• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evdeki leş kokusu

Annemle yazliktayiz yazin cocuklarim ben annem yuruyus yaptik eve ciktik yataklar hazirlandi.Annemde yanimiza girdi torunlarini sevdi optu kokladi yatagina gitti.Gece boyunca bir koku olucem kokudan tam yattigim yerden geliyor oglumun yanindaydim baktim altinami pisledi diyo ee bisey yok yapmaz yani buyudu :) sabah oldu koklar koklamaz bogurdum anneme seslendim anneee bu koku ne ? Koltuga biri pislemis dedim imkansiz dedi :)) Banyoda cam. Makinesini calistiricam kirli toplarken annemin ustunden cikardigi sortu da ataym dedim aldik elime baktimki popo kismi kaka lekesi :) e sortta renkli anlasilmamis gece karanliginda ama ne koku mahvoldum.Oturdugu banktan gecivermis iste :D evi sardi bir bk kokusu tabi temizledim annem nereye oturmussa

asiri unutkanim yillardir cekiyorum. dün arabayi siteye park ettim öyle kalabalik bi yer degil hemen bulunan yer deli tavuk gibi sag sola gidisimi görmeliydin. bende bu konuda hikaye cok yada sirketde teli bulamayisim telin buzdolabdan cikmasi vs vs
Bende tv kumandasıni buzdolabina koymusum.bakiciydim ozamanlar baya gulmustu ozamn bana isverenim.

Odada buzdolabi var mi? Buz dolabinin arka taraftaki haznesi kokuyordur belki?

ust katınızda yasayan kım bızım bır tanıdıgımız evınde boyle koku hıssedıyor ama kokunun kaynagı ev degılmıs ust komsusu yaslı adam ölmus kımsesız gelenı gıdenı yokmus 1 aya yakın kalmıs oda kokmus ordan gelıyormus

apartmanın aydınlıgı havalandırması varsa kus kedı fare ölusude olabılır

ben olsam komsuların kapısını calarım sızın evede koku gelıyormu havalandırmadan mı gıderden mı anlamaya calısıyorum yanlıs anlamayın derdım acıkca

Bir kac gun once bende aynisini yasadim gomme dolabin falan var mi maalesef bizimkinin arkasinda su patlamis rutubet olmus ve dolabin tahtalari curuyunce resmen les kokmustu.

Eviniz müstakilmi?eger öyleyse tahta veya parkenin altında fare ölmüş olabilir bir keresinde yaşamıştık berbat bi durumdu.

Acil yardıma ihtiyacım var☹ Odamda günden güne artan ölmüş bir şey kokusu var. Odayı didik didik aradım hiçbir şey yok. Her deliğe bakıyorum fare falan mı girdi ama yok. Kaynağı bulamadım bi türlü. Ne olabilir böyle bi şey yaşayan var mı? Fare çıksa sevincem en azından kaynağı bulurum.😒
Kablo yanmış olabilir kontrol edin.İş yerinde başımıza gelmişti aynı leş gibi kokuyordu

Bir tanıdıktan duymuştum duvar arasında fare ölmüş zaman almış kuruyup kokunun çıkması. Eviniz yan evle bitişikmi böyle bir ihtimal varmı?

Odada yün birsey var mi? Varsa su dokulduyse cok pis kokar.
Gecen cocuklar odamda Yarim havuc birakmis. Odam felaket kokuyordu. Yaz masasinin cekmecesine koymuslar bide. Belki meyve Sebze kaldi unuttum
Birde komsular sag mi kontrol et :)

Bizim apartman 1 hafta kokuyordu ølu gibi alt komsunun kapi onunden gecerken. Arabasi da 1 hafta oyle ayni yerde durdu.
Adam selam verince selam almazdi o yuzden kapiyi calmadim ama 1 hafta sonra polis geldi Adam yatagin da ølu bulundu.

Prizlerin içinde fare öldüğünü duymuştum. Prizlerden çıkmaya çalışırken elektrik çarpıp ölüyorlarmış. Bi kontrol edin derim.

Canta ve ayakkabılarının içine baktın mı
Veya varsa kitaplıgının aralarına

Back