evde yatılı misafire oda?

• Konu Sahibi drsiest@
bana doğumda en çok yardım edicek kişi ya annem ya da kayınvalidem.. ama tek kişi olsun istiyorum.. doğum sancılarımı, eve gelip ağrıyan yanlarımı görümcemle babamla paylaşmak istemeyebilirim.. ama bişey söyleyemem ki kimseye.. gelicez diyenlere tabi buyrun diyorum..
ayrıca saolun, misafir odasını düzenlemek daha mantıklı geldi bana, umarım çok sıkılmam..

Son düzenleyen: Moderatör:
  • Konu Sahibi drsiest@
Ben yazın evime misafiri de rezerveyle alıyorum artık ne yapayım, öyle çok ki gelen giden minumum 1 haftadan 4 kişilik aileleri ardı arkasına alıyorum, kendim ve eşim yazları günde 18 saat çalışıyoruz. Misafir yatak odam var, extra yatak da koyuyorum buna rağmen yok çözüm bulamadım. Bu yıl mayıstan beri 3 günlük 2 ara vardı, onun dışında hep doluydu evimiz, eylül sonuna kadar da dolu. seviyoruz ormalde misafiri ama bu yıl çok üstüste geldi, çözümü olan bana da söylesin..

• Konu Sahibi drsiest@
herkes gelmek zorunda mı? kayınvaliden gelir kalır gider..zaten bebeği görmeye gelicek o kadar kişi olucak..hangisiyle basedeceksın..benim bildiğim anne ve kayınvalide evde kalırlar..diğerlerine gerek yok..kalırlarsa oturma odasına açarsın

• Konu Sahibi drsiest@
şehir dışında ailelerimiz var ve ara sıra geliyorlar, biz oturma odasına sırf bunu düşünerek açılır kapanır koltuklardan aldık, orda yatırıyoruz..

• Konu Sahibi drsiest@
rahat ol bence sen sadece bebişini ve kendini düşün isteyen istediği yerde yatsın kendini sıkma herşeyi onlara bırak yabancı değiller nasıl olsa bunları düşünme sağlını bebişini kendini düşün

• Konu Sahibi drsiest@
bende doğum yaptığımda annem ve teyzemler geldi kaldı. kış boyunca da kızıma bakmak için kayınvalidem kaldı bzide gerçi benim büyük bir evim var ama. yatakodası ve çocuk odası dışında heryeri veriirm. nasıl olsa sabah kalakr kalkmaz toplanıyor ortalık. böyle şeyleri dert etme bence. anneler yada gelen kimse nasıl olsa gelen giden olur diye ortalığı toplar. sadece gece ortalık dağlır gündüzde kalkar kalkamaz toplanır. sen doğacak bebğini bekle bence bunları kafana takıp dert etme

• Konu Sahibi drsiest@
bizim evde odadan bol ne varki diye düşündüm bi an...fisfisfis
isteyen misafir bizden habersiz üst katta bile yaşayabilir :)
evde 3 kişiyiz ve evimiz iki katlı üst kat zaten kilitli durur gelenler alt katta da yatabilirler...

• Konu Sahibi drsiest@
misafir odasını ayarlamıştım, bavullar orda ama oturma odasında uyudu misafirlerim.. yani ben ne kadar ayarlamaya çalışsam da, çalışan insanlar için ev sahibeliği bi süre erteleniyo.. gidince ortalığı tekrar eski haline getiricem, bi yorgunluk bekliyo beni..

• Konu Sahibi drsiest@
öffffffff evim bir salon ve bir yatak odasindan ibaret
malesef uzaktaki akrabalarimiz geldiginde mecburen nezaketen davet ediyoruz onlarda sagolsun yok demiyorlar catida cift kisilik dösek var onu indiriyorum cok zor oluyor ama idare ediyoruz
zetan zengin olsam ilk is evimde bir misafir odasi hazirlamak sabah kalkinca ev allak bullak oluyor

• Konu Sahibi drsiest@
bu kadar çok misafiri kaldırabilecekmisin..anneni anladım kayınvalideni anladımda çoçuklarla görüncenin ne işi var ya..sanki eğlenceye geliyorlar...sadece benim annem olsun yeter..başkasını istemem....sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

• Konu Sahibi drsiest@
bekarken yalnız yaşıyodum..kendi tek kişilik oda takımımı bi odaya koydum misafir yatak odası yaptım orayı..oturma odam biraz enterasan koltuklardan oluşuyo açılıp kapanma özelliği de yok koltukların..olsa da kıyıp yatıramam kimseyi..bitek salonum kaldı geriye..salonumun da kapısı yokk.sırnaşık şey.kemer mi ne diyolar ya ööle salonumun girişi..en fazla 3 gün kaldı bugüne kadar misafirim..o da kayınwalidemlerdi..o bile fazla geldi yatılı misafiri hiiiç sewmiyorumm..kimsede kalmıyım kimse de bende kalmasın..herkesin bi aile düzeni war..hele ööle 10 gün felann ay Allah korusuuuunnn

