Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Evdeki leş kokusu
- Konu Sahibi semasar
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- evde pis koku
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Nette okudum onu ampülü avizeyi çıktım merdivene kokladım. Koku yok. Bi de camı açınca koca sinekler geldiKablo yanığıdır o dikkat edin. Aynı fare ölüsü gibi kokar.
baca yok peteklerin içine baktımArkadasin dedigi gibi kablo yanigi olabilir. Bir de odada baca deligi varsa, icerisine bir hayvan girip olmus olabilir.
Patates gercekten çok fena kokuyor eger çürüdüyse
Ben yazacaktım sen yazdın
Mutfağa bir girdim akşam iğrenç kokuyor
Direkt patateslere baktım bingo
Dün alınmıştı ama biri çürümüşşş
Berbat kokuyordu hemen site dışındaki çöpe gönderdim evde çöpe vs atılmazdı
- 8 Kasım 2014
- 4.856
- 10.535
- 408
Prizlere bakın, anahtarlara bakın. Mutlaka bir yerden geliyordur.Nette okudum onu ampülü avizeyi çıktım merdivene kokladım. Koku yok. Bi de camı açınca koca sinekler geldi
Kıyafetleri de kokladım da yok
onu da deniyim koklamadığım şey kalmadı :)Prizlere bakın, anahtarlara bakın. Mutlaka bir yerden geliyordur.
- 9 Temmuz 2015
- 10.397
- 21.023
- 398
- 34
- 30 Eylül 2018
- 1.470
- 1.899
- 53
Bende öyle düşündümHer yeri koklamaktan bıktım başkasını getirdim koklamaya :) Bok kokusu olsa keşke Valla komşum cinayet mi işledi acaba diye bile düşündüm
Ben neler düşünüyorum artık. Ölmüş olmaz da belki et unutmuştur falan ama o zaman apartmana da yayılırdı herhaldeYa şimdi saçma olacakta komşun ölmüş falan olabilir mi? Ya da biriktirme hastalığı olan bir komşunuz olabilir mi? Ya kusura bakma gece gece yazdım ama ben biraz şüpheci bir tipim. Korkuttuysam falan özür dilerim
- 12 Mart 2019
- 14.767
- 34.157
- 598
- 7 Aralık 2018
- 6.808
- 17.713
- 248
- 27
Çok saçma bi yerden çıkarsa söylemeye utanırım herkesi ayağa kaldırdım o kadarKoku nerden cıkicak cok merak ettim bulursanız özel olarak yazarmisınız
Bu arada insallah bir an once bulursunuz
- 23 Haziran 2019
- 754
- 2.258
- 43
- 34
Yok artık bu nasıl unutkanlık
asiri unutkanim yillardir cekiyorum. dün arabayi siteye park ettim öyle kalabalik bi yer degil hemen bulunan yer deli tavuk gibi sag sola gidisimi görmeliydin. bende bu konuda hikaye cok yada sirketde teli bulamayisim telin buzdolabdan cikmasi vs vs