- 29 Ekim 2018
- 3.402
- 6.261
- 73
- Konu Sahibi MevsimlerGibisin
-
Burada iyi kazandığı bir isi var yillardir ayni isi yapiyor çıkarsa bu kadar iyi bir is bulamaz. Daha once soyledim tasinalim sakin bi sehre orda yasayalim . Ne yiyip ne iceceksin rahatim bozulunca gorurum seni o zaman diyor. Ben az parayla da yasarim diyorum ben ailemden kopamam diyor.Madem ailesi onu dolduruyor onu evi il dışına taşımaya zorla
Cünkü biz esimle mutluyduk bir problemimiz yoktu ikinci cocuga kadar. Ailesi konusuyordu kendi kendine ama biz pek takmıyorduk onlari. Adam ikinci cocuktan sonra degisti.Neden 5 yıllık evlilikte 2 çocuk?
Evet kimse bakmak zorunda degilde tabii,ama hani yine de vicdanlı merhametli insan halden anlar size yardımcı olurlar diye düşündüm.yoksa kimse mecbur değil .gerçi eşiniz gördüğü halde halinizi,merhamet Edip vicdana gelip yardımcı olmadıktan sonra kime ne diyeceksin ki sende haklisin.o zaman en azından oturup baya ciddi bir konuşma yap sende ama hiç taviz vermeden baya ciddi şekilde,"madem öyle sen benim halimden anlamayıp kaçacak mısın böyle kusura bakma kural koyuyoruz şu dakikadan sonra ona uyulacak,ikimizde rahat edelim ne bu böyle iyilikle yaklaşıyorum anlamıyosun, e gidiyorum özlüyorum diyip elimden tutup getiriyorsun illa sert mi oluyum yani,bundan sonra bir hafta ailenle ne yapıyorsan yap gez toz ama bana karışma bir hafta bizimle çıkacaksın gezicez dolasicaz çocuklarımızla vakit geçiricez sosyallesicez bir zahmet niye eve kapaniyorum ben,yine baska hafta evden cikmayacaz evle ilgilenecez gerekirse evde bı aktivite bulacaz yemek yapacaz beraber falan bu gibi seyler,benide cocuklarini da kaybetmek istemiyorsan düzelmeye bak öyle kuralla falanda olmaz ben sadece bir çözüm bulmaya çalışıyorum bu böyle gitmez gidemeeez" diyin ve sözünüzü geçirin inşallah zaten sizi kaybetmek istemeyen bir adam anladığım kadariylaAynen oyle canim aynen oyle hatta bir keresinde cocugumun elini kapiya sikistirmislar mosmor geldi kafayi yiyordum . Altini islatiyor o sekilde gezdiriyorlar pisik oluyor cocugum . 2 saatten fazla kalmasina izin vermiyorum bu yuzden . Gelene kadar da huzursuzluktan kendimi yiyorum . Evleri de 6.kat dikatsizler cocuguma bisey olur diye cildiriyorumAilem yakin sayilir anneme arada bir birakiyorum ama ne hikmetse o da hep planlarini haftasonu yapiyor sanki calisan is kadini gibi . Vocuklara bakmaktan kaciyor gibime geliyor artik bisey de diyemiyorum sonuvta annem bile olsa cocuklar benim ve bakmak zorunda değiller.
Ailemden kopamam mı diyor. Evdeki ailesini umursamıyo belli ki. Uzakta olup az parayla yaşamak daha huzurlu olur. Tek başına evde o parayı harcayamıyosun bileBurada iyi kazandığı bir isi var yillardir ayni isi yapiyor çıkarsa bu kadar iyi bir is bulamaz. Daha once soyledim tasinalim sakin bi sehre orda yasayalim . Ne yiyip ne iceceksin rahatim bozulunca gorurum seni o zaman diyor. Ben az parayla da yasarim diyorum ben ailemden kopamam diyor.
