• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evdeki leş kokusu

Kıyafetlerinizden birine bir koku sinmiş olabilir mi? Mesela pantolon paçasına siz fark etmeden kedi koku falan bırakmış bile olabilir. Erkek kedilerin bıraktığı koku leş gibi kokar. Gardırop veya kirli çamaşırları kontrol edin bakalım.

Arkadasin dedigi gibi kablo yanigi olabilir. Bir de odada baca deligi varsa, icerisine bir hayvan girip olmus olabilir. 🙄

Patates gercekten çok fena kokuyor eger çürüdüyse

Ben yazacaktım sen yazdın

Mutfağa bir girdim akşam iğrenç kokuyor

Direkt patateslere baktım bingo

Dün alınmıştı ama biri çürümüşşş

Berbat kokuyordu hemen site dışındaki çöpe gönderdim evde çöpe vs atılmazdı

Ya şimdi saçma olacakta komşun ölmüş falan olabilir mi? Ya da biriktirme hastalığı olan bir komşunuz olabilir mi? Ya kusura bakma gece gece yazdım ama ben biraz şüpheci bir tipim. Korkuttuysam falan özür dilerim 😔

Ya da daha normal bir şey yazayım; çatı katındaysan ve orada kuş falan ölmüşse onun da kokusu olabilir.

Ya şimdi saçma olacakta komşun ölmüş falan olabilir mi? Ya da biriktirme hastalığı olan bir komşunuz olabilir mi? Ya kusura bakma gece gece yazdım ama ben biraz şüpheci bir tipim. Korkuttuysam falan özür dilerim 😔
Ben neler düşünüyorum artık. Ölmüş olmaz da belki et unutmuştur falan ama o zaman apartmana da yayılırdı herhalde

Dolabındaki tüm kıyafetlere, ne kadar çantan varsa hepsinin içine,çekmecelere,yatak altlarına yastık içlerine çarşaf altına,dolap komidin arkasına tek tek bak. Bi de camı açınca büyük sinekler geldi dedin ya o sinekler nerede geziyor genelde?

Yok artık bu nasıl unutkanlık 🤢

asiri unutkanim yillardir cekiyorum. dün arabayi siteye park ettim öyle kalabalik bi yer degil hemen bulunan yer deli tavuk gibi sag sola gidisimi görmeliydin. bende bu konuda hikaye cok yada sirketde teli bulamayisim telin buzdolabdan cikmasi vs vs

Back