• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evdeki leş kokusu

Ay süt berbat kokar arabaya dökülse araba sattırır derler benim yün halıya döküldü gece uyuyamadık kokudan

Araba mevzusunu biliyorum evet. Bizim de haliya dökülmüştü bekledikce daha kotu kokmustu. Yikamayla gecemeyecek diye korkuyordum ki gecti neyseki

Komşulara sordum yok bi şey, ampulü yakmasam da gece de gündüz de koku yaptı. Yiyecek süt vs dökülmedi hiç. Çatıyı kontrol ediyoruz bi şey yok 😒

komşu ölmüş olmasın ya.

bi gün yürüyorum dediğiniz gibi bi koku geliyordu bi evden. ev de kapalı. bikaç gün daha geçtim leş gibi kokuyor en son gördüm ev boşaltılmış koku da gitmiş. heralde ordaki kişi öldü :(

apartmanda yaşlı komşu varsa sağda solda bi kontrol edin

Annemle yazliktayiz yazin cocuklarim ben annem yuruyus yaptik eve ciktik yataklar hazirlandi.Annemde yanimiza girdi torunlarini sevdi optu kokladi yatagina gitti.Gece boyunca bir koku olucem kokudan tam yattigim yerden geliyor oglumun yanindaydim baktim altinami pisledi diyo ee bisey yok yapmaz yani buyudu :) sabah oldu koklar koklamaz bogurdum anneme seslendim anneee bu koku ne ? Koltuga biri pislemis dedim imkansiz dedi :)) Banyoda cam. Makinesini calistiricam kirli toplarken annemin ustunden cikardigi sortu da ataym dedim aldik elime baktimki popo kismi kaka lekesi :) e sortta renkli anlasilmamis gece karanliginda ama ne koku mahvoldum.Oturdugu banktan gecivermis iste :D evi sardi bir bk kokusu tabi temizledim annem nereye oturmussa

Ya cocukluk anım aklima geldi. Kalabalik ailecek tatildeyiz pansiyon bir evde kaliyoruz halamlar kuzenler filan kalabaligiz kabile şeklinde. 😂😂😂 En kucuk kuzenim altina sicmis sonrada kulodunu kendince yikamaya calisip gitmis temiz camasirlarin yanina asmiş 🤣🤣🤣evi kokutmustu kimsenin aklina gelmiyor tabi temiz camasirlara bakmak 😂😂😂😂 sonra ben gormustum o boklu donunu aklima geldi kahkaha attim gece gece 😁😁😁

Ya cocukluk anım aklima geldi. Kalabalik ailecek tatildeyiz pansiyon bir evde kaliyoruz halamlar kuzenler filan kalabaligiz kabile şeklinde. 😂😂😂 En kucuk kuzenim altina sicmis sonrada kulodunu kendince yikamaya calisip gitmis temiz camasirlarin yanina asmiş 🤣🤣🤣evi kokutmustu kimsenin aklina gelmiyor tabi temiz camasirlara bakmak 😂😂😂😂 sonra ben gormustum o boklu donunu aklima geldi kahkaha attim gece gece 😁😁😁
Yaa bende cok seviyorum tatil anilarimizi o kucuk kuzenler yegenler olmasa nasil eglenecektik 😅 bizde de cok var o don meselelerinden ah ah 🥰

Kıyafetlerin misal mantonun cebinde bir şey kalmış olabilir mi ?

Henüz sonuç yok. Bütün eşyaları tek tek incelemek zaman alıyor 😒 Komşularda da ceset filan yok artık öyle düşünmüştüm çünkü :) baca da yok odada. nereyi koklicamı şaşırdım. Her yeri bi inceliyim ondan sonra da çıkmazsa kesin büyüdür

Acil yardıma ihtiyacım var☹ Odamda günden güne artan ölmüş bir şey kokusu var. Odayı didik didik aradım hiçbir şey yok. Her deliğe bakıyorum fare falan mı girdi ama yok. Kaynağı bulamadım bi türlü. Ne olabilir böyle bi şey yaşayan var mı? Fare çıksa sevincem en azından kaynağı bulurum.😒

Yazan olmuştur belki, prizleri veya lambayı kontrol edin. Oralardan da geliyor olabilir.

Henüz sonuç yok. Bütün eşyaları tek tek incelemek zaman alıyor 😒 Komşularda da ceset filan yok artık öyle düşünmüştüm çünkü :) baca da yok odada. nereyi koklicamı şaşırdım. Her yeri bi inceliyim ondan sonra da çıkmazsa kesin büyüdür
İnan ilk aklıma gelen bu oldu ama yasaklı konu diye yazmadım özelden yazacaktım sana ama aklına gelmiş banlanma sebebi ama göze alarak yazıyorum aklıma ilk gelen domuz yağı oldu ev dışarıdan müdahale edilecek kadar inginse eğer dış duvarına falan bak odanın ya da iç duvarları falan kontrol et sürülmüş olabilir berrrrbbbaatt bir kokusu var 🤢

Odanda denizden getirdiğin midye deniz kabuğu gibi bi şey oldu mu yakın zamanda? Ben denizden midye toplamıştı geçen sene. Yıkamak için arka banyoya koymuştum. Banyoya bir gittim aman allahım resmen ölü kokuyor ara Tara ne bu derken deniz kabuğundan geliyormuş. Küçük bir şey olduğu için cebinde falan kalmış olabilir. sineklerin gelmesi bana direkt çürümüş et olabileceğini düşündürüyor ölü bir hayvan olma ihtimali yüksek.

İnan ilk aklıma gelen bu oldu ama yasaklı konu diye yazmadım özelden yazacaktım sana ama aklına gelmiş banlanma sebebi ama göze alarak yazıyorum aklıma ilk gelen domuz yağı oldu ev dışarıdan müdahale edilecek kadar inginse eğer dış duvarına falan bak odanın ya da iç duvarları falan kontrol et sürülmüş olabilir berrrrbbbaatt bir kokusu var 🤢
nesi yasaklıymış ne saçma. ben zaten şaka yaptım da tabi sebep bulamayınca ona bile inanırım 😀 midye de yok saklamış mıydım acaba diye baktım da.

ben de meraktayım ne çıkacak diye.
Allah kolaylık versin, bütün eşyaların yerini oynatın.
küf var mı odada, küf de koku yapar.
o karasinekler de mutlaka kokuya girmiştir.

Back