- 20 Ocak 2008
- 15.189
- 31.958
- 1.123
- Konu Sahibi MevsimlerGibisin
-
Valla annesigille asla gorusmeyecegim esim de bunu kabullenmek zorunda. Ister kacar ister gocer bunu kabullenecek bir sekilde. Bu sekilde yasamayi ogrenecegiz ikimiz de. Ben o insanlarla daha yuz yuze bakamam.
Yani bilemiyorum. 5 yıl 2 çocuk. Anlamışsınızdır diye düşündüm ama. Zaten bir insanı bütünüyle tanımak çok uzun zaman alıyor da.Cogunu bende anliyorum ama bazı adamlar zordur aklindan geceni anlayamazsin hateketleriyle de renk vermezler benim esim gibi.
Ama esinin tlf na girip yapiyon demi.bnmki tlf nuna sifre koyuk yapamam o zaman demiBilgisayardan whatsap web yaziyorsun senden kod istiyr. Telefonundan whatsap ayarlarindan da whatsap webi aciyorsun bilgisayari okutuncaa aksama kadar tum mesajlarini evden takip ediyorsun. Yedigim kaziklar beni profesir yapti canim :)
Sifresini acarken bak gizlice caktirmadan ogren.Ama esinin tlf na girip yapiyon demi.bnmki tlf nuna sifre koyuk yapamam o zaman demi
Istedigin kadar tani her zaman insanlara bir yanilma payi birakirim. Cok iyi tanidigimi sandigim insanlari da hic taniyamadigimi gordum o yuzden kimseyi tam tanidim cozdum diyemiyorum.Yani bilemiyorum. 5 yıl 2 çocuk. Anlamışsınızdır diye düşündüm ama. Zaten bir insanı bütünüyle tanımak çok uzun zaman alıyor da.
Gorustugum zaman daha cok huzursuz oluyoruz canim. Bizi birbirimize sokuyor evime gelip gittikce. Sacma sapan batil seyler yapmaya calisirken gordum kac kere. Ne yapayim basimin uzerinde mi tasiyayim sizce.Daha baska sebep mi ariyorsunuz neden sogudu diye.Yukarida yazmissiniz kabak gibi apacik. 3 ay degil 5 ay degil 3 sene degil asla gorusmeyecegim diyorsunuz.Adam da huzursuz oldugu ortamdan uzaklasmak istiyor.Evinden ve sizden.
Ahh ahh zamaninda tlfnunu cok karistrdim simdide hic gostermiyo.gordugumu anlarsa hemen degistiriyo sifreyiSifresini acarken bak gizlice caktirmadan ogren.
Aynen oyle cook yuz goz olduk defalarca soyledim ama anlamadi esim fazla yuz goz olduk diye. Mesafemizi koyalim artik kotu olacak dedim ama o bildigini okudu.valla neresinden tutsam elimde kalıyor. eşin hem ilgili bir baba değil hem de iyi bir eş değil anlattığına göre.. bi de buna 3. kişiler eklenmiş maşallah tüm sülale...
çoğuyla yüzgöz olunup bişeyler yaşanmış geri dönüşü zor gibi.. ya eşinizle karar verip kendi kabuğunuza çekileceksiniz ya da bu şekilde yarım yamalak yaşayacaksınız.
Zaten bütünüyle tanıyamazsın da en azından evlendiğin Kişiyi de Yüzde doksan beş tanıyorsunuzdur.Istedigin kadar tani her zaman insanlara bir yanilma payi birakirim. Cok iyi tanidigimi sandigim insanlari da hic taniyamadigimi gordum o yuzden kimseyi tam tanidim cozdum diyemiyorum.
Bende onu diyorum ya canim tanidigimi sanıyordum ama birden adam huy degistirdj artik kestiremiyorum.Zaten bütünüyle tanıyamazsın da en azından evlendiğin Kişiyi de Yüzde doksan beş tanıyorsunuzdur.
İşte onu diyorum. Huy değişmez. Huyu zaten böyleydi. Ama başta oynadı ya da siz göremediniz karakterini.Bende onu diyorum ya canim tanidigimi sanıyordum ama birden adam huy degistirdj artik kestiremiyorum.
Ya dediginiz gibi yada ailesiyle gorusmedigim icin beni cezalandiriyor. Yada gercekten cocuklar onu bunaltiyor . Arada kaldim ne yapacagimi bilmiyorum.İşte onu diyorum. Huy değişmez. Huyu zaten böyleydi. Ama başta oynadı ya da siz göremediniz karakterini.
Dediğimi yapacaksınız. Giyinip süslenip eve bağlayacaksınız tatlı dilleYa dediginiz gibi yada ailesiyle gorusmedigim icin beni cezalandiriyor. Yada gercekten cocuklar onu bunaltiyor . Arada kaldim ne yapacagimi bilmiyorum.
Onu da denerim bacim denemedigim bisey kalmadi zaten bir de ona bakayim ne olacak.Dediğimi yapacaksınız. Giyinip süslenip eve bağlayacaksınız tatlı dille
O zaman aile terapistine gidiverin.Onu da denerim bacim denemedigim bisey kalmadi zaten bir de ona bakayim ne olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?