• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evdeki leş kokusu

Prizi kontrol ederken mefta olmam inşallah neresinden edilir ki sadece dışardan bakabilirim. Evim eski değil yukarıda ablam var ölü değil :) Yan taraf ihtimali var öyle bi şey olsa sadece benim odaya vurmazmış diyolar. Buzdolabı yok odada. Her şeyi ortaya döktüm kitaplara baktım içine bile bakıcam hatta. Çantalara baktım.Giysilerin cebine bakmadım ama bi şey unutsam koklayınca kokardı herhalde. Yine de bakıcam ama çaresiz kaldım. Patates olayını duydum da benim odamda yok. Geniz eti iltihabı olsa bütün aile duymazdı. Acaba hasta mıyım diye de düşündüm :işsiz::işsiz:

Ayy benimde bir arkadaşa böyle olmuştu bulamadı kokuyu en son anladıki kendinden geliyormuş :halay:göbeği küflenmiş doktor öyle demiş göbek deliğinden geliyormuş :rolleyes::KK70:kremle falan geçti
Çok ilginç valla ilk defa duydum ama ben odada olmayınca da kokuyor şükür mü desem ne desem şimdi bilemedim

Sabaj sabah uykulu gözlerim meraktan açıldı ne aksiyondu ama

O değilde Müge anlı’da şu an işlenen bir konu var . Yaşlı kadını öldürmüşler , çekyata koymuşlar kızı 3-4 gün sonra kokuyu ararken bulmuş annesinin ölüsünü 🙄🙄 aklıma birden o geldi töbe töbe..
yapacağınız en mantıklı şey bence bütün odayı boşaltmak . Dolaplar , kıyafetler dahil ..

Odada saksı var mı?

Müge Anlının işlediği konu gibi sizin ki de.Kadının yatakta odasından kötü koku geliyormuş meğerse annesini öldürüp bazanın altına koymuşlar
Ayy benimde bir arkadaşa böyle olmuştu bulamadı kokuyu en son anladıki kendinden geliyormuş :halay:göbeği küflenmiş doktor öyle demiş göbek deliğinden geliyormuş :rolleyes::KK70:kremle falan geçti

🙄🙄🙄😆😆😆

Komşulara gidip sen sorsana annenden gizli çok rahatsız edici bişi bulamadıysan başka dairelerden geliyordur

Annemin evi çatı katı üstte güvercinler var ölen olursa çok pis kokuyor çatı katı, yuvalarınıda bozmak istemiyor annem ve bir süre kokuya maruz kalıyorlar bazen, bende geçen gün misafirlikteyken tam çıkmak üzereyken baktım oğlumun bezi şişmiş hemen değiştim çantamda poşet taşıyorum poşete bağladım kimseye çöpümüzü bırakmayayım ayıp olur inince atarım diye hemen çantama attım çıktım, meğer unutmuşum 3 gün sonunda dolapta bir koku farkettim meğer orda kalmış hemen alıp attım havalandırdım odayı 😒😪😒😪😒😪

kullandığın ilaç var mı ? yan etki olarak koku alma bozukluğunda olabilir. Bir ara kas gevşetici kullanıyordum. Dışarda bişey yok , eve geliyorum böğğğğ kusçam sürekli kokuyor diye dolaşıyordum. Annem , babam , kardeşim ne kokusu saçmalama diyorlardı ama bana baya keskin iğrenç koku geliyordu hatta yemek bile yiyemiyordum , evli olsam hamilesin derlerdi kesin. Sonra ilacın yan etkisini okudum, ilacı kestim ve koku bitti :eek:

Aslında sineklerin girmesine izin verin
Nereye doğru giderlerse koku kaynağı ordadır

İpince bir kilim var onu yıkarım artık, saksı vardı hepsini çıkardım dışarı. Sinek görünce tiksiniyorum zaten ama mecbur davet ediyim eve baksınlar. Şu ceset ihtimali aklıma geliyo da her yanı basardı belki de

Sonucu merak ettim. Bulunca konuyu güncelle lütfen..
Bunlar hep tecrübe :)

Back