Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ahaha aynı şey aklıma geldi gece okuduğumdaO değilde Müge anlı’da şu an işlenen bir konu var . Yaşlı kadını öldürmüşler , çekyata koymuşlar kızı 3-4 gün sonra kokuyu ararken bulmuş annesinin ölüsünü aklıma birden o geldi töbe töbe..
yapacağınız en mantıklı şey bence bütün odayı boşaltmak . Dolaplar , kıyafetler dahil ..
Çok eskiden annemlerin evinde de böyle bir şey olmuştu. Sonradan farkettik ki ampülün takılı olduğu duy ışık açıkken ısındıkça kötü koku yapıyormuş. Belki böyle bir şey olabilir sizinki de .Acil yardıma ihtiyacım var☹ Odamda günden güne artan ölmüş bir şey kokusu var. Odayı didik didik aradım hiçbir şey yok. Her deliğe bakıyorum fare falan mı girdi ama yok. Kaynağı bulamadım bi türlü. Ne olabilir böyle bi şey yaşayan var mı? Fare çıksa sevincem en azından kaynağı bulurum.
ampulü de kokladım ama öyle mi anlaşılıyo acabaÇok eskiden annemlerin evinde de böyle bir şey olmuştu. Sonradan farkettik ki ampülün takılı olduğu duy ışık açıkken ısındıkça kötü koku yapıyormuş. Belki böyle bir şey olabilir sizinki de .
Yani biz öyle anlamıştık. Başka ısınan plastik bir aksam varsa evinizde onlarda olabilir.ampulü de kokladım ama öyle mi anlaşılıyo acaba
Acil yardıma ihtiyacım var☹ Odamda günden güne artan ölmüş bir şey kokusu var. Odayı didik didik aradım hiçbir şey yok. Her deliğe bakıyorum fare falan mı girdi ama yok. Kaynağı bulamadım bi türlü. Ne olabilir böyle bi şey yaşayan var mı? Fare çıksa sevincem en azından kaynağı bulurum.
Ay konu ile alakalı değil ama sirke makineye zarar veriyormuş deliyormuş makineyi bilginiz olsunSirke parfüm krem şampuan vs onlara da bak
Geçenlerde çamaşır makinasına sirke koyayım dedim
Evde kullanılmayan organik elma sirkesi vardı son kullanma tarihi geliyor biraz bunu koyayım dedim
Sonra makinayı çalıştırdım vs
Ertesi gün banyo berbat kokuyor gidersen mi makinanın borusundan mı vs vs aradım
Sirkenin anası makinanın içinde kalmış o kokmuş iki kere yıkadım da zor çıktı
Normal sirke kokusu değil hayvan leşi gibiydi evde kedi de var biryerlerde birşey sakladı ya da kaka yaptı sandık
odanizin sigortasini indirin koku azaliyorsa elektriktendirampulü de kokladım ama öyle mi anlaşılıyo acaba
Ay süt berbat kokar arabaya dökülse araba sattırır derler benim yün halıya döküldü gece uyuyamadık kokudanSüt dökülmüş olabilir mi bir yere