• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evden soguyan kocaya bir çare ?

Valla annesigille asla gorusmeyecegim esim de bunu kabullenmek zorunda. Ister kacar ister gocer bunu kabullenecek bir sekilde. Bu sekilde yasamayi ogrenecegiz ikimiz de. Ben o insanlarla daha yuz yuze bakamam.

Daha baska sebep mi ariyorsunuz neden sogudu diye.Yukarida yazmissiniz kabak gibi apacik. 3 ay degil 5 ay degil 3 sene degil asla gorusmeyecegim diyorsunuz.Adam da huzursuz oldugu ortamdan uzaklasmak istiyor.Evinden ve sizden.

bence eşinin ailesi kendine bağlamak için bir takım şeyler yapmış. kıskanç şeyler hem çocuklarını evlendirmeye çok meraklı oluyorlar evlenincede kıskanıyorlar.

Bu tür konuları anlamıyorum. Evden soğumak nedir ki. Eş ve çocuklar = mutluluk ve huzur. Umarım sorunu çözersiniz.

Bilgisayardan whatsap web yaziyorsun senden kod istiyr. Telefonundan whatsap ayarlarindan da whatsap webi aciyorsun bilgisayari okutuncaa aksama kadar tum mesajlarini evden takip ediyorsun. Yedigim kaziklar beni profesir yapti canim :)
Ama esinin tlf na girip yapiyon demi.bnmki tlf nuna sifre koyuk yapamam o zaman demi

Yani bilemiyorum. 5 yıl 2 çocuk. Anlamışsınızdır diye düşündüm ama. Zaten bir insanı bütünüyle tanımak çok uzun zaman alıyor da.
Istedigin kadar tani her zaman insanlara bir yanilma payi birakirim. Cok iyi tanidigimi sandigim insanlari da hic taniyamadigimi gordum o yuzden kimseyi tam tanidim cozdum diyemiyorum.

Daha baska sebep mi ariyorsunuz neden sogudu diye.Yukarida yazmissiniz kabak gibi apacik. 3 ay degil 5 ay degil 3 sene degil asla gorusmeyecegim diyorsunuz.Adam da huzursuz oldugu ortamdan uzaklasmak istiyor.Evinden ve sizden.
Gorustugum zaman daha cok huzursuz oluyoruz canim. Bizi birbirimize sokuyor evime gelip gittikce. Sacma sapan batil seyler yapmaya calisirken gordum kac kere. Ne yapayim basimin uzerinde mi tasiyayim sizce.

valla neresinden tutsam elimde kalıyor. eşin hem ilgili bir baba değil hem de iyi bir eş değil anlattığına göre.. bi de buna 3. kişiler eklenmiş maşallah tüm sülale...
çoğuyla yüzgöz olunup bişeyler yaşanmış geri dönüşü zor gibi.. ya eşinizle karar verip kendi kabuğunuza çekileceksiniz ya da bu şekilde yarım yamalak yaşayacaksınız.

valla neresinden tutsam elimde kalıyor. eşin hem ilgili bir baba değil hem de iyi bir eş değil anlattığına göre.. bi de buna 3. kişiler eklenmiş maşallah tüm sülale...
çoğuyla yüzgöz olunup bişeyler yaşanmış geri dönüşü zor gibi.. ya eşinizle karar verip kendi kabuğunuza çekileceksiniz ya da bu şekilde yarım yamalak yaşayacaksınız.
Aynen oyle cook yuz goz olduk defalarca soyledim ama anlamadi esim fazla yuz goz olduk diye. Mesafemizi koyalim artik kotu olacak dedim ama o bildigini okudu.

İşte onu diyorum. Huy değişmez. Huyu zaten böyleydi. Ama başta oynadı ya da siz göremediniz karakterini.
Ya dediginiz gibi yada ailesiyle gorusmedigim icin beni cezalandiriyor. Yada gercekten cocuklar onu bunaltiyor . Arada kaldim ne yapacagimi bilmiyorum.

Back
X