Evden soguyan kocaya bir çare ?

Tabiki istiyor da gidiyor istemese gitmez demekki isine geliyor. Cocuklardan kaciyor seslerinden kaciyor. Aiesi gibi sorumsuz olup cikti . Yakinda kardesleri gibi hovardalik turlari da baslar.

Takip programını mümkünse özelden ismini verebilirmisin eşin biliyormu?
Eşim bilmiyordu ogrendi 3 ay sonra gordu. Sonra bilgisayardan whatsap webi actim telefonu okuttum ve watsabina gelen tum mesajlari okuyorum evden. Sonra fatura dokumunu kontrol ediyorum gizlice. Birde sabahlari evden cikmadan onun telinden kendime konum gonderip aksama kadar takip ediyorm vs bir suru yontem iste .

Seninle çocuklarıyla dışarı çıkmak yerine anasıyla kardeşleriyle çıkıp onları mutlu ediyor yani. Bide karısından soğutmaya çalışan insanlar bunlar. Bence bu adama ince ayar lazım baya zıvanadan çıkmış. Kocana nasıl ayar verilir en iyisi sen bilirsin ama sende çocuklarla kendin bi çevre oluştursan o gidince sende farklı yerlere gitsen veya kendi ailende kalsan uzunca süre ondan uzaklaşsan fln

Hafta sonları giyin kuşan süslen sevdiği yemekleri yap çocukları da annene bırak. Böylece eşinle konuşma fırsatın olur. Bahane ile yumuşak bir dille isteklerini dile getir.

Donemsel bir sey ise ilimli olmak evlilik kurtsrir ama hayat felsefesi olarak benimsenmisse taviz tavizi dogurur kesinlikle.

Kayinvalide sizi bu kadar sevmiyor madem nasil oldu da diger gelinlerden daha fazla bilezik takti size? Ben de bunu merak ettim

Bu sefer oyle yapip 15 gun uzaklasip ayrilmak istiyorum diyecegim bakalim ne yapacak

Kayinvalide sizi bu kadar sevmiyor madem nasil oldu da diger gelinlerden daha fazla bilezik takti size? Ben de bunu merak ettim
Kv baslarda sorun cikarmadi hic. O oglunun evlendikten sonra da kendisine yapisik yasayacagini dusunuyordu. Karisini sevmesi evinde vakit gecirmesi bana her istedigimi almasi gezdirip tozdurmasi falan dusman etti onu bana. Kiskanclik yapmaya basladi kocami benden kiskandi. Eltilerim takilar yuzunde n zaten hep dolular kocalarinj da doldurdular kocalari da kv olacak sahsi doldurdu ailece bermuda seytan ucgenine donduler. Ben bir kavga aninda bilezikleri geri yolladim esimle oda saklamis goturup vermemis sirf onlari kirmamak icin. Bende o gunden sonra o takilara elimi dahi surmedim . Hatta cok kavga ettim esimle bunlari al gotur istemiyorum bunlar icin bana dusman oldu herkes diye ama asla goturmuyor iyice cileden cikiyorum

Siz bu çocukları annenizin evinden mi getirdiniz çocuklar yüzünden evden uzaklaşma hakkı bulması ne münasebet? Kocanız çocuk mu kardeşinin dolduruşuyla evden uzaklaşıyor? Her iki ihtimalde kocanızın evden uzaklaşmasına haklı sebep değil. Bir hafta sonu bırakın çocukları üzerine dışarı çıkın, kendisi tek başına iki çocuğa da baksın. İki çocuğa bakmak o kadar kolaymıymış anlasın, belki kıymetinizi anlar.

E daha iyi işte
Kov evden gitsin sürünsün
Ama sen evden gidersen işine gelir adamın
Gelmez seni almaya
Sen sürünürsün öyle
Kovdum hayatim kac kere kovdum gitmiyor evden. Bizim senle bir sorunumuz yok cocuklar beni boguyor diyor . Ne yapayim cocuklar bizim cocuklarimiz yani boyle sacma bir dusunce olabilir mi ?

Cocuklara asla bakmaz alir annesine goturur oda zaten bakamaz rezil olur cocuklar ortalikta benim de burnumdan gelir. Zaten soylesem de kabul etmez ben bakamam der cikar icinden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…