• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evdeki leş kokusu

Ben neler düşünüyorum artık. Ölmüş olmaz da belki et unutmuştur falan ama o zaman apartmana da yayılırdı herhalde
Et kokusu o kadar yayılır mı ki ya? Birileri çöpünü falan mı atmıyor? Apartman kokuyor mu?

Dolabındaki tüm kıyafetlere, ne kadar çantan varsa hepsinin içine,çekmecelere,yatak altlarına yastık içlerine çarşaf altına,dolap komidin arkasına tek tek bak. Bi de camı açınca büyük sinekler geldi dedin ya o sinekler nerede geziyor genelde?
Gezdiği yerlere de baktık tavana falan kondu. Bakmadığım yer kalmadı gibi ama derin bi temizlik yapıp tekrar bakıcam

Dolabındaki tüm kıyafetlere, ne kadar çantan varsa hepsinin içine,çekmecelere,yatak altlarına yastık içlerine çarşaf altına,dolap komidin arkasına tek tek bak. Bi de camı açınca büyük sinekler geldi dedin ya o sinekler nerede geziyor genelde?
Benim anladığım büyük sinekler onlar da çöplere, pisliğe falan gelmez mi?

Bir de giderlerden de koku gelebiliyor. Oralara da bakın derim

İç çamaşırlarınıza baktınız mı? Ya da bir yerlerde kullanılmış ped falan unutmuş olabilir misiniz? Kitaplık varsa ordaki kitapların içine arkasına falan da bakın camdan giren haşereler yuva yapabiliyormuş kitaplıklara
kullanılmış pedi odama sokmam da o bile geldi aklıma öyle bi şey olursa birini tutup kendimi dövdüriyim bari

Mutlaka bakmışsınızdır ama giderlere falan bakın, bi yerlere düşmüş patates soğan falan olabilir, ıslak havlu çamaşır falan kaldıysa onlar olabilir, dolapların arkasında birşey ölmüş olabilir.
Alt kat üst kat komşulardan gelse mutlaka diğer evlere de giderdi sanırım :KK64:
Ayy ben tırstım yalnız :eek:
Bulunca yazın gerçekten merak ettim o_O

Evi sirkeli suyla silmeye başlayın
Kokuyu alıyor biraz bol bol havalandırın eşyalarınıza kadar her şeyi çıkarıp odayı tekrar yerleştirin
Çamaşırlarınızda ne var ne yok hepsini makina ya atıp yıkayın
Çantalarınızı açıp hepsinin gizli gözlerine kadar bakın
Ya bir şey arada öldü bulamıyorsunuz ya bir meyve sebzeyi çantada bir yerde unuttunuz

Back