- 3 Aralık 2011
- 10.447
- 12.578
- 298
Yanlış yere konu açtı diye banlanmıştır taşımışlar konuyuAllah bilir kime ne yorum yaptı
Az daha tutsaymış çenesini şu iş bi çözülseydi
Ama bence büyük bi dert bdvde iyiydi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yanlış yere konu açtı diye banlanmıştır taşımışlar konuyuAllah bilir kime ne yorum yaptı
Bence de iyiydi ya şimdi konu sahibi güncelleme yaptığında hiçbirimizin ruhu duymicakYanlış yere konu açtı diye banlanmıştır taşımışlar konuyu
Ama bence büyük bi dert bdvde iyiydi
Evet izmitteIzmitte oldu bu değil mi,ben de biliyorum.
Allah bilir kime ne yorum yaptı
Elektrik yuvalarını kapı kenarlarını her yeri söktürdük ama bulamadık
Bu konuyu açıp diğerlerine bakmadım bile, sebebini bilmiyorum. Atıp tutarken biraz ölçülü mü olsak?
Bu konuyu açıp diğerlerine bakmadım bile, sebebini bilmiyorum. Atıp tutarken biraz ölçülü mü olsak?
K9 burunlu biri lazım diyorsunuz. Valla böyle bir durumda ve çaresiz kalırsam emniyete, itafiyeye başvururum.İş yerinde binadan içeri girerken acayip bi koku geliyordu kış günü bide havalandırma o biçim soğuk diye fazla olmuyordu afedersiniz ceset gibi bok gibi tuhaf ama iğrenç olduğu kesin sonra iş yerini çamaşır sularla yıkadılar bildiğin hafifliyor ama tekrar artıyordu bi çalışan ani geldi k9 köpeği gibi kokuya koklaya koklaya gitti bu duvarda bişey var kıralım dedi millet yok artık duvar kırılır mı şu bu derken zamanında alçıpanla bölünmüş bi duvar olduğu ortaya çıktı velhasıl adam sorumluluğu ben alıyorum bişey çıkmazsa yaptırcam dedi alçıpan kırıldı içinde sıkışmış kedi büyüklüğünde lağım faresi çıktı içinden
Kimisi çok hassas olur ve yerini bulur o abi de aynı öyle yaptı ve duvarı kırdırdı buruna güveni sonsuzmuşK9 burunlu biri lazım diyorsunuz. Valla böyle bir durumda ve çaresiz kalırsam emniyete, itafiyeye başvururum.
Resmi makamlara ayağı kaldırmadan arkadşınızı mı yönlendirsekKimisi çok hassas olur ve yerini bulur o abi de aynı öyle yaptı ve duvarı kırdırdı buruna güveni sonsuzmuş
Ayyy valla inşallah bulursunuz biZde merak ettik burdaKoku belli bi yerden gelmiyo zaten sorun orda, duvarları da kokladım. Delirtici bi şey. Neyse ki azalıyor ama tekrar olursa naparım bilmem
Koku belli bi yerden gelmiyo zaten sorun orda, duvarları da kokladım. Delirtici bi şey. Neyse ki azalıyor ama tekrar olursa naparım bilmem