Konuyu baştan sona okudum. Zaten bunları yapmışsınız. O halde aileniz ile görüşün derdinizi anlatın öylesine kalmaya değil, temelli kalıyormuş gibi gidin. Kapınızı gelip tırmalasa da, sizi özlediğini de söylese ciddi olduğunuzu ve bu evliliğin kopma noktasına geldiğini gösterin. Bir boşanma avukatı ile aile danışmanı kartı bulun ve görebileceği yerlere koyun. Benim de iki çocuğum var fakat geziyorum. Bakın bu yaz 4 yaşındaki kızım ve 20 günlük bebeğimle İstanbula gittim kızımın protezini yaptırmak için. Ablamla akşamları canımız sıkıldı gezdik tozduk. Gün içinde canım sıkıldı diğer ablama gittim. Tabii benim arabam vardı ama arabasız olsam da çıkar gezerdim. İstanbulda mecbur bir ay kaldım. Evime döndüm tam bir hafta geçti abimle memleketime gittik dağ tepe, bayır demeden gezdik. Arada haftasonları büyük kızımı alıp avmlerdeki oyun alanlarına götürüyorum. Oralarda çocuk emanet var. Bazen bırakıyorum o da bayılıyor ben geziyorum avmde bazen yanında kalıyorum, bazen beraber geziyoruz. Ayrıca çocuğunuz kreş yaşındaysa kreşe vermenizi öneririm. Siz de insansınız.Konuşun, anlamaz ise çocuklarınızı alın ve ailenizin yanına gidin bir süre. Madem bunalıyormuş, kendini sizden ve çocuklardan mahrum bırakmak istiyormuş, siz de aynısını yapın. Ancak sakın ipleri de elden bırakmayın. Bencil olduğunuzu düşünüyorsa, her ne kadar bu en son çözüm de olsa, ayrılabileceğinizi söyleyin. Fakat bunu ağzınıza pelesenk etmeyin. Böylece sizin bencilliklerinizden de kurtulmuş olur. Çocuk falan bahane. Hepsini bir kenara koyalım. Sizden vazgeçer bir şekilde anlarım ama hangi baba çocuklarından vazgeçer. Vazgeçen adam baba mıdır? Kusura bakmayın lütfen ağır olduysa. Fakat, ne demek çocuklardan bunalıyorum?
Aynen oyle kaybetmek istemiyor ama kazanmak icin de hicbirsey yapmiyor. Bu konusmalari cok yaptim inanin fayda etmedi ama bir kez daha konusacagim bu sekilde gitmez diyeceğim. Anneyiz diye hersey bizim ustumuze mi yıkılmalı annelik duygumuz sonuna kadar somurulmeli mi bu erkekler tarafindan. Bilmiyorum ben anlayamiyorum bunlari.Evet kimse bakmak zorunda degilde tabii,ama hani yine de vicdanlı merhametli insan halden anlar size yardımcı olurlar diye düşündüm.yoksa kimse mecbur değil .gerçi eşiniz gördüğü halde halinizi,merhamet Edip vicdana gelip yardımcı olmadıktan sonra kime ne diyeceksin ki sende haklisin.o zaman en azından oturup baya ciddi bir konuşma yap sende ama hiç taviz vermeden baya ciddi şekilde,"madem öyle sen benim halimden anlamayıp kaçacak mısın böyle kusura bakma kural koyuyoruz şu dakikadan sonra ona uyulacak,ikimizde rahat edelim ne bu böyle iyilikle yaklaşıyorum anlamıyosun, e gidiyorum özlüyorum diyip elimden tutup getiriyorsun illa sert mi oluyum yani,bundan sonra bir hafta ailenle ne yapıyorsan yap gez toz ama bana karışma bir hafta bizimle çıkacaksın gezicez dolasicaz çocuklarımızla vakit geçiricez sosyallesicez bir zahmet niye eve kapaniyorum ben,yine baska hafta evden cikmayacaz evle ilgilenecez gerekirse evde bı aktivite bulacaz yemek yapacaz beraber falan bu gibi seyler,benide cocuklarini da kaybetmek istemiyorsan düzelmeye bak öyle kuralla falanda olmaz ben sadece bir çözüm bulmaya çalışıyorum bu böyle gitmez gidemeeez" diyin ve sözünüzü geçirin inşallah zaten sizi kaybetmek istemeyen bir adam anladığım kadariyla
Kocanız bencilliği çok yanlış anlamış. Canları cehenneme böyle erkeklerin.Konusuyorum ben calisiyorum yoruluyorum diyor. Haftasonu geliyor cocuklari disafi cikaralim diyorum bencilsin diyor. Haftaici essek gibi calisiyorum haftasonu kendime vakit ayiracagim diyor. Sonra bakiyorum kardesleriyle annesiyle akrabalariyla falan geziyor kahveye gidiyor mac izlemeye gidiyor.
