Evet kimse bakmak zorunda degilde tabii,ama hani yine de vicdanlı merhametli insan halden anlar size yardımcı olurlar diye düşündüm.yoksa kimse mecbur değil .gerçi eşiniz gördüğü halde halinizi,merhamet Edip vicdana gelip yardımcı olmadıktan sonra kime ne diyeceksin ki sende haklisin.o zaman en azından oturup baya ciddi bir konuşma yap sende ama hiç taviz vermeden baya ciddi şekilde,"madem öyle sen benim halimden anlamayıp kaçacak mısın böyle kusura bakma kural koyuyoruz şu dakikadan sonra ona uyulacak,ikimizde rahat edelim ne bu böyle iyilikle yaklaşıyorum anlamıyosun, e gidiyorum özlüyorum diyip elimden tutup getiriyorsun illa sert mi oluyum yani,bundan sonra bir hafta ailenle ne yapıyorsan yap gez toz ama bana karışma bir hafta bizimle çıkacaksın gezicez dolasicaz çocuklarımızla vakit geçiricez sosyallesicez bir zahmet niye eve kapaniyorum ben,yine baska hafta evden cikmayacaz evle ilgilenecez gerekirse evde bı aktivite bulacaz yemek yapacaz beraber falan bu gibi seyler,benide cocuklarini da kaybetmek istemiyorsan düzelmeye bak öyle kuralla falanda olmaz ben sadece bir çözüm bulmaya çalışıyorum bu böyle gitmez gidemeeez" diyin ve sözünüzü geçirin inşallah zaten sizi kaybetmek istemeyen bir adam anladığım kadariyla