- 9 Temmuz 2015
- 10.397
- 21.023
- 398
- 34
Et kokusu o kadar yayılır mı ki ya? Birileri çöpünü falan mı atmıyor? Apartman kokuyor mu?Ben neler düşünüyorum artık. Ölmüş olmaz da belki et unutmuştur falan ama o zaman apartmana da yayılırdı herhalde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Et kokusu o kadar yayılır mı ki ya? Birileri çöpünü falan mı atmıyor? Apartman kokuyor mu?Ben neler düşünüyorum artık. Ölmüş olmaz da belki et unutmuştur falan ama o zaman apartmana da yayılırdı herhalde
Gezdiği yerlere de baktık tavana falan kondu. Bakmadığım yer kalmadı gibi ama derin bi temizlik yapıp tekrar bakıcamDolabındaki tüm kıyafetlere, ne kadar çantan varsa hepsinin içine,çekmecelere,yatak altlarına yastık içlerine çarşaf altına,dolap komidin arkasına tek tek bak. Bi de camı açınca büyük sinekler geldi dedin ya o sinekler nerede geziyor genelde?
Olsn sen yinede soyle utanma burdakiler seni meraktan rahat birakmaz canimÇok saçma bi yerden çıkarsa söylemeye utanırım herkesi ayağa kaldırdım o kadar
Benim anladığım büyük sinekler onlar da çöplere, pisliğe falan gelmez mi?Dolabındaki tüm kıyafetlere, ne kadar çantan varsa hepsinin içine,çekmecelere,yatak altlarına yastık içlerine çarşaf altına,dolap komidin arkasına tek tek bak. Bi de camı açınca büyük sinekler geldi dedin ya o sinekler nerede geziyor genelde?
evet o yüzden kesin bi şey var diyoruz, ama bulamıyoruz.Benim anladığım büyük sinekler onlar da çöplere, pisliğe falan gelmez mi?
Neyse ben gerilim filmi senaryosu yazmayayım yoksa çok acayip şeyler geliyor aklıma. Susayım en iyisi.evet o yüzden kesin bi şey var diyoruz, ama bulamıyoruz.
kullanılmış pedi odama sokmam da o bile geldi aklıma öyle bi şey olursa birini tutup kendimi dövdüriyim bariİç çamaşırlarınıza baktınız mı? Ya da bir yerlerde kullanılmış ped falan unutmuş olabilir misiniz? Kitaplık varsa ordaki kitapların içine arkasına falan da bakın camdan giren haşereler yuva yapabiliyormuş kitaplıklara
ooo ben kendim mi ölüyorum acaba dedimNeyse ben gerilim filmi senaryosu yazmayayım yoksa çok acayip şeyler geliyor aklıma. Susayım en iyisi.
Vallahi ben de duvarın içinde ceset mi var diye düşündüm bir anooo ben kendim mi ölüyorum acaba dedim
Direk patates geldi aklima bikere basima gelmsti cnku resmen lesss curuyncepatates olabiliyor
kullanılmış pedi odama sokmam da o bile geldi aklıma öyle bi şey olursa birini tutup kendimi dövdüriyim bari