kresler de bezli cocuk almiyorlar bir sene daha beklemem gerek. Ama verecegim en azindan bir taneyle rahat olurum .
Teşekkür ederim, üzülecek bir şey yok ki :) benimki de 2 yaşına girdi bir ay sonra okullar açıldı. İnşaallah en kısa sürede eşinizle toparlanırsınız.

Benimki de baslarda en ufak bir tartismada oglum hemen git dilekce ver bosan bu kadindan derdi. Cocuklar olunca hayalleri yarim kaldi. Bu sefer de sinsilik yapmaya basladi arkamdan dedikodu yapiyor. Agzi o kadar pis ki anlatamam hayatimda duymadigim kufurleri ondan duydum artik midemi bulandiriyor tahammül edemez hale geldim. Benim de terbiyemi bozdular ilk defa agzimi bozup kotu konustum ve haketmelerine ragmen uzuluyorum onlarin seviyesine dustum diye. Esim de arada yarim yamalak beni savunur sonra yine annesinin sozune gider. Kardeşleri zaten kart zamparalar evlerden ırak. Esim de onlara donmeye basladi boyle giderse evliligim de bitecek insallah sizin esiniz gibi benimkinin de Allah gozunu acar .

Evet canım ben de tam 3 sene sustum.En sonunda patladım birsüre kus durduk şimdi kv arkamda geziyor kocam da ama ne fayda içimde gram sevgi kalmadı hiçbirine.Keske her lafa laf veren bir insan olsaydım icimde kin birikmeseydi bu kadar

Teşekkür ederim, üzülecek bir şey yok ki :) benimki de 2 yaşına girdi bir ay sonra okullar açıldı. İnşaallah en kısa sürede eşinizle toparlanırsınız.
Protez takildi dediniz ya saglik sorunu icin uzuldum yanlis anlamayin lutfen . Bende 3 yasinda verecegim sanirim cok tesekkur ederim guzel dilekleriniz icin.

Benim de icimde o kadar cok kin birikti ki aileye karsi . Esime karsi henüz fazla yok ama ailesine zamaninda cok sustum ve hepsi icimde birikti ve patlamam buyuk oldu tamamen sogudum. Olsun dolansinlar pesinde birak herkes layigini bulurmus hayatta.

Zamanla eşine karşı da okur kendinden soğutmak için her şeyi yapıyormuş baksana

Protez takildi dediniz ya saglik sorunu icin uzuldum yanlis anlamayin lutfen . Bende 3 yasinda verecegim sanirim cok tesekkur ederim guzel dilekleriniz icin.
Yok canım neden yanlış anlayayım Bana olağan geldiği için öyle söyledim

Maalesef çok bencil bir eşiniz var
Çocuk aile maile bahane
Zor gelmiş pasaya çocuk sesi dinleyip az pispislamak
Bu adamada baba denecek ışte

Ne yapilabilir bilmiyorum ben olsam madem her seyle ben ilgileniyorum kocam gelince yüzüne bile bakmam nasılsın bile demem
Aynı yatağı unutur çok yorgunum diye sarilmasina bile izin vermem
Ya adam olur ya bu düzen devam eder
Pislik sorumsuz uyzu adam

Bebeği arabada anakucağı ile mi taşıyorsunuz yoksa oto koltuğumu
Birde arabanın neresine konumlandırıyorsunuz
Yolculuk anında ağlarsa kusarsa ne yapıyorsunuz
Benim oğlumda 4,5 aylık en güvenli nasıl yolculuk edebilirim

Cocuk isteyen kendisiydi resmen yalvardi bana cocuk cocuk diye bende ikna oldum sonunda. Aramiz cok iyiydi o zamanlar. Simdi de gelmis biz hep cocuklar yuzunden kavga ediyoruz cocuklar benim psikolojimi bozdu onlara sinirlenip sana catiyorum, onlardan once boyle degildik diyor cildiriyorum. Sen istedin yalvardin yakardin cocuk cocuk diye ben merakli degildim hemne cocuk yapmaya en az 4 5 sene sonra yapardim diyorum . Verecek cevabi yok susuyor. Iyice nefret ettirmeye basladi kendinden artik.

Dan diye daldım konuya çok pardon
Benimde iki çocuğum var
Bence evde iş yükü ve sorumluluk arttıkça tembel adamlara zor geliyor
Bizim oğlan ağlarsa iki dkk kucağında tutamaz eşim hemen başlar
Susturamıyorum
Seni istiyor
Napim

Hosgeldin canim gel gel iste ayni modelden bi tane de bende var bir ust surumuyle güncellemek istiyorm bakalim düzelecek mi .

Ben esinizi anliyorum, zaman zaman biz anneler bile sansimiz olsa biraz cocuklardan, evden uzaklasmak isteriz. Cocuk buyutmek demek kendi hayatini unutmak demek. Anneler tabiati geregi daha kolay uyum sagliyorlar cocuklara ama babalar icin daha zor durum. Eminim cocuklarini cok seviyordur ama her babanin harci degil anne kadar sorumluluk alip, cocuklarina zaman ayirmak. Esinizin ailesiyle olan sorunlarinizda onu bunaltiyordur, birbirinize eskisi gibi zaman ayiramiyorsunuzdur, 2 cocuklu bir baba olmanin stresi vardir maddi manevi. disarida desarj oluyordur. Biraz zaman taniyin, belki gercekten ihtiyaci vardir uzak kalmaya.

Oyle yapacagim bende onunla arama mesafe koyacagim artik hicbirsey istemeyecegim ondan ve karismayacagim bakalim duzelecek mi ?

Oyle yapacagim bende onunla arama mesafe koyacagim artik hicbirsey istemeyecegim ondan ve karismayacagim bakalim duzelecek mi ?

Icten ice kizginlik beslemeye devam ederseniz ufak bir anlasmazlikta patlarsiniz ama. Evlilik kusurlari idare edebilme sanatidir birazda. Hayat arkadasiniz soz konusu, cocuklarinizin babasi. Onu anlamaya calisip, sevmeye devam etmek her zaman kazandirir. Surekli gergin olup sussaniz dahi bu hissedilir, susmanizin anlaminida bozar bence. Siz simdilik ona izin taniyacaginiz konusunda kendinizi ikna edin, onu davranislarindan dolayi affedin daha sonra yine kendi belirlediginiz bir vakitte esinizle samimi bir sekilde konusun, onun destegine, sevgisine ihtiyaciniz oldugunu, size destek oldugunda kendinizi guclu hissettiginizi, aksi halde yalniz hissettiginizi anlatin, ama kizmadan suclamadan yargilamadan. Bu arada sizin aileniz size yardim edebilir mi cocuklar konusunda? Arada bir temizlikte, cocuklarla ilgilenmekte vs.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…