Evet oyle soyluyor kopamazmis sanki bir tek onun ailesi var benim yok. Ben kendi ailemi de arkamda birakip gitmiyorum sanki. Rahatina ve standartlarina duskun beyfendi vazgecemiyor.Ailemden kopamam mı diyor. Evdeki ailesini umursamıyo belli ki. Uzakta olup az parayla yaşamak daha huzurlu olur. Tek başına evde o parayı harcayamıyosun bile
Yok hayatim ne yuz vermesi inan ki burnundan döküyorum yine ayni bu adam . Oyle cok sessiz bir kadin degilim sinirlendigimde herseyi soyluyorum ama yok yuzunun derisi kalin olan insana islemez bunlar.Çok yüz vermeyin şu erkeklere ya bizde bekardık annemizin evinden mi getirdik çocukları yapmayı biliyorsa bakmayı da bilecek sen nasıl davranırsan davran o çocuklarla ilgilenmek vakit geçirmek zorunda
Ne guzel siz yalniz basiniza cikabiliyorsunuz benim cocuklar cok kucuk biri 9 aylik biri 2 yasina girdi. Yani imkansiz tek basima cikmak. Kres cagina geldiklerinde hemen verecegim rahatlayacagim. En son dediginiz gibi olacak zaten gercekten pilimi pirtimi toplayip gidecegim anneme akli basina gelsin diye baktim yine gelmiyor ona gore kendime bir yol cizecegim.Konuyu baştan sona okudum. Zaten bunları yapmışsınız. O halde aileniz ile görüşün derdinizi anlatın öylesine kalmaya değil, temelli kalıyormuş gibi gidin. Kapınızı gelip tırmalasa da, sizi özlediğini de söylese ciddi olduğunuzu ve bu evliliğin kopma noktasına geldiğini gösterin. Bir boşanma avukatı ile aile danışmanı kartı bulun ve görebileceği yerlere koyun. Benim de iki çocuğum var fakat geziyorum. Bakın bu yaz 4 yaşındaki kızım ve 20 günlük bebeğimle İstanbula gittim kızımın protezini yaptırmak için. Ablamla akşamları canımız sıkıldı gezdik tozduk. Gün içinde canım sıkıldı diğer ablama gittim. Tabii benim arabam vardı ama arabasız olsam da çıkar gezerdim. İstanbulda mecbur bir ay kaldım. Evime döndüm tam bir hafta geçti abimle memleketime gittik dağ tepe, bayır demeden gezdik. Arada haftasonları büyük kızımı alıp avmlerdeki oyun alanlarına götürüyorum. Oralarda çocuk emanet var. Bazen bırakıyorum o da bayılıyor ben geziyorum avmde bazen yanında kalıyorum, bazen beraber geziyoruz. Ayrıca çocuğunuz kreş yaşındaysa kreşe vermenizi öneririm. Siz de insansınız.
Aynen oyle bencilligin kelime anlami kendisi aslinda ama farkinda degil.Kocanız bencilliği çok yanlış anlamış. Canları cehenneme böyle erkeklerin.
Aynen oyle annesi bana terbiyesizlik yapti ben de ona yaptim . Evlendigimden beri yapiyorlar susuyorum bir defa canima tak etti susmadim terbiyesizlik oldu. Eger ben terbiyesizsem onun ailesi terbiyesizligin kitabini yazdilar. Aileme karsi kufurlu mesaj atmis ustelik ortada hic birsey yokken, bende gordum mesaji bende ona kufur ettim. Daha once bana ederdi surekli ama ses cikarmazdim cevap vemezdim bu sefer kanima dokundu. Her insanin bir patlama noktasi vardir. Eger kocam da bundan dolayi yapiyorsa benimde sogumam yakindir. Ben soguyunca da daha asla eskisi gibi olmamAynisi başıma geldiği için söylüyorum ilk seçenek yani ailesi dolduruyor doldurmasa bile eşin annesine ona gore terbiyesizlik yaptığın için senden soğumuş olabilir aynı şey başıma geldi çünkü ama umrumda değil ben ondan daha çok soğudum
Ben kızımı 2 yaşında verdim kreşe. Belki vicdansızlık gibi gelebilir ama ilk protezi iki yaşına bir ay kala yapıldı ve çocuğum her ne kadar havuza gitsek, çocuk falan görse de kuzenleri dışında kimseyle oynamışlığı yoktu. Sosyalleşsin diye verdim. Başta vicdanım sızladı ama iyi ki verdim diyorum iyi ki... Sizinkiler çıkmak için gerçekten küçükmüş. Büyüğünün şuan tam koşturma dönemleri biraz zor o sebepten. Ezdirmeyin elinizden geldiğince kendinizi. Aynısını siz ona yapsanız belki size neler neler der.Ne guzel siz yalniz basiniza cikabiliyorsunuz benim cocuklar cok kucuk biri 9 aylik biri 2 yasina girdi. Yani imkansiz tek basima cikmak. Kres cagina geldiklerinde hemen verecegim rahatlayacagim. En son dediginiz gibi olacak zaten gercekten pilimi pirtimi toplayip gidecegim anneme akli basina gelsin diye baktim yine gelmiyor ona gore kendime bir yol cizecegim.
Cok dogru soylediniz kendini hint kumasi sanmaya basladi. Benim ona ihtiyacım yok ki çocuklarının ona ihtiyaci var. Simdi çekip gitsem her turlu ayaklarimin uzerinde durur cocuklarima da guller gibi bakarim . Bundan sonra ben de temelli gorusmeyecegim ailesiyle . Evimin icinde dusman beslemeye gerek yok.sende sal ozaman.ona yemek yapma canasirini yikama suratina bakma.aile konusunu acma sakin.benimde iki cocugum var en bas bizde oyle olduk.cocuklar buyudukce zaten eskiye donuluyor.kendine zaman ayir ona yalvarma.gormezden gel.hizmetci gibi hisstme kendini.annelik boyle birsey.evlat candir.parka git gezmeye git kocana bagimli olma.ailesi zaten berbatmis.bendede var oyle uc elti.gorusmuyorum kv ile de cok nadir.
uzerine dusme sen dustukce o daha cok kabarir..temel saglamsa eskiye donersiniz meraketme..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?