• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evdeki leş kokusu

İş yerinde binadan içeri girerken acayip bi koku geliyordu kış günü bide havalandırma o biçim soğuk diye fazla olmuyordu afedersiniz ceset gibi bok gibi tuhaf ama iğrenç olduğu kesin sonra iş yerini çamaşır sularla yıkadılar bildiğin hafifliyor ama tekrar artıyordu bi çalışan ani geldi k9 köpeği gibi kokuya koklaya koklaya gitti bu duvarda bişey var kıralım dedi millet yok artık duvar kırılır mı şu bu derken zamanında alçıpanla bölünmüş bi duvar olduğu ortaya çıktı velhasıl adam sorumluluğu ben alıyorum bişey çıkmazsa yaptırcam dedi alçıpan kırıldı içinde sıkışmış kedi büyüklüğünde lağım faresi çıktı içinden

İş yerinde binadan içeri girerken acayip bi koku geliyordu kış günü bide havalandırma o biçim soğuk diye fazla olmuyordu afedersiniz ceset gibi bok gibi tuhaf ama iğrenç olduğu kesin sonra iş yerini çamaşır sularla yıkadılar bildiğin hafifliyor ama tekrar artıyordu bi çalışan ani geldi k9 köpeği gibi kokuya koklaya koklaya gitti bu duvarda bişey var kıralım dedi millet yok artık duvar kırılır mı şu bu derken zamanında alçıpanla bölünmüş bi duvar olduğu ortaya çıktı velhasıl adam sorumluluğu ben alıyorum bişey çıkmazsa yaptırcam dedi alçıpan kırıldı içinde sıkışmış kedi büyüklüğünde lağım faresi çıktı içinden
K9 burunlu biri lazım diyorsunuz. Valla böyle bir durumda ve çaresiz kalırsam emniyete, itafiyeye başvururum.

Kimisi çok hassas olur ve yerini bulur o abi de aynı öyle yaptı ve duvarı kırdırdı buruna güveni sonsuzmuş 😂
Resmi makamlara ayağı kaldırmadan arkadşınızı mı yönlendirsek
Aynı şeyi yaşadım ve nasıl sıkıntı olduğunu biliyorum ama biz bulmuştuk, buzdılabının arkasında ki hazneye dondurucudan kan akmış ve hava da sıcak olduğu için kokmuş

Koku belli bi yerden gelmiyo zaten sorun orda, duvarları da kokladım. Delirtici bi şey. Neyse ki azalıyor ama tekrar olursa naparım bilmem :110:

Bir yerde bir hayvan öldüyse ve bulunduğu yer duvar arasında vs gibi evin dışına yakınsa, kokunun azalmasının sebebi havaların soğuması olabilir. Havalar ısınınca koku yeniden artarsa, evin dışına yakın yerlere odaklanın derim.

Back