• Konu Sahibi drsiest@
açıkçası bende sevmiyorum yatılı misafir, ne kalmayı ne ağırlamayı.. bi de misafir varken ben yokum zaten çalışıyorum.. şimdi mutfağa giremiyorum.. ama uzakta olunca da anlamaya çalışıyosun gelenleri, o kadar yoldan geldiler kalırlar diyosun..

Son düzenleyen: Moderatör:
  • Konu Sahibi drsiest@
ayy keske gelselerde basimin üstünde bile yatirim ailemi walla ben yurt disinda yasadigim icin burada fazla tanidik akraba falan yok bu zamana kadarda kimse kalmadi yatiya ama annmler gelecekler Allah nasip ederse kisa dogru zaten gelen misafirler icin bi yatak odam var oradada acilip kapann koltuklar var orada yatiricam......

• Konu Sahibi drsiest@
canım artık orası burası demeyeceksin her yeri kullanacaksın ben öyle yaptım.evde heryer yatak oldu.bir tek kendi yatağımı kimseye vermem gerisi nerede yatarsa yatsın:dilcikar:yatmak sorun değilde her taraf dağılıyo ya ben en çok ona illet oluyorum.

• Konu Sahibi drsiest@
bizim evimiz büyük sayılabilecek durumda olmasına rağmen ayrı bir oturma odamız yok sevmiyoruz oturma odası olayını o yüzden salonda oturuyoruz ve salonumuzda yatacak yer var ancak, o yüzden yatılı gelen misafirlerimizle hem oturuyoruz salonda hem de yatıyorlar hoş yatılı misafir de gelmiyo ya

• Konu Sahibi drsiest@
Ben misafiride cok severim,yatiliya uzaktan gelen misafiride.Pisirip tasirmayi da cok severim.Bu yüzden benim misafirim uzaktan geldimi mutlaka yatiya gelirler.

• Konu Sahibi drsiest@
Misafırın basımın uzerınde yerı varıdır her zaman
gelen ınsanlar ya benım ya esımın alıesı yada cok ıyı gorustugumuz arkadaslarımızdır
yanı basımız sıkısında yada hastalıkta olumde bızlerın yanında olan ve olacak yada mutlulukta sevıncımızı paylastıgımız ınsanlardır bunun ıcın kabul etmemk yada yuz vermemek gıbı bır saygısızlık yapamam cunku bızım onlara onlarında bızlere her zaman ıhtıyacımız olabılır
evım dagılsın koltuklarım kırlensın bozulsun ne olur yanı ne kaybederım en fazla toparlama temızlemek 1 haftamı alır.
bu kendı fıkrım tersını dusunenede saygı gosterırım tabıkı..

• Konu Sahibi drsiest@
cnm şahsen ben ne kendi ve eşimn rahatını nede çocuklarmn rahatını bozmadan misafirimi rahat ettrmeye özen gösteriorum genelde salonda açılan koltuklarda yatırırm bu arada fazlada döşşeği rahat tutmaya gelmez evli evine köylü köyüne anacım :roflol: ya bide zaten gelenlerin yabancın diil dert etme sen hamişlğin keyfini çıkar o dönemdede zaten bebişinle ilgilencen bırak herkes bulduğu yerde yatsın hayırlı doğumlar şimdiden Şeniz

• Konu Sahibi drsiest@
Evde pek ayak sevmeyen cinstenim..
Dogrusunu söylemek gerekirse nadiren ailem dışında gündüzde dahil olmak üzere kimse gelmez.
Sonra ben sıkıntıya giriyrum,Hissettirmemeye çalışsamda karşımdaki kişide giriyor..
Birde gidenin arkasından evden cenaze cıkmış gibi 3 gün temizlik beni yıldırıyor.
o yüzden ne kimse bana gelsin nede ben kimseye gideyim.
Seninde taze bebegin olucak
o minnacık şey her türlü mikroba açık CADIARZU
o kadar insanı agırlamak ta :uhm:
Bence evde misafirden önce bunu düşün...

• Konu Sahibi drsiest@
gelenin başım üstünde yeri vardır yatak odam haricinde her yerde yatabilir oturma odası misafir odası mecbur kalınırsa çocuk odamda bile yatabilirler.. rahat etmeleri öncelik :)))
arada sırada olur zaten oda benim için çok sorun olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…